Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 451.
-
Τους γράφω να μου ακυρώσουν την παραγγελία και τίποτα... Τέλος έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου, τελευταία φορά από Gear, δεν θα σπάσουμε και τα στομάχια μας με τους @@@κες. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα είναι να κουνήσουμε γη και ουρανό για να μας στείλουν μια παραγγελία ( μιλάω για την δουλειά που κάνουν τα παιδιά στο fb).... άστα βραστά...
-
Banggood και ξερό ψωμί, παραγγελία χθεσινή, σήμερα έφυγε και το tracking είναι ενεργό, δείχνει πληροφορίες. Παραγγελία την προηγούμενη Πέμπτη από Gearbest, με πιθανή ημερομηνία αποστολής 3 με 5/10, είτε δεν το έχουν stock είτε δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Στο site μου γράφει " Dispatced", στο ticket που άνοιξα μου λένε ότι είναι " packed", στο messenger μου απάντησαν ότι είναι σε στάδιο "waiting for processing". Ειλικρινά είναι η τελευταία φορά από Gearworst, όπως τους είχε ονομάσει κάποιος... Στ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stefanosstef: “Να αρνηθώ εκτελωνισμό γίνεται;Και να πληρώσω μόνο μεταφορικά;” Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις με το κατάστημα αν θα δεχτούν το δέμα πίσω, και αν συμφωνούν όταν επιστρέψει σε αυτούς, σου κάνουν refund. For the record, το έχω κάνει, συμφώνησε το κατάστημα, αρνήθηκα την παραλαβή, το δέμα επέστρεψε στο κατάστημα, και πήρα refund. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από almichael: “Λογικά παραλαμβάνω μέσα στην εβδομάδα το mi 5s plus σε μορφή usb. Να τραβήξω ένα dispute σήμερα για προθέρμανση, ώστε να κερδίσω μερικές μέρες??????? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν νομίζω ότι είναι σωστή κίνηση, γιατί από το tracking φαίνεται πότε παρελαβες. Συνεπώς πως θα ανοίξεις dispute αν δεν έχεις παραλάβει?? Πρόσεχε μην βρει κανένα πάτημα το paypal και βρεις τον μπελά σου... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από gordito: “Καλα να παθετε οσοι παραλαβατε καλωδιο και πραγματικα ευχομαι να ταλαιπωρηθειτε να παρετε τα λεφτα σας πισω. ” Δεν λες τίποτα μάστορα,τουλάχιστον θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω! Που να πέσεις σε bootloop και να μην ξεκλειδώνει με τίποτα! ” @Thracia Η ποιό ωραία ατάκα της ημέρας....Ε ποιά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@linuxilakis δεν καταλαβαίνω αν απευθύνεσαι στα δικά μου post, εγώ εξαρχής ήμουν επιφυλακτικός με τον Κινέζο, το έχω γράψει κιόλας, και φυσικά δεν μπήκα στον " πειρασμό" να παραγγείλω, γιατί θέλω τα λεφτά μου να πιάνουν " τόπο" και όχι την τσέπη του κάθε απατεώνα. Απλός αναφέρω και την άλλη πλευρά του νομίσματος, την περίπτωση δηλαδή να είναι απατεώνας ο τύπος με το video, και προς θεού, δεν παροτρύνω κανέναν στο να κάνει παραγγελία από το Κινέζο... Μπορεί βέβαια στο τέλος να αποδειχθεί ότι απα…
-
Επίσης το γεγονός ότι οι τιμές του έχουν επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα, και δεν είναι " ουαου"= κραχτες, ενισχύει το ενδεχόμενο ότι ο τύπος στο unboxing video , είναι μάλλον " λαμόγιο", γιατί αν ήταν λαμόγιο ο Κινέζος θα συνέχιζε τις τιμές "κραχτες" για να μπορέσει να τσιμπήσει όσους το δυνατόν περισσότερους....και μετά να την " κάνει" με ελαφρά... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους, βλέποντας το video unboxing μου ήρθε μια ιδέα, μήπως λέω, μήπως, ο τύπος λόγω του ότι είναι καινούργιο μαγαζί ο duang ήθελε να τον " φάει", παρέλαβε κανονικά το δέμα του, και έπειτα με τα στοιχεία που είχε από την πρώτη αποστολή, τύπωσε ένα φάκελο με τα στοιχεία του duang ( δεν είναι δύσκολο) και έβαλε μέσα το καλώδιο, για να πάρει και το mi pad και τα λεφτά;; Λέω εγώ τώρα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από jgougos: “Παράθεση από soulg: “Εγώ πάντως το τελευταίο τρίμηνο έχω παραγγείλει καλώδια usb (πακέτα με 5-6-10 καλώδια),... ” Κακώς παράγγειλες καλώδια, τόσα θα στήλει ο duang :-)” Γι'αυτό και ο Κινέζος υπόσχεται " Tax Free" ... αφού καλώδια θα στείλει... Τα καλώδια δεν τα σταματάνε στο τελωνείο... :p :p Πλάκα κάνω παιδιά, μην με παρεξηγείται... Εύχομαι σε όλους να παραλάβουν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Τα σκαναρουνε φίλε, και ότι δεν φαίνεται καλά ανοίγει.. Παράθεση από Xstos: “Έτσι είναι, αλλά με πάσο δεν κέρδισε ποτέ κανείς! ” Εξαρτάται από το χέρι που έχεις Χρήστο, αλλά δίκιο έχεις γενικά με το πάσο. Χωρίς ρίσκο, δεν γίνεται τίποτα..” Χωρίς να θέλω να φανώ "ξερολας" δεν νομίζω ότι τα σκαναρουν, όχι όλα πάντως, και θα σου πω γιατί. Δέμα με τηλέφωνο, που το είχε δηλώσει Mp5, μπήκε Τελωνείο, και τελικά βγήκε "Ελεύθερο". Εκεί δηλαδή το είχαν σκαναρει και είδαν ότι είναι …