Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 87.

• Ακυρο, απλα ηθελε πολυ ωρα πατημενο το power. Δειτε και το screenshot μηπως βλεπετε κατι που δεν ειναι σωστο...

• λοιπον κοιταξα με τον οδηγο και ειναι κλειδωμενο...αλλα κολλησε ή δεν ξερω πως να βγω απο το fastboot

• Οκ και για να βαλω την official ειναι η ιδια διαδικασια με το να βαλω την ελληνική? Θελω να πω εχει 1 εκατομμύριο βηματα και αυτο;

• RE:

kyriakos_romanos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από hoyas: “@kyriakos_romanos δεν νομίζω ότι φταίει η xiaomi γι αυτά τα δύο. Μάλλον η unofficial rom φταίει. Μόλις βάλεις την official, για την οποία και μόνο ευθύνεται η xiaomi, πιστεύω ότι θα είναι όλα μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν το εχω πειραξει το κινητο. Official rom εχει...

• Ναι official... Και δεν το δοκιμασα γιατί οταν το ανεφερα σαν προβλημα σε Thread μου ειπαν οτι η ελληνική rom ειναι μονόδρομος...

• Φιλε μου εδωσα 400€, αναθεμα την ωρα που τα εδωσα και δεν πηρα ενα HTC - LG, επομένως δεν μπορω να τα ρισκαρω και να μπρικαρω τα 400€... Ενας απο αυτους τους χιλιαδες θα μενει Πατρα... αρκει να δει το μηνυμα και φιλοτιμηθει να με βοηθησει. Μονος μου δεν παιζει να το κανω. Κριμα παντως για την xiaomi μου φαινοταν καλη εταιρεία. Ειναι μεγαλη αποτυχια να χρειαζεται να κανω ολη αυτην την διαδικασια στο καλυτερο smartphone της για να δουλεψει το 4g και το ξυπνητήρι!

• Ρε παιδια, εσεις που τα ξερετε τοσο καλα ολα αυτα, δεν υπαρχει κανεις απο εσας να βρίσκεται στην πατρα να περάσουμε την ελληνική rom στο mi5 που εχω; Βλεπω τοσες αποτυχημένες προσπαθειες και ακομη δυσταζω να το δοκιμασω...

• Ακομη δεν εχω βρει χρονο να το γυρισω στην ελληνικη rom... Εκτος απο το οτι φοβαμαι τον ρισκο δεν εχω χρόνο λογω δουλειας, αλλα το σαββατοκύριακο θα ειμαι λίγο πιο χαλαρος και θα το κανω λογικα. Ποση ωρα περιπου θα μου παρει να το κανω;

• Xiaomi Mi5 Lte Ελλαδα

kyriakos_romanos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Απο gearbest το πηρα, σε 9 μερες ηρθε σπίτι!

• Προσπαθώ! Χαχα Αν μπορεις να μου στειλεις και εναν οδηγο για το ξεκλειδωμα... Να το κανω το βραδακι οταν γυρισω απο δουλειά

• Τα υπολοιπα ειναι ολα απο τον οδηγό;; αν ειναι ολα με λεπτομέρειες ακριβώς, τότε δεν νομιζω να εχω καποιο προβλημα...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από kyriakos_romanos: “Παράθεση από akonakis: “Τελικά έφτιαξε το 4g και το ξυπνητήρι? Ψήνομαι και εγώ να το χτυπήσω το τηλεφωνάκι και θέλω να δω αν έχει προβλήματα γενικότερα. ” Δεν το εχω δοκιμασει ακομη, οπως εγραψα και σε αλλο ενα Thread φοβαμαι να το δοκιμάσω μηπως μπρικαρει... 2 φορες το εχω δοκιμασει σε προηγουμενα κινητα και τις 2 ειχα brick-unbrick. Αν υπαρχει κάποιος απο Πατρα και ειναι διαθεσιμος να με βοηθησει να το κανουμε μαζι καλα θα ηταν... ” …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από akonakis: “Τελικά έφτιαξε το 4g και το ξυπνητήρι? Ψήνομαι και εγώ να το χτυπήσω το τηλεφωνάκι και θέλω να δω αν έχει προβλήματα γενικότερα.” Δεν το εχω δοκιμασει ακομη, οπως εγραψα και σε αλλο ενα Thread φοβαμαι να το δοκιμάσω μηπως μπρικαρει... 2 φορες το εχω δοκιμασει σε προηγουμενα κινητα και τις 2 ειχα brick-unbrick. Αν υπαρχει κάποιος απο Πατρα και ειναι διαθεσιμος να με βοηθησει να το κανουμε μαζι καλα θα ηταν...

• Θα το δοκιμαζα αν ημουν 100% σιγουρος ή αν το εκανα μαζι με καποιον που γνωριζει και δεν τα βλεπει για πρωτη φορά ολα τα βηματα... Μεχρι τοτε θα δουλευει με 3G και χωρις ξυπνητήρι +...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “ποιο twrp έχεις βάλει;;” Γι αυτό δεν εχω ασχοληθει ακομη... Κριμα ομως γιατι εδωσα 400€ και δεν εχω 4G, ξυπνητήρι, και οταν κανω login στον miui λογαριασμό δεν μπαινει στο τηλέφωνο - επαφες. Σορρυ αν χαλασα το Thread σου φιλε απλα κ εγω σκεφτομουν να κανω την ιδια διαδικασία για την ελληνική rom...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Ναι κάνει και για το απλό!!! Όσο αφορά για της άλλες εταιρίες έχουν και 1002 σαβουρες μέσα...” Ναι εχεις δικιο, θα το δοκιμάσω σημερα λοιπον, ευχαριστώ και πάλι! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και μια τελευταία ερωτηση γιατί δεν είμαι και πολυ γνώστης... Στον οδηγο σου γραφεις ότι ειναι αποκλειστικά για το mi5 pro, εμενα είναι το απλο mi5 32GB, το ιδιο ισχυει ε; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Κάθε νέα τόμ όπου βγαίνει το κάνει πολύ πιο καλύτερο...εσύ κρινεις εάν θεέ την αλλαγή της ρομ ... εγώ κάνω όλα τα update και είναι πολύ καλύτερο από όταν το πρώτο πήρα!!” Ρωταω επειδη δεν ισχύει για όλες τις εταιρείες αυτο. Σε Samsung που ειχα δεν ηταν καλυτερο αλλα χειροτερο με ωραιότερη εμφάνιση. Στο Meizu ενα update ηταν κακό ενω το αμέσως επόμενο update ηταν κομπλε. Ευχαριστώ πολυ για τον χρονο σου παντως Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Που κόλλας; Έχω κάνει ένα οδηγό...” Περιμένω ακόμη απάντηση... Αν δεν μου πεις οτι δουλεύει σωστά και συμπεριφερεται το ίδιο ή καλύτερα φυσικά και κολλάω :p Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk