Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
WiFi HotSpot πρόβλημα
ΜήνυμαΚαι τί κάνουμε σε αυτή την περίπτωση, απλά υπομένουμε το πρόβλημα ;
-
WiFi HotSpot πρόβλημα
ΜήνυμαΆλλη λύση δεν υπάρχει ; Συμβαίνει μόνο στην συγκεκριμένη συσκευή ή είναι γενικό bug ;
-
WiFi HotSpot πρόβλημα
ΜήνυμαΚαταρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αυτό που περιγράφεις ήταν το πρώτο που διάβασα σαν λύση, το έχω εφαρμόσει αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει...
-
WiFi HotSpot πρόβλημα
ΜήνυμαΚαλημέρα, Έχω ένα Xiaomi Redmi 4x στο οποίο όταν ενεργοποιούμε το wifi hotspot δείχνουν ότι συνδέονται οι συσκευές αλλά δεν έχουν πρόσβαση στο internet. Έχω δοκιμάσει πολλές διαφορετικές συσκευές (laptop, tablet αλλά και κινητά) και με όλες συμβαίνει το ίδιο. - Wind η εταιρία κινητής - MIUI έκδοση το τηλέφωνο 9.5.4 stable.
-
Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από Stavros_P: “Καλημέρα σε όλους, Νέο μέλος με το Mi Band 2 να παρελήφθη σήμερα, προσπαθώ να το σετάρω και διαπιστώνω ότι το link της πρώτης σελίδας για την έκδοση Mi Fit 2.2.10 GR δεν "παίζει". Αυτή δεν είναι που πρέπει να κατεβάσουμε για να έχουμε Ελληνικά ; ” Kαλημέρα και μεγειά το σουπερ miband2. Βάλε την τελευταία που έχει μεταφραστεί από τον doctor mi fit 2.3.0 Παράθεση: “παρακαλώ όχι active links εκτός του πρώτου μηνύματος ” ” Παράθεση από maddoctor: “Παράθε…
-
Καλημέρα σε όλους, Νέο μέλος με το Mi Band 2 να παρελήφθη σήμερα, προσπαθώ να το σετάρω και διαπιστώνω ότι το link της πρώτης σελίδας για την έκδοση Mi Fit 2.2.10 GR δεν "παίζει". Αυτή δεν είναι που πρέπει να κατεβάσουμε για να έχουμε Ελληνικά ;