Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 171.
-
Στο Mi Pad 4 έχω τη Miui 10.4 by xiaomi-miui.gr 9.24.5 Beta αλλά και σε 1-2 προηγούμενες που είχα, δεν λειτούργησαν ποτέ τα αυτόματα updates. Για να περάσω τη xiaomi-miui-hellas-XTRV-MIPAD4_V10.3.2.0.ODJCNXM_v10-8.1.zip που κατέβασα στο tablet με clean install, μπορώ και μέσω ΤWRP με τα ανάλογα "καθαρίσματα" (Delvik cache, System, Cache, Data, Internal Storage). Ποια από αυτά πρέπει να γίνουν;
-
το δοκίμασα, αλλά μου βγάζει ακόμα το ίδιο μήνυμα. settings --> manage apps --> all apps --> updater (μπλε εικονίδιο) --> clear data & clear cache. κάτι άλλο να δοκιμάσω;
-
μια απορία ρε παιδιά, γιατί ούτε στις προηγούμενες μου το έκανε έχω τώρα στο mi pad 4 την 9.4.25 Beta που την πέρασα πάνω από την προηγούμενη. όταν πάω να ελέγξω αν έχει αναβάθμιση μου βγάζει το μήνυμα "you are up to date or there is a server issue, check xiaomi-miui.gr for new version!". πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι άλλο;
-
Καλημέρα, για το Mi Pad 4 αναμένεται καινούρια V10.3.Χ.X ROM ή ακόμα; Για να ξέρω ποια θα βάλω
-
Παράθεση από Agelosalex: “Παράθεση από aloutos: “τη rom δε βλέπω όμως μέσα στις διαθέσιμες για download, βλέπω κάτι λάθος; ” Index of /current/Stable ” για land δεν ψάχνω; land δεν βλέπω είναι ίδια με άλλη μήπως; Parent Directory - xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRV_Stable_V10.2.1.0.zip 2019-01-18 00:21 1.0G xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_arΩma_Stable_V10.2.1.0.zip 2019-01-18 00:23 1.3G xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_XTRV_Stable_V10.2.1.0.zip 2019-01-18 00:22 1.1G xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_arΩma_S…
-
τη rom δε βλέπω όμως μέσα στις διαθέσιμες για download, βλέπω κάτι λάθος;
-
Παράθεση από NasDriver: “2. Καλό θα ήταν να γίνει factory reset, η χρονική διαφορά είναι μεγάλη... νεότερο TWRP επίσης θα ήταν καλό να μπει. Fastboot mode, νέο TWRP, είσοδος σε TWRP, factory reset, install rom. ” έχει πάνω το twrp 3.0.2.0. βλέπω τώρα υπάρχουν διαθέσιμα τα παρακάτω, ποιο θα ήταν καλό να βάλω ή δεν παίζει ρόλο; επίσης, για να κάνω update το twrp, κατεβάζω το νέο και το περνώ από πάνω ή έχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία; Redmi 3s Land 3.1.0-0 3.2.1-2 3.2.2-0
-
Σε Redmi 3S έχω τώρα πάνω GTV 8.0 | Stable 8.0.6.0 (MALCNDG). 1. Η stable που υπάρχει εδώ έχει source από την αντίστοιχη κινέζικη stable αν κατάλαβα; Δηλ είναι η κανονική stable, παραμετροποιημένη από εσάς σωστά; 2. Για να βάλω την παρούσα τελευταία stable, χρειάζεται factory reset, πέρασμα νέου twrp ( καλό θα ήταν; ), fastboot και μετά τη rom; 3. Σε περίπτωση που θέλω να περάσω Global Stable, χρειάζεται factory reset, fastboot και μετά από Mi Flash την Global Stable;
-
Στο Mi Pad 4 (clover) από 9.1.3 σε αυτή, απλώς φλασάρισμα; Δεν χρειάζεται κάποιο FR φαντάζομαι έ;
-
ERROR: 6 [FIXED]
ΜήνυμαΠαρακαλώ, χαρά μου που βοήθησα
-
ΜήνυμαΝομίζω όλα εντάξει. Μισό να βγάλω και screenshot. τα εικονίδια έξω στο home screen είναι ακριβώς ίδια με της ευρωπαικής rom που είχα βάλει εχτές; είναι από το ίδιο source που τα παίρνετε; ρωτάω γιατί μετά το setup αν και έγραψε XTRV ARΩΜΑ, στα υπόλοιπα νομίζω είναι ακριβώς ίδιες.
-
Μήνυμαμε το που ξεκινήσει η διαδικασία, 2-3 γραμμές και σταματάει. δεν κάνει πρώτα κάποια διαδικασία και να πεις ότι είναι στο τέλος ή βγάζει το error και συνεχίζει. είναι σαν να μην αναγνωρίζει, αν το αντιλαμβάνομαι σωστά, ότι πρέπει να κάνει install το .zip file.
-
Μήνυμαόχι δεν το δοκίμασα γιατί 2-3 γραμμές κόκκινες βγάζει όταν πατήσω install (μαζί με το error 6) και τελειώνει η διαδικασία.
-
Μήνυμαείναι σωστά;
-
Μήνυμαxiaomi-miui-hellas-8.1_clover_V10_XTRV_9.1.3.zip τα files που χρειάζεσαι είναι τα "dmesg.log" και "recovery.log"; επειδή δοκίμασα ξανά τώρα να την περάσω