Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 451.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Έπεσε νερό στο mi4 της αδελφής μου, έγιναν όλα τα απαραίτητα, άνοιγμα καπακιού, στέγνωμα με χαρτί και μέσα σε μπολ με ρύζι για 48 ώρες, με λίγη καθυστέρηση όμως, καθώς δεν με ενημέρωσε αμέσως, πέρασαν 8 ώρες, και ύστερα έγιναν όλα αυτά...Το αποτέλεσμα άνοιξε για δύο ημέρες, αλλά σήμερα δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη, φαίνεται μια σχετική αλλαγή χρώματος στην οθόνη με το πού πατάς το power button, αλλά μόνο αυτό. Η αφή δεν ανταποκρίνεται... Οπότε δεν υπάρχει τ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
-
-
-
4g+
ΜήνυμαΚαι το redmi 5 plus Global version που έχω, με την 800 μπάντα ή αλλιώς B20, με snap 625, γιατί πιάνει μόνο 4G, και όχι 4G+... Μπερδεύτηκα... Όσο ζεις μαθαίνεις... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
4g+
Μήνυμα@pavlidisc πάλι έγραψες!! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
4g+
ΜήνυμαΠαράθεση από perachoritis: “χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ... αν βαλεις την καρτα σου σε κινητο που παιζει voLTE και ενεργοποιησεις την υπηρεσια ,νομιζω μετα παιζει και σε οποιοδηποτε αλλο κινητο εχει προδιαγραφες για voLTE για αυτο θελω να μου πει καποιος που το εχει δουλεψει το note 4 με την 800αρα για να μου πει αν πιανει ή δεν πιανει 4g+ ” Το είχα και αυτό στην κατοχή μου, το global version με την B20, μόνο 4G είχα, ποτέ δεν είδα 4G+, με cosmote.
-
4g+
Μήνυμα@pavlidisc δυστυχώς δεν έχω πλέον καμία συσκευή από τις δυο που ανέφερα στην κατοχή μου, και ούτε είχα κάνει ποτέ speedtest , το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το σερφάρισμα ήταν "άπιαστο", στο redmi 5 plus Global Version που έχω τώρα, ναι μεν έχω 4G, αλλά καμία σχέση με το 4G+ που είχα με τις συγκεκριμένες συσκευές. όλα αυτά με cosmote, με vodafone δεν το είχα δοκιμάσει γιατί δεν είχα δεδομένα...Περιοχή Τρίπολη
-
4g+
ΜήνυμαΠαράθεση από perachoritis: “το ξερω οτι θα εχω 4g ... ρωταω γιατι στη περιοχη μου υπαρχει 4g+ και σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο ... και ρωταω απλα για να ειμαι σιγουρος ... οι προδιαγραφες στο κινητο για να πιασει 4g+ φαινεται οτι υπαρχουν , απλα αν το εχει καποιος με 4g+ ας μας πει ” Τα μόνα κινητά που είχαν 4G+ είναι το mi mix 2 και το Mi note 2 6/128 Global Version, και πίστεψε με έχουν περάσει όλα τα κινητά της xiaomi από τα χεράκια μου...
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΠεριμένω και το έκτο redmi 5 plus από βδομάδα, και αν δεν έχει και αυτό θέμα, πάω καρφί για τζόκερ, μιλάμε για 6 στα 6 ( όσοι είναι και οι αριθμοί του τζόκερ). Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμα@derveni & @vprasinos πίστεψε με δεν υπάρχει καμία διάθεση για αντιπαράθεση....Διατύπωσα μόνο μια Προσωπική δική μου εμπειρία, και όσο αναφορά ποστ άλλων, χωρίς να ξέρω τα "τι' και 'πως' και από "που" ιδίοις όμμασι, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου...Μπορεί βέβαια να ήμουν και τυχερός...( θα πάω να παίξω τζοκερ τώρα που το σκέφτηκα )
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμα@vprasinos συμφωνώ εν μέρει μαζί σου, όμως δεν μπορώ να ξέρω από πού έχει πάρει ο καθένας το τηλέφωνο του, αν ήταν σφραγισμένο ή όχι, αν ήταν glonal version ή κινέζικο, το μόνο που ξέρω και είναι προσωπική δική μου εμπειρία, και δεν μιλάω για την διαδικασία του ξεκλειδωματος, αλλά για την διαδικασία της αναβάθμισης χωρίς brick. Πέντε στα πέντε είναι ένα καλό ποσοστό... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-