Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 451.

• Τίποτα, ούτε από το recovery ούτε και από το updater. Δεν παίρνει καμιά ρομ. Τώρα.....

• RE:

longus - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από ntel0s: “Αλλη Ελληνική stable γίνεται να κάνεις εγκατάσταση μέσω updater..?” Καλη ιδεα. Ποια να βαλω για να δοκιμασω αμα την περνει?? Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι το ειχα τσεκαρει(format all bat) αλλα μου βγαζει error.Το θεμα ειναι οτι ουτε απο το updater δεν μου περναει την 5.12.17 (κατι τετοιο) για να βαλω στην συνεχεια μια marshmelow. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχω ενα καινουργιο mi4 lte-ct που φοραει stable: 6.5.3.0(KXGCNCD) με android: 4.4.4. Προσπαθησα να βαλω την fastboot 7.2.8 ,για να το κανω marshmelow αλλα στο miflash μου βγαζει ενα error. Δεν μπορεσα να το ξεπερασω και ειπα να δοκιμασω με την xiaomi.eu-multi-cancro-5.12.17... συμφωνα με τον οδηγο του φορουμ οπου παλι μεσα απο το updater δεν την περναει. Μου βγαζει error και γραφει να το κανω report. Το τηλ εχει μονο αγγλικα και κινεζικα απο γλωσσες. Εχω κανει πανω απο 15 προσπαθειες χωρις αποτε…

• Παιδες καλημερα. Σε Mi4 LTE-CT που φοραει 4.4.4 kitkat και ρομ 6.5.3.0(KXGCNCP)STABLE, ενος φιλου μπορω να βαλω την fastboot 7.2.8 για να το κανω marshmelow?? και μετα να βαλω την τελευταια 7.3??? Πτωτη φορα με mi4 lte, και εχω καποιες αφιβολιες, γιατι το εχω κανει αυτο μονο σε mi4 w. Καπου ειχα διαβασει εδω οτι φορανε τις ιδιες ρομ αλλα θελω να ειμαι σιγουρος γιατι δεν ειναι δικο μου και εχω μπλεξιματα. Ευχαριστω, και παλι καλημερα σε ολους. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapa…

• Παιδες μολις εκανα παραγγελια στον yeso521 με καρτα eurobank κανονικοτατα. Το μονο που ειδα ειναι οτι ενω του εχω στειλει αρκετα μυνηματα εχθες και σημερα εχει "εξαφανιστει". Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Red21 Οκ παιδια να ειστε καλα. Θα κανω μια δοκιμη και θα επανελθω. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωραιος, ευχαριστω. Εχω και εγω πειραιως. Θα ηθελα και καποιος αλλος να μου απαντησει μηπως περασε και eurobank? Εχω και τις δυο στο paypal αλλα εαν δεν περασει η μια, να δοκιμασω την αλλη.Thanks. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk @NasDriver ,με προλαβες. Sorry εχεις δικιο.

• RE:

longus - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Nickleon: “Εγώ πριν από λίγο παράγγειλα το Redmi 3 Pro από αυτόν και μάλιστα με Paypal χωρίς να έχω Balance! Μόλις παραλάβω θα γράψω και την γενική εικόνα!” & @Red21 με ποιες καρτες ρε παλικαρια σας περασε στο yeso521 αγορες μεσω paypal? Μηπως eurobank? Θελω να κανω και εγω αγορα απο τον γλυκουλη.Ευχαριστω. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

longus - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από foler79: “Επειδη το κινητό έχει 16gb rom χωρίς επέκταση χρησιμοποιώ πολύ το otg. Ελπίζω να φτιαχτεί σύντομα, μέχρι τότε κάνω δουλειά με τον es explorer...” Λιγο χαζο, αλλα τι ειναι ο es explorer και που το βρισκω; Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Note Pro 2 Versions 2015501 and 2015021

longus - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

@AbyssD εγω στα εγραψα αυτα για να μην ταλαιπωρηθεις. Η ολη φαση μου πηρε κοντα 3 μηνες και κατι ( να ερθει το τηλ, τα mail με ali, να φτασει κινα, να παρω τα λεφτα μου), και στο τελος ειχα ξενερωσει τοσο πολυ ,οσο δεν φανταζεσαι. Παντος η γνωμη μου " παιζεις με την φλογα...." ενα παλιο τραγουδι αμα θυμασαι. Να πουμε και καμια βλακια.... Παντα φιλικα, Χωρις παρεξηγηση. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

longus - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από AbyssD: “Παράθεση από Octaviastikos: “και όλο τον ουρανό να έχει... μεταχειρισμένα ή μπανάνες πουλάει το τριςαλι σε κινητά μιλάω πάντα! ” Ειχες προσωπικη εμπειρια και σου ηρθε μεταχειρισμενο?? Στα σχολια εχουν ανεβει και φωτογραφιες απο χρηστες. Αρνουμε να πιστεψω οτι ολοι αυτοι ειναι κοροιδα και πηραν μεταχειρισμενη συσκευη..” Το πρωτο mi4 που πηρα ηταν απο aliexpress. Ο πωλητης φοβερες κριτικες και πολλες πωλησεις. Το τηλ ηταν original, αλλα και μεταχειρισμενο. Ο κωδικος γνησιοτητ…

• RE:

longus - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από foler79: “Φιλε έχεις μάλλον το ίδιο θέμα που περιγραφω και εγώ εδώ. Άνοιγμα αρχείων από usb” Παλια με kitkat μου τα επαιζε νομιζα ολα. Τωρα με την marshmelow κατι γινεται. Ειδωμεν.... Κατι θα κανουν οι master. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

longus - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από longus: “ ”

• Ερωτήσεις για το Mi4

longus - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

@caecer σε ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες σου. Ειχα απορια αν φορανε διαφορετικη ρομ λογο lte ,αλλα οσο και αν εψαξα δεν βρηκα αλλη ρομ για lte και ειπα να το μου το επιβεβαιωσει καποιος "ειδικος". Τωρα οσο αναφορα για το usb δεν παιζει κανενα αρχειο ( mp4-avi etc) το κινητο οταν του βαλω το usb otg. Τα βλεπει τα αρχεια, αλλα οταν επιλεξω καποιο να παιξει, μου λεει οτι δεν το υποστιριζει. Θα το ψαξω και εγω λιγο καλυτερα, αλλα ελεγα μηπως σας ειχε ξανατυχει κατι παρομοιο. :confused: Στά…

• Ερωτήσεις για το Mi4

longus - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους. Πρόκειται να αγοράσω ένα mi4 lte 2g-16gb για συγγενικό πρόσωπο. Φοράνε την ίδια ρομ με το mi4 cancro? Επίσης εάν ξέρει κανείς 4G με κάρτα wind θα πιάνει ή θα έχει θέμα; Σε προηγούμενο ποστ μου είχα γράψει ότι στο δικό μου mi4 με την 7.2.11 stable δεν μου παιζει από usb κανένα αρχείο. Τι μπορεί να παίζει; Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους. Όταν βάζω usb stick δεν μου παίζει τα αρχεία ( έργα ). Παλαιότερα θυμάμαι σε κιτκατ τα έπαιζε. Μου λέει ότι η εφαρμογή δεν μπορεί να τα αναπαράγει. Επίσης όταν θέλω να βγάλω το stick γράφει αγγλικά ( unmount usb) και φυσικά mount usb όταν το βγάζω, αυτά. Επίσης όταν γράφω ( τώρα το είδα πάλι) ενώ έχει δόνηση το πληκτρολόγιο μετά από περίπου 80 πατήματα δεν έχει δόνηση. Μπέρδεμα... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

longus - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από longus: “"dnomikos" προσπάθησα με τον δικό σου τρόπο αλλά μου έβγαλε ένα μύνημα: echo missmatching image and device. Το θέμα μου είναι ότι ενώ το βάζω σε fastboot το τηλ ακούω έναν ήχο από το pc αλλά μετά από 3 sec κάνει αποσύνδεση και γυρνάει σε φόρτιση. Λίγο τα φώτα σας. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Εάν θέλεις να ανεβάσω και σχετική φωτο. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λοιπόν όλα καλά, την πέρασα την " άτιμη " τη fastboot. Εκεί που έχει επιλογές για σύνδεση με usb έκ…

• "Spideman3" που στο καλό θα βρω το mipc suite; Και γιατί την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα στο δικό μου την fastboot στον ίδιο pc χωρίς κανένα πρόβλημα; Άμα πας να κάνεις χάρη σε φίλο τότε γίνονται όλα ενώ στο δικό μου όλα αέρα. Τι να πω.... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• "Bodai" ναι μετά από 8 sec εξαφανίζεται το λαγουδάκι συνοδευόμενο από τον χαρά/ κό ήχο στο pc. Σε κάποια φάση μπες- βγες με το καλώδιο, μου έβγαλε στο pc να εγκαταστάθουν οι drivers αλλά στο τέλος μου έγραψε αποτυχία. Πως εγκαθιστώ τους drivers??? Λίγο βοήθεια παίδες , άμα ήταν δικό μου είχε φύγει από το παράθυρο. Τα νεύρα μουυυυ Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk