Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 171.
-
Δεν βρίσκω το πρωτόκολλο του bluetooth, δεν το γράφει ούτε στο manual ούτε στο ίντερνετ. Επίσης να πω ότι ενώθηκε και με nexus 5 όπως έγραψα πιο πάνω το οποίο έχει v4.0, A2DP bluetooth. Μου έχει σπάσει τα νεύρα
-
Επανέρχομαι στο θέμα του bluetooth. Λοιπόν έκανα clear data στο κινητό μου και ξαναδοκίμασα. Το βρήκε, έκανε pair, ενώθηκε για κάποια δευτερόλεπτα και αποσυνδέθηκε. Μετά δεν με ενώνει με τίποτα πάλι. Δοκίμασα επίσης και με 3ο κινητό (iphone 3GS) και ενώθηκε αμέσως κανονικά και παρέμεινε ενωμένο. Έκανα και δοκιμαστική κλήση και όλα μια χαρά. Οπότε αποκλείω να είναι θέμα του bluetooth. Οπότε θα δοκιμάσω στις επόμενες μέρες να κάνω update το κινητό να δω αν έφταιγε αυτό.
-
Το δοκίμασα, και από τη στιγμή που το έκανα unpair δεν το βρίσκει Έκανα clear data στο application του bluetooth και θα το δοκιμάσω ξανά αργότερα να δούμε αν το βρίσκει
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από aloutos: “Είναι bluetooth σε ραδιόφωνο αυτοκινήτου. Ενώ χθες μου το ανίχνευσε κανονικά και έγινε paired, σήμερα δεν το βρίσκει καν στο κινητό μου” Μήπως η συσκευή ήταν ήδη paired με άλλη συσκευή πχ hands free?” όχι μόνο με το κινητό μου το έκανα pair χθες που έβαλα για πρώτη φορά το ραδιόφωνο δεν είχε ενωθεί καμία άλλη συσκευή μέχρι σήμερα που δοκίμασα και στο άλλο κινητό για να δω μήπως φταίει το bluetooth στο ραδιόφωνο απλώς μου φάνηκε περίεργο που ενώ στο δικ…
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από aloutos: “Καλησπέρα, μια ερώτηση. Στην έκδοση 5.6.11 beta υπάρχει κάποιο θέμα με το bluetooth στην ανακάλυψη συσκευών που είναι διαθέσιμες κοντά; Υπάρχει τρόπος να κάνω κάπως reset το bluetooth στο κινητό μου;” Πρέπει να σιγουρευτείς οτι η άλλη συσκευή που θέλεις να συνδεθείς είναι ανιχνεύσιμη. Εαν προσπαθείς να κάνεις pair ένα bluetooth handset τότε πρέπει να βάλεις τη συσκευή σε pair mode. Εαν πάλι προσπαθείς να στείλεις αρχείο μέσω bluetooth σε άλλη συσκε…
-
Καλησπέρα, μια ερώτηση. Στην έκδοση 5.6.11 beta υπάρχει κάποιο θέμα με το bluetooth στην ανακάλυψη συσκευών που είναι διαθέσιμες κοντά; Υπάρχει τρόπος να κάνω κάπως reset το bluetooth στο κινητό μου;
-
Στην 5.6.11 υπάρχει κάποιο θέμα με τα default applications; Βάζω τον chrome σαν default, αλλά μετά από λίγο επανέρχεται ο Browser. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
-
Παράθεση από Gkontos10: “Ρε παιδία μπορεί να με βοηθήσει κάποιος.. Έβαλα την νέα ρομ, αλλά τώρα τα βίντεο στο Facebook δε παίζουν preview από μόνα τους... Πώς το φτιάχνω?? :banghead:” Πατάς δεξιά τις τρεις παράλληλες γραμμές --> app settings --> videos play automatically και επιλέγεις το "on" ή το "wifi only"
-
Μπορεί κάποιος παρακαλώ σε γενικές γραμμές να μου πει λίγο τα βήματα για να περάσω την καινούρια rom μιας και έχω την 4.12.19; Reset factory settings κτλ; Χρειάζεται κάποιο κωδικό για να κάνω reset; Θα σβήσω ότι υπάρχει στο κινητό για να περάσω "καθαρή" την 5.6.4
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα πρέπει να βάλεις την νέα ROM από το Recovery αφού πρώτα όμως κάνεις Factory Defauts/Reset. Δηλαδή θα πρέπει να στήσεις και πάλι το τηλέφωνο από την αρχή...” Α είναι απαραίτητο δηλ να το στήσω από την αρχή για να γίνει clean install κτλ; Με τα backups φαντάζομαι μπορώ να επαναφέρω ότι χρειάζομαι έτσι;
-
Καλημέρα, αν περάσω την 5.4.17 ενώ έχω την 4.12.19 υπάρχει κάποιο θέμα λόγω διαφοράς v5/v6; Τι πρέπει να σβήσω από cache κτλ;
-
Παιδιά καλησπέρα. Έχω στο Mi3 μου την 4.12.19 Beta και λόγω χρόνου δε βρήκα την ευκαιρία να βάλω κάποια καινούρια. Ποια 5.x.x προτείνετε να βάλω που είναι "stable" μέχρι τώρα; Δε με ενδιαφέρει να έχω την τελευταία, απλώς να λειτουργεί σωστά
-
battery drain
aloutos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι με τη μπαταρία και είπα να μην ανοίγω άλλο topic τώρα. Λοιπόν, χθες το βράδυ το φόρτισα 100% και κοιμήθηκα. 12-7:30 που ήταν stand-by μόνο με wifi ανοιχτό, έχασε 10%!! μπαταρία. Ξύπνησα και το βρήκα στο 90% που δε μου το έχει ξανακάνει. Ανοιχτά στο background είχα πάντα από την αρχή και έχω τα whatsapp, viber και messenger. Η φωτογραφία είναι στις 15:15 όπως βλέπετε αλλά το είχα χρησιμοποιήσει πολύ για μια δουλειά που είχα να κάνω και λογικό που έπεσε εκεί η μπ…
-
Ωραίος ευχαριστώ πολύ! Κατατοπιστικότατος!
-
Παιδιά μια απορία γιατί κάπου έχω χαθεί! Ποια η διαφορά των G.T.V 4.x.x και 5.x.x; Επίσης ποια η διαφορά του V5 με V6 που αναφέρεται συχνά;
-
Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από aloutos: “Παιδιά με το Weather app παίζει κάποιο πρόβλημα; Σε όσες δικές σας rom κι αν έχω βάλει, πάντα το βράδυ γράφει sunny όταν είναι καλός ο καιρός. Το χρώμα αλλάζει πάντως, φαίνεται ότι είναι βράδυ. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα ή αναφέρθηκε ξανά;” Ναι θα πρέπει να αλλάξει η μετάφραση του σε Clear αντί για sunny... Δεν είναι bug” Thanks φίλε!
-
Παιδιά με το Weather app παίζει κάποιο πρόβλημα; Σε όσες δικές σας rom κι αν έχω βάλει, πάντα το βράδυ γράφει sunny όταν είναι καλός ο καιρός. Το χρώμα αλλάζει πάντως, φαίνεται ότι είναι βράδυ. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα ή αναφέρθηκε ξανά;
-
Καλή μας επιτυχία!
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από aloutos: “ Δεν το έχει οπότε κατάλαβα τι γίνεται παρακάτω! Ευχαριστώ. Μια τελευταία απορία, σημαντική νομίζω. Αν δεν έχει sd card πάνω γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο ή είναι απαραίτητο να έχει;” Θα το βάλεις στο κινητό στον κύριο κατάλογο και όχι σε υποφάκελο και θα είσαι μια χαρά. Πρόσεξε στην μετονομασία (αν την κάνεις στον υπολογιστή και μετά το αντιγράψεις στο κινητό) μην τελικά το κάνεις update.zip.zip γιατί δεν θα το βρίσκει .” Α θα γίνει με τον ίδιο τρόπ…
-
Παράθεση από dnomikos: “Quote from aloutos: “ Δεν ξέρω αν υπάρχει γιατί μόλις το παρέλαβε από Κίνα ο φίλος μου και δεν ξέρω καν ποια ρομ έχει πάνω. Αν δεν υπάρχει τον κατεβάζω από κάπου;” Αν δεν υπάρχει, τότε την περνάς μέσω recovery => <a href="https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5814-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%A5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-M…