Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Αυτος που βρισκεσαι ήδη. Δες πρώτη σελίδα θεματος. ” Φιλε Macedon σηκωνω τα χερια ψηλα. Παραδινομαι. Περιμενω το κινητο να ερθει σε κανενα 10ημερο και ειπα να να το ψαξω λιγο εδω στο φορουμ να ενημερωθω για το τι γινετε. Ειμαι παντελος ασχετος με αυτα. Απο το διαβασε διαβασε εδω και 5 μερες επαθα BRICK . Τι να πω. Κουβαρι ο εγκεφαλος. Η μονη μου επιλογη ειναι να πηγαινω βηματακι-βηματακι,οδηγο-οδηγο συμφωνα με το φορουμ και αν ειμαι τυχερος, να χαρω και λιγο το κινητο..
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Μόλις παρέλαβες το τηλέφωνό σου, έκανες καθαρή εγκατάσταση official fastboot rom με το mi flash tool?Αν όχι πιστεύω ότι από εκεί ξεκινάν τα προβλήματα. Η διαδικασία που πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι έχουμε xiaomi και αμέσως μόλις το πιάσουμε στα χέρια μας είναι: 1. Εγκατάσταση official fastboot rom μονο με το mi flash tool 2. Ξεκλείδωμα 3. Εγκατάσταση TWRP recovery 4. Εγκατάσταση μιας ελληνικής rom GTV stable ή dev ή Gkalen rom. Το πρώτο βήμα είναι υποχρεωτικό, για όλους …
-
Παράθεση από GAIOKTHMONAS: “7.5.3.0 έχω τελευταία rom αλλά δεν ασχολούμαι πολύ με το κινητό ... όποια stable και να βάλεις θα μείνεις ευχαριστημένος ... προτίμησε μία από τις 2 τελευταίες που υπάρχουν για τη συσκευή σομαλλον ” Μαλλον θα παω με την stable του gkalen. Διαβαζω τα καλυτερα. Θα με ενημερωσουν και τα παιδια εδω.
-
Παράθεση από GAIOKTHMONAS: “Παράθεση από JimmysAnt: “Προτιμω κατι σταθερο. Τωρα αν υπαρχει καποια ελληνικη ρομ, που την φλασαρεις μια φορα και μετα καθε 2-3 μηνες ενα update ειναι οκ.. ” Αυτό κάνω κι εγώ. Έχω stable και κάθε 2-3 μήνες κάνω το update. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω ” Εισαι ευχαριστημενος με την ρομ που εβαλες? Ποιαν εβαλες?
-
Παράθεση από mixaskostantinos: “κακο ως προς το αν θελεις να το εχεις σε θηκη γιατι δεν υπαρχουν για το συγκεκριμενο..απο οσο ξερω!! για τα αλλα καπου εδω μεσα διαβασα οτι δεν εχει τις ιδιες ρυθμισεις..''νομιζω''...ξαναλεω..μην σε παρω στον λαιμο μου.. ασχετος και γω και το ψαχνω!! ” Ναι για την θηκη το ξερω. Τωρα για τα αλλα θα μας πουν οι πιο εμπειροι με το καλο που θα ερθει..
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από JimmysAnt: “Εσυ πιστευεις οτι αξιζει να κανω τις αλλαγες και να περασω μια ελληνικη? ” Το παραλαμβάνεις με το καλό και μετά το βλέπεις...Αν σου κάνει μένεις εκεί.. Αν όχι.. βλέπουμε τον εύκολο οδηγό .... για αλλαγή σε Ελληνική ” Οκ φιλε μου ευχαριστω. Μολις ερθει θα ανεβασω φωτος με τα χαρακτηριστικα του να τα δειτε και εσεις και αναλογως πραττουμε..
-
Να σου που πω γιατι ρωταω. Το κινητο μου το παραγγειλα και ειναι στο δρομο.Εκανα mi account και πηρα και το sms για ξεκλειδωμα σημερα το πρωι για να ειμαι ετοιμος. Το κινητο θα ερθει με Official global stable(ετσι μου ειπαν).Ειναι αυτο εδω Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone Ειμαι τελειος αρχαριος σε τετοια θεματα και τρεμω στην ιδεα να παιξω μαζι του μπας και τα κανω θαλασσα και μου μεινει στο χερι. Δεν θελω να το σκαλιζω συνεχεια. Προτιμω κατι σταθερο. Τωρα αν υπαρχει καπο…
-
Γεια σας παιδες και απο μενα. Ονομαζομαι Δημητρης, ειμαι απο Κυπρο και ειναι το 1ο μου ποστ εδω στο φορουμ. Δεν ξερω καν αν επρεπε να το γραφω εδω, μου φενετε λιγο πολυπλοκο το φορουμ για 2η μερα(απο χθες το βραδυ) που σας διαβαζω.Αν ειμαι καπου off διορθωστε με. Πρωτα απ'ολα θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου σε ολα τα παιδια για την βοηθεια που προσφερουν αφιλοκερδως εδω. Σπανιο σε τετοιους χαλεπους καιρους και παλι μπραβο σας. Χθες παραγγειλα το ΠΡΩΤΟ μου smartphone και ειμαι τελειος αρχαριος σ…