Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Θα αναβαθμίσω με factory reset και βλέπουμε. Το γεγονός πως κατα την διάρκεια των wipes λεει τα εξής: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46808/ Θα πρέπει να ανησυχω για το failed to mount /oem? Επίσης το ίδιο βγάζει στο τέλος του install: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46809/ Είναι κάτι που πρέπει να με ανησυχει? =============== Δεκ 5th 2017, 2:35pm =============== Ακομη κ μετά την αναβάθμιση εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Θα το πάω πίσω να μου το φτιάξει, λογικά θα έχει φύγε…
-
Καλημέρα σε όλους δοκίμασα με άλλο καλώδιο και έπιασε. Το βλεπει κανονικά το PC Και ανοίγει κανονικά. Το μικρόφωνο εξακολουθει να έχει πρόβλημα όμως. Το περίεργο είναι οτι σε βίντεο που τράβηξα ακούγεται κανονικα. Πώς γίνεται να μήν λειτουργεί με Usb καλώδια που πρίν λειτουργούσε? Επίσης μήπως το θέμα του μικροφώνου φτιάξει αν αναβαθμίσω τη rom? Είμαι στην 7.10.26. Σημείωση η εφαρμογή δεν μπορούσε να ανοίξει τα usb settings.
-
Εγινε! Δοκιμάζω και σας λέω! =============== Νοε 6th 2017, 11:56am =============== Παιδιά τπτ. Νέκρα =============== Νοε 6th 2017, 1:06pm =============== Παίζει κάποιο service που να είναι καλό και σχετικά φθηνό? Ξέρετε? =============== Δεκ 4th 2017, 8:27pm =============== Καλησπέρα σας κ πάλι! Τελικά αποφάσισα να το δωσω για φτιαξιμο. Το πήρα πισω με τα εξης θέματα δεν το βλέπει το pc αλλά φορτιζει κανονικα και επίσης δεν λειτουργεί το μικρόφωνο οταν κάνω κλήση. Τελικά είχε χαλάσει το τσιπ που …
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για όλα! Θα πάρω φορτιστή και θα μάθουμε αύριο! Θα σας κρατήσω ενήμερους για οτιδήποτε. =============== Νοε 6th 2017, 11:16am =============== Καταρχάς καλημέρα σε όλους. Το κινητό είναι από εχθές στις εννέα το βράδυ στο φορτιστή τουλάχιστον. Ο φορτιστής είναι αυτός εδώ Energy Sistem - Buy - Energy Home Charger 2.1A High Power. Ειναι 5V & 2.1Α output. Το κινητό δεν είναι νεκρό, δεν έχει ανάψει κάποιο λαμπάκι. Προσπάθησα vol up-power button & vol down-power button για 10 δεύτ…
-
Καλησπέρα σε όλους, Το redmi note 3 mtk πέθανε σήμερα το πρωί. Το έβαλά το βράδυ να το φορτίσω και το πρωι ξύπνησα απο το ξυπνητήρι του το οποίο πέθαινε καθώς χτυπούσε. Το καλώδιο φόρτισης το έσκισε με τα νύχια του ο γάτος μου την ώρα που κοιμόμουν. Πάτησα το power button εβγαζε το σήμα της xiaomi. Το συνέδεσα σε καινούριο φορτιστή και η οθόνη αναψε ξανά με σημα της Xiaomi, άναψε το led κοκκινο. Οταν πατούσα το power button άναβε στο σήμα της xiaomi και ύστερα έβγαζε στην οθόνη την μπαταρία ότι …
-
Καλή τύχη σε όλη το MIU-GR!!!
-
Καλημέρα! Ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά του MIUI-GR για την εξαιρετική δουλειά τους! Η 7.4.27 είναι πολύ καλή και γρήγορη με καλή μπαταρία! Cheers!
-
Καλησπέρα και από εμένα! Έχω το Redmi note 3 Hennesy και έχω μείνει λίγο πίσω είναι η αλήθεια, έχω την 7.3.2 και θέλω επιτέλους να αναβαθμισω! Καταρχάς να πω πως έχω ήδη βάλει το TWRP 3.1.0-0 (ευχαριστώ @geoanto555). Έχω κάποιες ερωτήσεις να κάνω αναφορικά με την νέα ρομ: - Για να περάσω την 7.4.27 ακολουθώ την διαδικασία που περιγράφεται εδώ: Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable-Stable και από Dev-Dev? - Αφού κάνω την διαδικασία αυτή, θα χρειαστεί να μπώ ξανά TWRP και …
-
Να σας πω την αλήθεια, το σκεφτόμουν για 7.3.9 σε hennessy αλλά νομίζω θα περιμένω λίγο να δω πως θα πάει αυτή η ρόμ και μετά θα την περάσω.. Επίσης έχω κάποιες ερωτήσεις: 1. Χρειάζεται ιδανικά και factory reset σε hennessy από 7.3.2 και αν ναι πως το κάνω από το recovery? Κάνω wipe/dalvik+data+cache? 2. Χρειάζεται να περάσω καινούριο recovery? 3. Μπορεί να γίνει το update μεσα από το updater (μάλλον όχι αλλά έπρεπε να ρωτήσω)? Αυτά ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!
-
Καλησπέρα παιδία, έχει περάσει κανείς την 7.3.9 σε hennessy, και αν ναι έχει παρατηρήσει προβλήματα; Επίσης το redmi note 3 hennessy που έχω φοράει τώρα την 7.3.2, πως θα περάσω την 7.3.9? Ακολουθώ τον οδηγό "Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις." στο τέλος? Ευχαριστώ!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ! Το κινητό μου πλέον είναι στην τελευταία έκδοση και πετάει!!!
-
Έγινε σε ευχαριστώ πολύ
-
Υπάρχει κάποιος οδηγός για να ακολουθήσω?
-
Το διόρθωσα, εχω το redmi note 3 hennessy =============== Μαρ 9th 2017, 4:53pm =============== Το διόρθωσα, εχω το Redmi note 3 hennessy.