Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 369.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pasxalis: “Βρε παιδιά πως σταματάω το μήνυμα που μου βγάζει συνέχεια για την SD card. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Mi max 2 με 9v stable. ” Αν μας δώσεις και μερικά στοιχεία για το μήνυμα που σου βγαίνει θα μας βοηθούσες και εσύ... :D” Ότι έχω τοποθέτηση κάρτα και αν θέλω να κάνω εξερεύνηση την κάρτα Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SD card
ΜήνυμαΒρε παιδιά πως σταματάω το μήνυμα που μου βγάζει συνέχεια για την SD card. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Mi max 2 με 9v stable. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραλαβή
ΜήνυμαΠροσπαθώ να προσθέσω τον λογαριασμό μου για να ξεκλειδώσω τον bootloader και σε όποια φάση και αν είμαι είτε WiFi είτε με δεδομένα μου λέει να συνδεθώ πρώτα στο Internet. Τι παίζει; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραλαβή
ΜήνυμαΜου βγάζει κωδικό 86006 . Πρέπει να βάλω diveloper; Ποια κατεβάζω και από πού; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραλαβή
ΜήνυμαΟπότε για να περάσω την ελληνική πάω για ξεκλείδωμα; Άρα περνάω diveloper ή μπορώ και με αυτή που φοράει. 9 ελληνική έχει; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραλαβή
ΜήνυμαΓια πέστε μουd1c7903f0a1e38433720982f44e5f390.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραλαβή
ΜήνυμαΜόλις παρέλαβα το τηλέφωνο με global 9.Το μόνο που δεν έχει ελληνικά είναι η μπάρα στις επαφές πλάγια. Αυτό μπορεί να αλλάξει; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά από Κίνα
ΜήνυμαΓια κάποιο λόγο δεν με αφήνει να διαλέξω τρόπο ταχυδρομείου Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά από Κίνα
ΜήνυμαΓια το banggood που δεν το ξέρω όλα ΟΚ; Γιατί μου φάνηκε ποιο καλό από το vickmall. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά από Κίνα
ΜήνυμαΕνδιαφέρομαι για την αγορά του Mi Max 2 . ΝΑ το παραγγείλω από Κίνα ή θα μπλεξω με τελωνεία; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο ασφαλές κατάσταση που να μην περνάει τελωνείο και να είναι γρήγορο; Εκτός αν το παραγγείλω από Skroutz. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επισκόπηση
ΜήνυμαΜπα αυτός αδυνατισε δεν είναι θυρίο πια. Για το Mi Max2. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επισκόπηση
ΜήνυμαΒρε παιδιά ενδιαφέρομαι για το θηρίο. Κάποιος από Θεσσαλονίκη να το δω από κοντά να έχω μια καλύτερη άποψη; Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάλυψη 4G
ΜήνυμαΤελικά έχει 800 μπάντα; Ακούω διάφορα, ότι η global έκδοση έχει πχ το μαύρο που είναι για Ευρώπη. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλλαγή συσκευής
ΜήνυμαMi max ? Καλό φαίνεται. Το pro Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλλαγή συσκευής
ΜήνυμαΧαιρετώ την παρέα. Παλιός στο forum με mi3 που το πήρε η κόρη μου εδώ και 2 χρόνια. Σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή. Έχω το Samsung galaxy note 4 f και θέλω να πάω ξανά σε xiaomi. Τι θα προτείνατε χωρίς να πέσω σε inches γιατί η αλήθεια είναι ότι όταν ανέβεις δεν κατεβαίνεις σε μέγεθος. Αλλά και τα χαρακτηριστικα να είναι καλύτερα. Σκέφτομαι το mi Mix αλλά πολύ ακριβό βρε παιδί μου. Κάποια ποιο προσιτή πρόταση; Από 300€ αντε με το ζόρι 400€. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις το πήρα.
ΜήνυμαΌλα ΟΚ αλλά root πώς περνάω; Έχω την stable ελληνική. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις το πήρα.
ΜήνυμαΚαι μετά ποια ελληνική ρομ να βάλω και να μην ξανα ασχοληθώ; Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις το πήρα.
ΜήνυμαΕίναι ασφαλές αυτό ή θα μπρικαρει; Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk