Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 87.
-
Ναι, βολεύει λιγο να μην μπερδευομαι... Αλλα συνηθεια ειναι. Εκει που λεει "Other albums" εχει τους υπόλοιπους φακελους που εχω303f2f51eb43aa856fa24091c55e9a65.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Φίλε @kyriakos_romanos δώσε εντυπώσεις της νέας Ρομ που έβαλες Αν σου δημιουργεί τα ίδια προβλήματα και πως κινείται ” Εβαλα την 6.5.19 | beta (ειναι η developer αν την γραφω σωστα). Εχει ακρετες διαφορες με την προηγούμενη που ειχα (αυτη που μου ειχαν βαλει απο το Gearbest για να εχω ελληνικα). - Καταρχην δουλευει κανονικα το 4g και το ξυπνητήρι που ειχα ως κυριως προβλήματα. - Επισης οταν ειμαι συνδεμενος με τον mi acount οι εφαρμογές επαφων και τηλεφωνου δουλεύουν καν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “μέχρι να εγκριθεί το αίτημα ξεκλειδώματος για να έχεις ελληνικά στις εφαρμογές βάλε το morelocale.” Εβαλα το morelocale 2 που βρηκα στο Google play... Τι ακριβώς κανει; και πως βαζουμε ελληνικα;
-
εκανα το πρωτο βημα, εβαλα μια official developer rom για να μπορεσω να βαλω την ελληνικη μετα. το προβλημα του 4g διορθωθηκε και ειμαι συνδεμενος με τον Mi acount χωρις να εχω bugs στην εφαρμογη των επαφων και του τηλεφωνου... πιθανα και το ξυπνητηρι να δουλευει... αλλα σιγουρα δεν μενω σε αυτην γιατι ειχα συνηθισει στην εστω και κακη rom που ειχα που ειχε ελληνικα! ευχομαι να γινει γρηγορα αποδεκτη η αιτηση για το ξεκλειδωμα γιατι δεν μου πολυαρεσει αυτη... και στα αγγλικα που το εχω στο fb στ…
-
μου βγαζει σαν και της εικονας Full_Size_Render.jpg
-
τωρα δεν μπορω να εγκαταστησω εφαρμογες μεσω google play (βαση αυτου του οδηγου). εκανα και μια επανεκκινηση μηπως και, αλλα τιποτα. τι κανω?
-
Λοιπον, ολα ειναι κομπλε! Το σεταρω τωρα... Τελικα ολα τα αρχεια χαθηκαν (χρειαζοταν καλο backup) Αυτα, σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια! Αναμενω την εγκριση για το unlock οπου θα σας ξαναχρειασθω!
-
Παλι δεν καταλαβα τι εννοεις. απο αυτες που φαινονται στο screenshot ποια να βαλω την α) China Stable (V7.3.4.0) ή την β) China Developer(V6.5.19); Φυσικα και θελω να περασω αργοτερα την ελληνικη αν και εφοσον ειναι ευκολο. Απλα για τωρα ποια επιλεγω χωρις να εχω προβλημα στην εγκατασταση;
-
οκ παει και αυτο, τωρα αλλη ερωτηση, μπορω να περασω την τελευταια develop (για να περασω μετα την ελληνικη) ή δεν γινεται? Ρωταω γιατι καπου ειδα οτι κανονικα παω απο stable σε stable και απο develop σε develop... εμενα αν δειτε και στην σελιδα 4 του thread στο screenshot μου γραφει 7.2.4.0.0 .... | stable να κατεβασω την China Developer(V6.5.19)?
-
Παλευω ωρα τωρα να απενεργοποιησω την ψηφιακη υπογραφη στον υπολογιστη (win10) αλλα δεν γινεται τιποτα. Με το cmd που εχει 2 βηματα μου βγαζει αυτο (δειτε την φωτο που σας ανεβασα) και με την επανεκκινηση+shift το κανω κανονικα και δεν εμφανιζει κατω δεξια το μηνυμα που λεει...
-
Δεν βρηκα τιποτα... HowTo/Οδηγοί
-
Εφτιαξα κανονικα τον φάκελο downloaded_rom και εβαλα μεσα την τελευταία stable αλλα δειτε τι εβγαλε οταν πατησα απο το update app... 2d24daa92e57cec43d85e05b377b6995.jpg
-
Εγινε και η αιτηση, απο οτι ειδα μπορει να την δεχθουν σε καμια εβδομαδα. Το ξερω οτι γινομαι κουραστικος αλλα αν περασω σημερα την official το μονο προβλημα θα ειναι οτι θα ειναι στα αγγλικα το κινητο; δεν θα εχω προβληματα του τυπου δεν μπαινει στο ιντερνετ (4g-3g) δεν παιρνει τηλεφωνο... (θελω να σιγουρευτω γιατι ειναι μερος της δουλειας μου, μην ξεμεινω για 1 εβδομαδα)
-
Μεχρι να κατεβει η stable μπορω να κανω αιτηση για unlock? (εχω ηδη λογαριασμο)
-
Οκ ξεκιναω! Ευχομαι να σας στειλω οταν το τελειωσω και να μην κολλησω καπου...
-
Και δεν εχω καποιο θεμα που δεν ειναι official; κανω κανονικα τα βηματα και γινεται official και μετα τι; περιμενω να το ξεκλειδωσω; ρωταω γιατι αυριο εχω ταξιδι και θα μου ειναι απαραιτητο το κινητο. Δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα να ειναι στα αγγλικα και να ειμαι official χωρις προβληματα (4g+ξυπνητηρι) αρκει να μην εχω τπτ αλλο...
-
Οκ λοιπον, θα πρεπει να κανω και ενα καλο backUp ή δεν χανονται αρχεια; (δεν με νοιαζουν οι εφαρμογες)
-
Ναι μολις μπηκα και το ειδα, 64bit. Γιατι ομως;