Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 451.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Απ ότι φαίνεται τον ξεκλείδωσαν με official τρόπο.” Πέρασα την Ελληνική αλλά έχω θέματα... Από twrp δεν μπορώ να κάνω κ84763b5176c31aa98adab70945ad62fa.jpgανένα wipe, μου βγάζει σφάλματα, με αποτέλεσμα η ρομ να μην κάθεται καλά. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι... 538c27ba5a71663427cad73adeacbf52.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσπάθησα μέσα και από την εφαρμογή αναβάθμιση, αλλά δεν την παίρνει, update can not verify... Προσπαθώ να κατεβάσω και παλαιότερες developer από το en.miui. το ίδιο αποτέλεσμα, 6 μέρες download... Κάτι πρέπει να γίνεται με το site. Λέτε να έβαλε το χερακι του ο Tramp.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, προσπαθώ να κατεβάσω την fastboot από en.miui.com και κάνει κάτι αιώνες. Ξέρει κανείς κάτι;; Μου γράφει 6 μέρες download... Τι να κάνω;; Θέλω να του περάσω την ρομ να ξεκλειδώσω και να βάλω την Ελληνική. Έτσι όπως πάει έως την άλλη Παρασκευή θα την έχω περάσει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από longus: “Έχει νομίζω;;;) ” Με Miflash πέρασμα global stable και μέσω updater την dev αν είναι κλειδωμένο. Αν είναι ξεκλείδωτο απευθείας developer” Οκ φίλε μου είσαι ωραίος.... Θα έκανα καμία μαμακια και θα έτρεχα... Η global developer έχει Ελληνικά και ota updates έτσι;; Γιατί είναι για φίλο, και ποιος τον ακούει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αύριο περιμένω ένα redmi note 3 pro... Λογικά θα έχει china stable 7.3.2.0 LHOCNDD. Για να πάω σε global developer 6.10.13 ( που έχει Ελληνικά και ota updates... Έχει νομίζω;;;) την κατεβαζω και πάω από updater ή με mipcsuite και σε fastboot το τηλέφωνο;;; Θέλει ξεκλειδώμα;;; Το μόνο που έχω κάνει είναι απο china stable σε china developer, ξεκλειδώμα, και πέρασμα Ελληνική σύμφωνα με το οδηγό σας. Τώρα έχει κολλήσει το μυαλό μου....thanks.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
RE:
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Επιτέλους...Μας έβγαλες λίγο την ψυχή όμως...χαχα” Εσενα σου βγηκε μια φορα(ψυχη), εμενα που εχω χασει το μετρημα....τι να πω... Ευχαριστω και παλι, χωρις εσας... θα ειχαμε αλλη μαρκα τηλ και οχι xiaomi, ολα θα ηταν brick... Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟΚ , YEEEEEEESSSSSS, MI LOGO αναβοσβήνει.....ευχαριστώ πολύ παιδιά, δεν έχω λόγια....Για άλλη μια φορά, αυτό το φόρουμ, δεν υπάρχει....
-
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟκ το βλέπει σαν 9008 τώρα, ακολουθάω τον οδηγώ και ...σε λίγο η συνέχεια...
-
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από longus: “Οταν ειναι σε fastboot το βλεπει σαν android phone ” Αυτό συμβαίνει όταν γράφεται από εδώ κ από εκεί χάνεται την μπάλα και εσείς και εμείς................... xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=230311#post230311 Αρχηγέ έχεις 100% δίκιο. Τώρα το κατάλαβα.Που να συνεχίσω να γράφω όμως?? βλέπεις έχω πολλά εμπόδια...Τί κάνω τώρα βρε παλικάρια, έχω πελαγώσει... ”
-
RE:
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από longus: “μου διαβαζει το τηλ 900E(COM20), ” Μπες σε fastboot και δες πως το βλέπει... Αν δεν μπαίνει σε fastboot είναι τούβλο και θέλει το κάτι παραπάνω.” Οταν ειναι σε fastboot το βλεπει σαν android phone (android bootloader interface) και οταν ειναι κλειστο, αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι και το βλεπει σαν usb diagnostics 900E(COM20). Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Δεν χρειάζεται βρε μάστορα. Στο φωνάζουν τα παιδιά. Τρέξε MI unlock συνδέσμου με το account σου και πατα unlock... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το τηλ ειναι μπρικαρισμενο και δεν ανοιγει. Δεν ειχα συνδεθει στο mi account του τηλ, αρα δεν μπορω να ξεκλειδωσω. Το δοκιμασα αλλα τζιφος. Τωρα συμφωνα με αυτον τον οδηγο, 1) δεν μου βγαζει στο κατω μερος του pc το μυνημα για την απενεργοποιηση της ψηφιακης υπογραφης και 2) μου διαβαζει το τηλ 900E(C…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κάντα όπως σου τα λέω με την σειρά... όπως είσαι σε fastboot δοκίμασε να το ξεκλειδώσεις ... Έχεις δεν έχεις λογαριασμό μέσα μπας και γίνει.. Αν όχι μου λες να σου πω πως θα μπεις σε EDL MODE” Τζιφος.... Δεν ξεκλειδωνει. Μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ να δω και τον αλλο τροπο που ειπες... Thanks... Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από longus: “Πως να το ξεκλειδωσω αφου το τηλεφωνο δεν ανοιγει για να βαλω account? Στο mifalsh βαζω account αλλα θελει και το τηλεφωνο account( τον ιδιο). Τι κανω τωρα;; ” Αν έχεις ξεκλειδωθεί μία φορά ξεκλειδώνει και χωρίς account.. Υπέθεσα ότι μπορεί να έχεις μέσα.... Δοκίμασες και δεν τα κατάφερες ??” Εκανα βλακεια.... Βρηκα ξεκλειδωτο το κινητο και υπεθεσα οτι εχει ξεκλειδωθει με official τροπο, αλλα μαλλον δεν...Πηγα και περασα το twrp, και μετα την ελλην…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από longus: “Τωρα ποιον οδηγο βρε παλικαρια να ακολουθησω, εαν υπαρχει... για να το επαναφερω;; ” Αρχικά δοκίμασε να το ξεκλειδώσεις.. .” Πως να το ξεκλειδωσω αφου το τηλεφωνο δεν ανοιγει για να βαλω account? Στο mifalsh βαζω account αλλα θελει και το τηλεφωνο account( τον ιδιο). Τι κανω τωρα;; Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι ΟΚ σε fastboot, αλλά αφού δεν έχω συνδεθεί σε λογαριασμό από το τηλ, πως θα ξεκλειδώσω??
-
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠως φίλε μου αφού δεν ανοίγει το τηλ? Μόνο σε fastboot μπαίνει.
-
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟκ το οδηγο θελω να ακολουθησω αλλα αφου δεν ανοιγει το κινητο, πως θα ενεργοποιησω το usb debuging? Το ειχα ενεργοποιησει αλλα δεν ξερω με το φλασαρισμα του twrp και της νεας ρομ τι εγινε. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια καλημερα. Σε ενα rn3pro kenzo 3/32 ενω προσπαθουσα να του περασω ελληνικη το πρικαρα. Το τηλ ηταν ξεκλειδωμενο (αλλα με unofficial τροπο , μετα το καταλαβα) και ειχε καποια σταθερη κινεζικη miui 8.0.1. Του περασα το twrp με το οδηγο σας (το περασε κανονικα) και του εβαλα την ελληνικη stable 7.5, αλλα δεν ανοιξε ποτε. Μπαινει μονο σε fastboot, οταν παταω το power αναβοσβηνει δυο φορες το mi και τελος, και αναβοσβηνει το λαμπακι σε κοκκινο χρωμα ( και οταν φορτιζει). Τωρα ποιον οδηγο βρε πα…