Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 451.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vassar: “Σε ευχαριστώ πολύ. Το ξυπνητήρι ξέρουμε αν λειτουργεί με κλειστή συσκευή; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Αν και σου απαντησε αλλο μελος με ιδιο τηλ, εμενα στο mi4 της γυναικας μου δουλευει και με το τηλ κλειστο. (Stable rom).
-
RE:
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπες advanced και κάνε μόνο dalvik cache, cache και data.” Την περασα με usb2 και ναιιιιιι ολα καλα. Miui 7.2.2.0 παιδια χιλια ευχαριστω, και παλι λιγο ειναι. Να ειστε ολοι καλα. Αυτο ειναι forum με @@#δια. Καλημερα σε ολους και παλι. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν βγάλει android από κάτω περιμένεις..” Οχι μονο το Mi. Τωρα την περναω σε usb2 να δω μηπως παιζει ρολο και αυτο. Στα wipes τι επιλεγω ακριβως;; Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Αν βγάλει error 7 πολύ πιθανόν στην αρχική οθόνη στησίματος του twrp να μην επέλεξες να επιτρέπονται τα modification και έβαλες να είναι read only!!! Αλλά τέλος πάντων..Δες τι θα γίνει και τώρα και ενημέρωσε να σου δώσουμε κατευθύνσεις. Αν θες να περάσεις μια official rom κάνε το μέσω fastboot για να ζωντανέψει το τηλέφωνο και μετά ξανακάνεις την διαδικασία για Ελληνική και θα μπει κανονικά! Αν θες να φλασάρεις μέσω twrp official rom πρέπει να βάλεις άλλα έκδοση modified …
-
RE:
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε με τον τρόπο που σου γραψε ο @Souits και αν σου βγάλει στο τέλος error 7 μην δίνεις σημασία, κάνε επανακκίνηση. Ξανακατέβασε την ρομ .....έχει σφάλμα το ζιπ.” Οκ την ξανακατεβαζω ( 7.2.2 ) και προσπαθω απο sd. Και αν βγαλει error 7 κανω reboot. Ευχαριστω παιδια θα τα πουμε σε λιγο παλι. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@longus δεν μας λες τι σφάλμα σου βγάζει στο φλασάρισμα της 7.2.2.” Μου εβγαλε οτι το αρχειο ειναι " curruptet" κατι τετοιο ...τα αγγλικα μου ειναι απεχτα.... Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “@longus Εφόσον έχεις TWRP πέρνα την 7.2.2 stable σε μια sd, μπες twrp κάνε wipe cache dalvic data system και κάνε install την 7.2.2 από την sd.” Προσπαθησα να την βαλω απο otg( την εβαλα σε στικακι), δεν ειναι το ιδιο;; θα το προσπαθησω παντος και αυτο και ειδομεν... Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Πρέπει να φλασάρεις και το boot.img στο τελος αν βάλεις official rom. Στην Ελληνική το σου βγαλε; Error 7;” Που το βαζουμε το boot img?? Εγω μεσα απο twrp προσπαθω να βαλω τις ρομ. Δεν ξερω και πολλα. Εξηγησε μου αν μπορεις σε παρακαλω.. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα σε ολους. Χθες παρελαβα το rn3 pro και προσπαθησα να το ξεκλειδωσω συμφωνα με τον οδηγο. Το τηλ φοραγε official china stable.Δεν ξεκλειδωνε. Του περασα την τελευταια stable official china, το ιδιο. Του περασα την τελευταια developer official china. Κανει boot, και Miui8... Δεν ειδα οτι η τελευταια developer ηταν miui 8. Το ξεκλειδωνω και μετα αρχισε ο γολγοθας. Ακολουθησα τον οδηγο της πρωτης σελιδας για να βαλω την ελληνικη7.2. Stable. Δεν την περναει. Παω να γυρισω στην official devel…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από greekn1c: “Σε Mi4 εχει παρατηρησει κανεις battery drain ? Εχω την 7.3.3 την περασα εχθες.Κατεβηκε η μπαταρια απο το 70% στο 35% την νυχτα χωρις να χρησιμοποιειται . Επισης το swift key δεν υπαρχει ουτε το dolby atmos. Πρεπει να υπαρχει φακελος με τις εφαρμογες της google η εγω πρεπει να την εγκαταστησω?? Sorry για τις μαζεμενες ερωτησεις αλλα το κινητο ειναι καινουριο και εγω νεος στην xiaomi!! Ευχαριστω προκαταβολικα” Φιλε μου εχεις καρτα σιμ μεσα? Αν οχι γιαυτο εχεις battery drain…
-
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone Ενα μεγαλο μπραβο στο yeso521 και φυσικα στο φορουμ. Καλη μας τυχη... Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από ak2768: “Τι έγινε τελικά περαστηκε ή 5.12.17 με TWRP? Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι ολα καλα, την περασα μεσα απο το twrp την 5.12.17 και μετα στο καπακι του περασα την 7.2.11 stable και τωρα πλεον ειμαι με marshmelow. Αρα γινεται και μεσα απο twrp και οχι μονο απο το updater της miui. Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους για την βοηθεια τους και μεσα απο το chat αλλα και απο το φορουμ. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από longus: “Μπορω να περασω την 5.12.17 developer απο το twrp ή θα γινει κανενα brick?? ” Ναι μπορείς να δοκιμάσεις.” Καλημερα σε ολους. Ειμαι στη δουλεια τωρα, το απογευμα θα το δοκιμασω και αυτο. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “Change ROM to Official Global ROM for MI4 LTE-CT - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum οι οδηγίες εδώ είναι βήμα βήμα για αλλαγή τον από mi4 lte-ct σε global rom. Αφού κανείς αυτή την αλλαγή μετά βάζεις οποία τον θέλεις εσύ.” Αυτον τον οδηγο ακολουθησα και μετα απο καποια προβληματα που ειχα με το twrp ,τελικα εφτασα να εχω μια stable GTV 7.1..... 4.4.4 kitkat. Δεν μου περναει με τιποτα και με κανεναν τροπο η 5.12.17 developer για να παω σε marshmelow αλλα ουτε η fastb…
-
RE:
longus - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Ο συγκεκριμένος έχει 1 μήνυμα όλο και όλο και σε παρόμοιες περιπτώσεις υπήρξαν σημαντικά bricks κινητών” αυτο φοβαμαι και εγω. Τα bricks... Κατι γινεται με το pc μου. Δεν μπορω να περασω με τιποτα το twrp. Καμια αλλη ιδεα... Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβλημα μεταβασης απο 4.4 σε 6.0
longus - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλημερα σε ολους και χρονια πολλα στους-στις εορταζοντες. Προσπαθω εδω και δυο μερες να βαλω twrp fastboot στο τηλ και δεν γινεται με τιποτα. Κατεβασα τα adb tools συμφωνα με τον οδηγο του mi note pro εχω το miphone & mipcsuite στο pc αλλα στις εντολες cmd δεν μου αναγνωριζει το τηλ. Σε αλλο adb tool ( minimal adb and fastboot ) που βρηκα στο net μου αναγνωριζει το τηλ στις εντολες αλλα οταν δινω εντολη "fastboot flash recovery twrp....img, μου γραφει can not found. Το αρχειο twrp το εχω στον ι…
-
Προβλημα μεταβασης απο 4.4 σε 6.0
longus - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαιδια λιγη βοηθεια... Διαβαζω τον παραπανω οδηγο του @ntel0s και δεν μπορω να καταλαβω . πρεπει να αλαξω το mirecovery σε twrp?? Και μετα βαζω μεσα απο το twrp την global rom??. Δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω. Μου φενεται βουνο. Μηπως μπορει καποιος "please" να μου φτιαξει ενα οδηγο λιγο ποιο κατανοητο... Πως βαζω το twrp στο τηλ?? Βοηθεια σας παρακαλω...θα πηδηχτω απο το παραθυρο.... Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
longus - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “Change ROM to Official Global ROM for MI4 LTE-CT - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum οι οδηγίες εδώ είναι βήμα βήμα για αλλαγή τον από mi4 lte-ct σε global rom. Αφού κανείς αυτή την αλλαγή μετά βάζεις οποία τον θέλεις εσύ.” Καλημερα σε ολους. Φιλε μου @ntelos αυτο ειχα διαβασει και εγω γιαυτο το ανεφερα στο πρωτο μου ποστ.Δεν ηξερα ποιο απο τους δυο οδηγους να ακολουθησω, αλλα υστερα απο καποια μυνηματα μελων μας ( τους ευχαριστω ολους) επελεξα το δικο μας τροπο χωρι…