Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-165 από 165.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
hajis - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά , πέρασαν 11 μέρες και δεν ήρθε μήνυμα άρα θα προσπαθήσω να το ξεκλειδώσω χωρίς να έχει έρθει. Η rom είναι 7.0.99.11 (LHFNYUN) και έχει ελληνικά . Για να ξεκλειδώσω και να βάλω την ελληνική πρέπει να βάλω πρώτα stable κινέζικη με το fastboot και μετά να βάλω developer έτσι ώστε να γίνει το unlock ;
-
ΜήνυμαΚάποιος που πήρε το κλειδί και έχει βάλει την Ελληνική rom έτσι ώστε να μας πει εντυπώσεις ;
-
ΜήνυμαΕίδα στο site της xiaomi ότι στο όνομα πρέπει να το βάλεις και αυτό στα κινέζικα και ολόκληρο , έχει πάρει κάποιος κωδικό που το έβαλε με αγγλικούς χαρακτήρες ; Εγώ έβαλα στα κινέζικα μόνο τον λόγο για τον οποίο επιθυμώ να κάνω unlock την συσκευή μου, το όνομα το έβαλα με αγγλικούς χαρακτήρες.
-
ΜήνυμαΕγώ περιμένω απάντηση από την Κυριακή δεν έχω πάρει κάποια απάντηση ακόμα. Όταν κάνεις την αίτηση γράφει ότι αν σε 10 μέρες δεν έχεις παραλάβει να επικοινωνήσεις με την xiaomi
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά ! Έκανα όλη την διαδικασία και στο τέλος έλεγε ότι περιμένω να μου στείλουν μήνυμα όταν και αν εγκριθεί το αίτημα μου . Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει πάρει κανείς κωδικό για ξεκλείδωμα και αν ναι περίπου πόσο καιρό κάνει. Ευχαριστώ