Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• ξεκλειδωτος ειναι. το προβλημα ειναι οτι το κινητο δεν σβηνει καν. κανει bootloop συνεχεια. δεν ακουει την εντολη να σβησει τελειως. το μονο που δεχεται ειναι να μπει σε fastboot, αλλα αμφιβαλλω αν η fastboot δουλευει σωστα. δεν βρισκω τροπο να το σβησω. στο λινκ που μου εβαλες, η λυση "Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86" δεν λειτουργει σε μενα. το προγραμμα του φιλου δεν μου εγκατεστησε το adb στην ριζα του σκληρου μου. το ετρεξα 100 φορες. δεν ξε…

• θενξ για την απαντηση. δεν μπορεις να φανταστεις τι νευρα εχω. μου ρχεται να το σπασω. σε fastboot μπαινει, αλλα μεχρι εκει. χρησιμοποιω τωρα το ιδιο εργαλειο, το xiaomi tool V2, που λεει οτι εχει ενα unbrick mode. το βαλα σε φαστμπουτ, αρχισε να φλασαρει την μανισια που ειχα (την κατεβασε μονο του) αλλα 2-3 φορες μου εβγαλε σφαλμα στην διαδικασια. πατησα try again, και τωρα ειναι κανα 10λεπτο που προσπαθει να φλασαρει το Vendor. δεν ξερω ποση ωρα πρεπει να το περιμενω εκει, κι αν εχει ξανακολλη…

• παιδια πρεπει να εκανα χοντρη μαλακια και το τηλεφωνο εχει μπει σε bootloop. πηγα να περασω την twrp που εχετε στο φορουμ για το redmi note 8 pro. ηταν σε μορφη .img το xiaomi tool V2 την ηθελε σε .zip, οποτε την ζιπαρα και πηγα να την περασω. το τηλ δεν σηκωνεται με τιποτα. το μονο που μπορω να κανω ειναι να μπω σε fastboot. λυνεται η το πεταω; υπαρχει καποιο εργαλειο;

• Παράθεση από dmakarigakis: “Ειχα miui 11 με rom EU, 11.0.3.0.Χρησιμοποιωντας την εφαρμογή XiaoMiTool ver2 συνδεσα το τηλεφωνο,ακολούθησα τις επιλογές που ήθελα και εγκατέστησα την miui 12 global 12.0.2.0.Να υπενθυμίσω ότι είχα ήδη ξεκλειδωτο bootloader. ” φιλε, με μια προταση μου ελυσες ολες τις αποριες. πριν λιγες μερες πηρα στα χερια μου για πρωτη φορα ενα xiaomi. redmi note 8 pro. με κοπο το ξεκλειδωσα με τον επισημο τροπο και ηθελα να δω αν μπορω να φλασαρω twrp - magisk και την mui 12 απο τ…