Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.

• Lock Screen charger

kostikos123 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Κάποιος κάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Lock Screen charger

kostikos123 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος το Charging Lock Screen αν λειτουργεί και πως στην έκδοση 8.5 Android 7 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι δεν λέω κάτι τέτοιο, λέω τι παρατήρησα.. Να κάνω logoff mi account της συσκευής πριν τη Fastboot rom διαδικασία; να φλασαρω την official dev miui 9 η την official 8; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν είναι συνδεμένη η εφαρμογή με κάποιον πίνακα και το βλέπει σαν λάθος τότε ναι ίσως να παίζει κάποιο ρόλο. Τώρα αν δεν είναι γιατί να παίζει ρόλο; και εξάλλου το πρόβλημα δεν ήρθε τώρα, ήρθε με την official rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό το πρόβλημα το πήρα χαμπάρι όταν ξεκίνησα να κάνω unlock bootloader και πάτησα πάνω στο εικονίδιο με το λουκέτο μέσα στις ρυθμίσεις που έλεγε "αυτή η συσκευή είναι κλειδωμένη" και από κάτω ανέφερε πως αν ξεκλειδωθεί δεν θα λειτουργεί η λειτουργία find Device. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Του υπολογιστή; το έχω δοκιμάσει και από άλλους υπολογιστές και από τον Chrome της συσκευής μου.. Σε αντίθεση με της γυναίκας μου τον λογαριασμό που την βρίσκει αμέσως την συσκευή.. Με το lucky patcher το έκανα uninstall. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τον browser της συσκευής εννοείς; αν ναι τον xiaomi browser τον έχω κάνει uninstall. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• rawfi στην σελίδα λέει 1 connected και μόλις μπαίνω να δω δεν δείχνει τίποτα . .

• Στης γυναίκα μου που έχει το ίδιο αλλά κλειδωμένο bootloader την δείχνει κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σκοπός είναι να μείνει άχρηστη η συσκευή τώρα για το imei τίποτα δεν είναι δύσκολο αν ξέρεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Rawfi είναι ακριβώς το ίδιο! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όσο αφορά το κλείδωμα; κλειδώνει σε διαφορετική sim αν δεν καταχωρηθεί ο σωστός κωδικός; μέχρι και hard reset αν γίνει η με flash tool θα έχει την δυνατότητα να παραμείνει κλειδωμένο; η όλα αυτά πρέπει να γίνουν από το find Device της xiaomi; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 28cf1d3f34e3514ee1f9d34d5d5b5bc7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για κλείδωμα συσκευής σε απώλεια ή κλοπή, είναι το ίδιο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω κάνει συγχρονισμό Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι δεν μπαίνει καν στον κόπο ή σελίδα μου βγάζει error και μέσα σε αυτά που λέει διακρίνω και τον αριθμό λογαριασμού μου στο mi account Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και όταν είχα τις άλλες rom πάλι το ίδιο έδειχνε.. Την official ας πούμε την 8 android version 6.0.1 Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 5c7ff3c962a3a1f8debd438cad2951d8.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 μήνες που έχω το κινητό όποτε προσπάθησα να κάνω εύρεση συσκευής μου βγάζει αυτό το μήνυμα .και όταν πάτησα να κάνω oem unlock μου είχε ένα κείμενο το οποίο κάπου έλεγε πως αν ξεκλειδώσεις θα χάσεις την εύρεση συσκευής . . να θυμάμαι καλά. .

• Καλημέρα σχετικά με την εύρεση συσκευής της συσκευής xiaomi redmi note 4 (mido) όταν πάω στην επιλογή find device μου βγάζει μήνυμα : Service error Please try again later - 10011 (resourceId) . σε περίπτωση απώλειας - κλοπής ,τι γίνεται ? Αυτό το μήνυμα μου το εμφάνιζε απο όταν ξεκλείδωσα την συσκευή (τουλάχιστον τότε το παρατήρησα ) .