Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 100.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
βλέπω πολλούς πλέον να λέτε καλύτερη μπαταρία η ρουφάει πολύ μπαταρία !!! εγώ γιατί σε 4-5 arwma έχω πάντα 6.30 ώρες sot και ποτέ δεν έχω δει το παραμικρό ? και όλα αυτά σε santoni να συμπληρώσω στις 6.30 ώρες πάντα είμαι με 20% μπαταρία περίπου
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
-
-
σε santoni ένα θεματάκι μόνο με την arwma στο 36% της εγκατάστασης μαύρισε η οθόνη με την βοήθεια του @gkalen και το πέρασμα της xtrv όλα δουλεύουν ρολόι !
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από punkioraki: “και η τελευταία ερώτηση παιδιά ! λογικά είναι υποχρεωτικό το fr απο την 9.1.2.0 για να την περάσω ? ” νορμαλ ναι. Σε ποιο τηλέφωνο; ” santoni
-
και η τελευταία ερώτηση παιδιά ! λογικά είναι υποχρεωτικό το fr απο την 9.1.2.0 για να την περάσω ?
-
μια ερώτηση ! άμα κατεβάσεις το zip και κανείς fr παραμένει το zip στον εσωτερικό χώρο ?
-
εγώ παιδιά στο redmi 4x είχα πρόβλημα με την τοποθεσία δεν έβρισκε με τίποτα σε κανένα πρόγραμμα καιρού και gps ! μου έτυχε και στην global stable 9.2.5.0 ! από χθες που ξανά πέρασα την arwma stable v9.1.2.0 όλα πάνε ρολόι
-
έγινε ! ευχαριστώ παιδιά
-
ναι ! το fr δεν είναι όπως και στο post του οδηγού dalvik - cache - data ?
-
έχω την 8.4.12 XTRV και θέλω να πάω στην arwma stable 9.1.2.0
-
καλησπέρα παιδιά ! ισχύει πιστεύω αυτός ο οδηγός να πάω από xtrv σε arwma stable ?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από punkioraki: “Σε redmi 4x με την xtrv έχω θεματακι με την τοποθεσία . Δεν βρίσκει τίποτα . Το είχα πάθει και στην global 9.2.5.0 πριν κάτι μέρες ” Όταν λες τοποθεσία εννοείς το GPS ή για παράδειγμα τον καιρό ? Μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα με τους Server της Xiaomi, καθώς τις τελευταίες μέρες κάνουν κάποια χαζά.. :D” Ναι τοποθεσία . Ούτε στο google map - mireo - διαφανείς καιρό .. έκανα ένα καθαρισμό τα google service δούλεψε για λίγο Στάλθηκε από το Redmi 4…
-
Σε redmi 4x με την xtrv έχω θεματακι με την τοποθεσία . Δεν βρίσκει τίποτα . Το είχα πάθει και στην global 9.2.5.0 πριν κάτι μέρες Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σε καθαρή εγκατάσταση fr το patch ota πρέπει να το flasharo ξανα ?