Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 163.
-
Παράθεση από NasDriver: “Στον υπολογιστή ναι, δουλεύει, αλλά όχι στο unlock tool... δοκίμασε να βάλεις άλλους drivers fastboot... εκτός xiaomi. Διαφορετικά κάνε την διαδικασία σε υπολογιστή με intel cpu ” το δοκίμασα σε intel cpu και όντως πέρασε το verification Τώρα μου βγάζει μήνυμα να περιμένω 16 ώρες
-
Παράθεση από NasDriver: “Με το version 3 unlock tool τι μήνυμα λάθους βγάζει ? Σε τι υπολογιστή ? Με τι επεξεργαστή ? Σε τι usb θύρα ? Άλλο καλώδιο δοκίμασες ? ” windows 10 64bit (AMD ryzen) usb 2 θύρα πάνω στο κουτί γιατί η mobo έχει μόνο usb3 απευθείας Δοκίμασα με ORICO και TIEGEM καλώδια επισυνάπτω και τα σχετικά screenshots btw εντοπίζεται η συσκευή σε fastboot
-
Καλησπέρα σε όλους, προσπαθώ να ξεκλειδώσω τον bootloader του νέου μου Mi Max 3 και so far τα πράγματα έχουν ως εξής: - Συνδεδεμένο mi account με ενεργό το mi find και το κινητό είναι εντοπίσημο στο i.mi.com - developer mode active>OEM unlocking active , USB debugging active, +added mi account and device in Mi Unlock Status. Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής unlock (σε win10 64 bit και USB2 θύρα) με τα ακόλουθα: 1. MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en 2. miflash_unlock-en-2.3.803.10 3. miflash_unlock-en-3.5.71…
-
Γιώργο όντως με το δεύτερο boot.img διορθώθηκε και το disabled wifi και η sd που φαινόταν corrupted. Πέρασα μετά και το Magisk-v19.3 από twrp και όλα καλά! btw παίζει να βρώ από κάπου/κάποιον την τελευτάια arωμα για το τηλέφωνο; (μάλλον 9.2.28) Θα δώσω το παρόν στη γυναίκα μου όταν παραλάβω με το καλο το max 3. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!! Με εκτίμηση, Γιάννης
-
Θα το δοκιμάσω σε 5 ώρες και θα σου απαντήσω, ευχαριστώ όπως και να έχει
-
Είμαστε σε καλό δρόμο, bootαρε η XTRV αλλα το wi-fi δεν γίνεται active
-
Δεν υπάρχουν images αλλού; στο ενδιάμεσο έριξα παραγγελία για το Mi max 3 6/128 γιατί το καημένο το Prime είναι πολύ καιρό after eol support....
-
To androidfilehost.com μάλλον έχει πρόβλημα γιατί ούτε το xiaomi-miui-hellas-7.0_helium_V10_arΩma_9.1.24.zip με άφησε να κατεβάσω. Μπορείς να μου στείλεις εσύ ή κάποιος αλλός το boot.img?
-
βρήκα ένα από helium_images_7.5.11_20170511.0000.00_7.0_cn F:\>fastboot flash boot boot.img target reported max download size of 536870912 bytes sending 'boot' (13127 KB)... OKAY [ 0.416s] writing 'boot'... OKAY [ 0.264s] finished. total time: 0.683s still mi logo only
-
Καλησπέρα Γιώργο και σε ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση. το uninmod επιστρέφει magisk.img not mounted έχω σβήσει το zip της rom και δεν έχω το boot.img τι να κατεβάσω για να το κάνω extract?
-
Καλησπέρα παιδιά, Το βράδυ έκανα update το Magisk μέσα από τον Magisk Manager και το κινητό μένει κολλημένο στο mi logo. Φαντάζομαι η λύση θα είναι ή να ξαναπεράσω τη rom ή να "φτιάξω' το boot.img Μπαίνω twrp recovery αλλά δεν έχω πια το xiaomi-miui-hellas-7.0_helium_V10_arΩma_9.2.28.zip και το download στο StackPath δεν κατεβαίνει με καμία Παναγία. δοκίμασα να κάνω unistall /reinstall το magisk από το terminal και μέσω των Magisk Module Uninstaller/Disabler και Magisk-v19.3.zip αλλά τζίφος η δο…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αγορά από AliExpress
ΜήνυμαΆσχετο αλλά από Aliexpress έχεις μεγάλο κίνδυνο για φορολόγηση κατά τον εκτελωνισμό αν δεν υποστηρίζει ο πωλητής κάποια μέθοδο τριγωνικής αποστολής.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Xiaomi Mi Max 3 Pro Snapdragon 710 Edition Spotted on Qualcomm Website - Playfuldroid! Xiaomi-Mi-Max-3-Pro-proof.jpg
-
-
-
αναμονή λοιπόν για το Mi Max 3 Pro με τον 710...