Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.

• xiaomi redmi note 4

fliasios - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

απο το pc παω να το κανω και δεν το μεταφερει μενει στασημο δεν φορτωνει καθολου =============== Απρ 12th 2017, 4:48pm =============== σε μορφη zip ειναι

• xiaomi redmi note 4

Μήνυμα

το κοιταξα και αυτο αλλα το αρχειο που καταβασα δεν μου το βαζει στον φακελο που λεει δεν αρχιζει καθολου η μεταφορα

• xiaomi redmi note 4

Μήνυμα

τωρα το κοιταω και αυτο

• xiaomi redmi note 4

Μήνυμα

γενικα σε ολο κοιταω τον οδηγο που εχει και το λινκ που δεινει δεν υπαρχει για να κατεβασω τους ντραιβερς και το sp flash tools

• xiaomi redmi note 4

Μήνυμα

θα το δοκιμασω και ελπιζω να μην κανω καποιο λαθος.. =============== Απρ 12th 2017, 3:10pm =============== δεν βρισκω ακρη οποτε το αφινω οπως ειναι ευχαριστω παντως

• xiaomi redmi note 4

Μήνυμα

που βρισκω την επισημη Global Developer ? να κανει αυτοματα τις αναβαθμησεις?

• xiaomi redmi note 4

Μήνυμα

αυτη εχω

• xiaomi redmi note 4

Μήνυμα

για επισημη θελω να βαλω εκτος και αν με αυτη που εχω οταν βγει το νουγκατ το παρω κι εγω .. αν ειναι καλυτερη η developer που μπορω να βρω την επισημη?

• xiaomi redmi note 4

Μήνυμα

με την developer οι ενημερωσεις ερχοντε αυτοματα η θα πρεπει καθε φορα να περναω εγω τις αναβαθμησεις? μετα αν βγει το νουγκατ για το redmi note 4 θα κανει αυτοματα την ενημερωση??

• xiaomi redmi note 4

Μήνυμα

δεν ξερω δεν εχω παρει καποια αλλη ενημερωση =============== Απρ 11th 2017, 7:35pm =============== τι να κανω γιαυτο?

• xiaomi redmi note 4

Μήνυμα

αυτα ειναι τα χαρακτηριστικά

• xiaomi redmi note 4

Μήνυμα

πως θα δω αν εχω official rom?

• nougat

fliasios - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

το android 7 nugat για το xiaomi redmi note 4 ποτέ θα είναι έτοιμο και αν το πάρει θα γίνει αυτόματα η αναβάθμιση η θα πρέπει να το κατεβάσω εγώ?