Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 109.
-
Παράθεση από amavroudis: “Την κατεβάζεις από το link που σου έβαλα και το περνάς από την εφαρμογή αναβάθμισης... ” με τη ληψη τελευταιου πακετου? δεν την εμφανιζει και παλι..δεν υπαρχουν ενημερωσεις γραφει
-
Παράθεση από amavroudis: “Εδώ θα βρεις τις επίσημες αναβαθμίσεις detail?device=1900375 Δες τι έχει βγει και αν θέλεις κατέβασε το και πέρασε το μόνος σου, αν δε το βρίσκει... Το Redmi Note 8 Pro Global είναι σε miui12 ενώ το eea σε.11, από όσο βλέπω... ” πως την περναω μονος μου? ουτε εμενα εχει ερθει ακομα
-
widget
Μήνυμααυτο που βγαζει ξερει κανεις πως μπορω να το απενεργοποιησω?
-
widget
Μήνυμαναι εκανα factory reset.αλλα τπτ.
-
widget
Μήνυμαειναι ηδη απενεργοποιημενο.εκανα και επαναφορα στη συσκευη και δεν το διαγραφει
-
widget
Μήνυμααυτο μου δημιουργησε και δεν ειναι διαχειρισιμο ωστε να το απενεργοποιησω.φαινεται σαν εφαρμογη της συσκευης πλεον
-
widget
Μήνυμακυριοι καλησπερα μια βοηθεια σε οποιον εχει ξανατυχει.εγκατεστησα μια εφαρμογη ειδησεων και μου διμιουργησε στο app vault widget ροης ειδησεων το οποιο δεν μπορω να το απενεργοποιησω.μιλησα με τον προγραμματιστη της εφαρμογης και μου ειπε οτι δεν υποστηριζει το widget.απεγκατεστησα την εφαρμογη αλλα εμεινε στασιμο χωρις να μπορω να το απενεργοποιησω και παλι.καμια ιδεα κανεις?
-
φυλλομετρητης
Μήνυμαευχαριστω πολη amavroudis να σαι καλα.
-
φυλλομετρητης
Μήνυμαναι το δοκιμασα αλλα τιποτα
-
φυλλομετρητης
Μήνυμακαλησπερα.που μπορω να βρω το apk του φυλλομετρητη να το περασω γιατη μου βγαζει σφαλμα και δεν ανοιγει
-
GR caller id
Μήνυμακαλημερα σε ολους.Η εφαρμογη gr callerid δουλευει κανονικα?σε μενα δεν κανει καμια αυτοματη αναζητηση.η ρυθμισεις και της εφαρμογης και της συσκευης ειναι με υψηλη προτεραιοτητα. και δευτερον στην αυτοματη ληψη offline καταλογων και ταχυδρομικων κωδικων μου εμφανιζει το μνμ οτι δεν υπαρχει καρτα sd.η διαδρομη θεσης ειναι αυτη /mnt/sdcard/GreekCallerID/greekpostalcodes.db και /storage/emulated/0 /greekcatalog.db