Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 159.

• Αν δεις λέει awake 5ωρες από τις 9 άρα κοιμάται ετσι είναι; του εκανα πριν μια επανεκκίνηση και θα δω τωρα και πάλι.. Δεν είμαι ροοτ λόγω ote TV go. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για να μην ανεβάζω εδώ τα screenshot λόγω Tapatalk ας ρίξει μια ματιά κάποιος στα τελευταία μου ποστ να μου πει για την μπαταρία στο θέμα του κινητού στο my Phone forum. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άνοιξε το με ένα άλλο browser η κάνε καθαρισμό ιστορικού σε αυτόν που εχεις Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

astrah - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@astrah για τις 4-5πρώτες μέρες μετά από πέρασμα κάποιας ρομ είναι λογικό να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μιας και τρέχουν πολλά από πίσω για να στρώσει! Δες το πως πάει μετά από μια βδομάδα και αν συνεχίζει ίδια κατανάλωση ενημέρωσε πάλι! :)” Τελικά έβγαλε 8ωρες 12λεπτα οθόνη ενεργή. 43% χρήση μπαταρίας από οθόνη. Στις 15ωρες και 20λεπτα ενεργό. Υπόλοιπο 2% μισή μέρα δεδομένα μισή wifi. Το έκαψα σήμερα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ας.μην συζητάμε ρε παιδιά για άλλες συσκευές κι το τι θα μπορούσε να κάνει ο κάθε ένας Εδώ συζητάμε για την νέα ρομ που κάποια παιδιά κάθισαν κι ασχολήθηκαν για εμάς... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάποιος ας ρίξει μια ματιά στο μήνυμα μου να μου πει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση : είναι λογικό τέτοια κατανάλωση; πέρασα χθες την 7.,2,2. Δύο κάρτες, ανοιχτά δεδομένα από το της 8 πάρα. 723e1becf085c8e3a8498e7abae2c6be.jpg6b33cdd3d7410437bca8c8bdc1d9d1ca.jpg8aaf25e5c7054e0f8eae4854e8a49f91.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα . Ψυχολογικά μου φαίνεται πισωγυρισμα ... αλλά τι να κάνουμε... δεν είχα εβδομαδιαία updates στο προηγούμενο και μου άρεσε .. εμφανισιακες οι διάφορες μέχρι τώρα απο την 6.6.18 official dev και δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά είναι λίγο ποιο αργό στα animation. Διαφορες: ελληνικά στο μενού. Στην dev η default γραμματοσειρά έχει θέμα με τα ελληνικά και αν την αλλάξεις με κάποια άλλη ξεχνάς τα bold στο Gmail, Facebook. Εδώ όλα μια χαρά αν δεν τα μεγαλώσεις. Κάποιες εφαρμογές πχ Instagra…

• @geoanto555 το είχα δει κάπου όταν διάβαζα αλλά αφού δεν τον είδα στον οδηγό που ταίριαζε σε εμένα δεν το έψαξα παραπάνω. Είχα και την πολύτιμη βοήθεια σου και όλα οκ. 7.2.2.0 πλέον. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά ακολουθησα τον οδηγό και όλα καλά πλην ένα θέμα με τους drivers λόγο win10 και ψηφιακής υπογραφής αλλά με τις οδηγίες του @geoanto555 και αυτόν τον οδηγο [url='https://xiaomi-miui.gr/c…ηγός Εγκατάστασης Drivers] όλα καλά.. νόμιζα ότι υπήρχε παλιότερα σε αυτόν τον οδηγό κάνω λάθος; Αν είναι να ξαναπεραστει για βοήθεια στους επόμενους Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

astrah - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από pantelee13: “Παιδια καλημερα παρατηρησε κανενας κολλημα οταν πας να κλεισεις τις καρτελε ειμαι με την miui 8” Ελληνική ή Official; αν είσαι Official έχει βγάλει ένα update 20mb και το διορθώνει. Dev 6.6.18 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Το έκανα και εγώ ένα τσέκ άλλαξα όλα τα λεντ σε κόκκινο και το messenger άναψε πράσινο σε νέο μήνυμα . Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Είτε είναι μπαγκ είτε επιλογή της εφαρμογής άλλαξε τα υπόλοιπα σε άλλα χρώματα και άσε το πράσινο μόνο για το messenger για να σου φύγει από το μυαλό. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Εγώ μισή μέρα data στην δουλειά με κακό σήμα και την υπόλοιπη στο σπιτι wifi βγάζω 7ωρες sot περίπου Σήμερα ταξίδι 6 ωρών data ανοιχτά όλη την ώρα 3ωρες ράδιο 3 ώρες μουσική και browsing αρκετή ώρα έχω 5ωρες οθόνη και 21%μπαταρια ακόμα. 2 καρτες πανω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Εγώ έχω βρει τις εξής... 1)Neosans pro_font 2)helvetical 3)zegoe 4) roboto bold Σε Official dev φτιάχνουν το θέμα στο Facebook αλλά δεν έχουν το bold στο Gmail πχ ώστε να ξεχωρίζουν τα διαβασμένα από τα αδιάβαστα μηνύματα. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποια άλλη που να είναι οκ ας γράψει.. Η αν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα που να έχει αναφερθει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ρε παιδιά οποίος πέρασε το update της Official dev τι χρώμα είναι το Drop menu; ενώ δεν άλλαξα θέμα η κάτι άλλο έχει γίνει προς το μοβ από προς το Πέτρος που ήταν το πρωι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @spirosgm ναι το βρήκα και εγώ μετά ότι μπορείς να το κάνεις πάλι όπως πριν. Νομίζω όμως βολεύει καλύτερα έτσι... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Εμφανισιακά έχει αλλαγές κάνει λίγο ποιο εύκολα τα πράγματα όπως στο Drop menu 3f11a40181a1de90d0c0d6a47f5347fe.jpg είναι όλα μαζί σε μια οθόνη αν και θα προτιμούσα με ακόμα ένα κάθετο συρσυμο να ανοίγει το μενού και να Το βλέπεις όλα.. Τώρα απλά το μετακινεις προς τα αριστερά. Στην κάμερα έχει και εκεί αλλαγές στο μενού επίσης το κάνει ποιο εύκολο. 958a20c54ebe994983fa6c18350fcbb1.jpg είναι ξεκάθαρο πλέον πως πας στις επιπλέον ρυθμίσεις faff13ba212543b2e5cf880d104dcf9b.jpg και στο μενού των προ…

• Πρωί πρωί σήμερα ξύπνησα με miui 8... το πέρασε μόνο του το βραδάκι... Ούτε που με ρώτησε.. Official dev rom Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Και εμένα κάτι τέτοιο έλεγε. Γιατί είμαι λέει νέος πωλητής. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Έλα οι τολμηροι. Μόλις ήρθε 2031a89870cbecea61874832614dd880.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk