Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 109.
-
μες την τεχνολογια....πολυεργαλειο
-
αμα ειναι μερακλης ο ανθρωπος
-
Προτάσεις για αγορά κινητού;
Μήνυματο 7 ? γνωμη? ειπα μπας και βγει για ευρωπη το pro...ποτε δεν ξερεις;
-
Προτάσεις για αγορά κινητού;
Μήνυμαμιας που υπαρχει συζητη ανοιχτη.σκεφτομαι για redmi note 7 ....αξιζει? η να περιμενω μπας και βγει το pro για ευρωπη? η σαν αλλη σκεψη ειμαι για το 6pro
-
απο stable σε aroma με fr ? και μια ερωτηση ασχετη με το θεμα. update- αλλαγη kernel αξιζει? η οχι?
-
οταν εισαι ερωτευμενος ομως
-
το 3.2.2.0 τωρα μετα απο FR και επανεγκατασταση της rom εμεινε κολλημενο στην οθονη του miui10....
-
ξαναεκανα wipe και περασα τη ρομ αλλα τα ιδια μου βγαζει με κοκκινα γραματα κατα την εγκατασταση E:unown command []] σορυ η φωτο δεν ειναι καθαρη
-
στην xtr v10 mido.την τελευταια προσπαθω να κανω update τις εφαρμογες στο play store και μου βγαζει συνεχεια σφαλμα
-
σε mido απο αυτη της φωτο....μπορω να βαλω αυτη ?xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_XTRV_Stable_V10.2.2.0.zip περναει απο πανω? η θελει f/r? ειναι περασμενη προσφατα η rom της φωτο
-
σε win 7 64 δεν μου κατεβασε το twrp αυτοματα.παιζει να εγκαταστησω καποιο απο εδω?(mido)
-
λετε να του κανει προταση γαμου?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
strofakias - - Recoveries
Μήνυμαυπαρχει περιπτωση να μην εχει το τηλ twrp? κοιταω τις φωτο που ανεβαζεται κι εμενα δεν εχει καμια σχεση με αυτο..δεν ειναι root η συσκευη.σημερα ξεκλειδωσε και θελω να ξεκινησω το πειραγμα σιγα σιγα. redmi note 4 mido
-
Μήνυμαναι
-
Μήνυμασε mido το 3,2 pin συσκευης?τη ενοεις?
-
αυτη ξερεις τη ειναι και αν βγαινει?
-
αν χρειαστει στοιχεια ρομ να σου στειλω αν θες η αλλη πληροφορια συσκευης
-
το ξαναδοκιμασα αλλα δεν τις διαγραφει.μου λεει οτι ειναι ηδη απεγκατεστημενη.εξακολουθω και τις βλεπω ομως στο συστημα.εχω κανει επανεκινηση κιολας. εχω redmi note 4 global (τις εχω απενεργοποιημενες τις εφαρμογες,δεν ξερω αν παιζει ρολο)