Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 100.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαπάλι καλά έχω cosmote ! πάντως 1 μέρα πέρασε και δεν μου έχει έρθει τίποτα
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαπέρυσι περίμενες πρώτα και ένα sms αυτό ισχύει πλέον ?
-
Μήνυμαπολύ ωραία 72 ώρες μου έγραψε το κοντέρ και εμένα ! άντε τώρα να περιμένεις
-
παίδες μετά την τελευταία ενημέρωση (V9.2.5.0) μου παρουσιάστηκε ένα αστείο πρόβλημα με το gps ανοίγω την τοποθεσία και το mireo και το google map δουλεύουν άψογα οποία εφαρμογή καιρού και να βάλω δεν μπορεί να βρει την τοποθεσία ! έκανα μέχρι και επαναφορά αλλά συνεχίζει τα δικά του τη Υψηλή ακρίβεια τη μόνο gps αλλά αρνείται στις εφαρμογές καιρού
-
Μήνυμαείχα περάσει πριν κάτι μέρες την ελληνική για αυτό ρώτησα τώρα έκανα ένα τεστάκι =============== Ιουν 29th 2017, 2:32am =============== περαστικέ μια χαρά τελικά και ας είχα global stable τώρα στήσιμο αύριο γιατί πέρασε η ώρα
-
Μήνυμασε περίπτωση όπως εμένα που έχεις ξεκλείδωτο bootloader αν θελήσεις να flasharis την ελληνική rom και είσαι με global stable πας κατευθείαν στο βήμα να περάσεις TWRP Recovery. η πρέπει να βάλεις Developer ROM και μετά περνάς twrp ???
-
miuihellas.apk υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν κάνει download παιδιά ?
-
το τσίμπησα και εγώ το μετάλλιο
-
redmi 4A
Μήνυμαναι μέσω OTA τον ρώτησα αν του ήρθε
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαστο φάκελο adb πάνε πάνω προβολή - εμφάνιση/απόκρυψη και πάτα επέκτασης ονόματος αρχείων και ξανά δοκίμασε μετά την εντολή .img