Καλημέρα. Έκανα μια πατάτα. Πάτησα format data στο κινητό και έσβησα τα πάντα. Πως μπορώ τώρα να περάσω καινούργια rom που στο κινητό δεν φαίνονται ούτε φάκελοι ούτε τίποτα στο recovery? Ευχαριστώ
Καλησπέρα. Έχω βάλει την τελευταία dev rom του σάϊτ. Το θέμα είναι ότι με 3 ώρες και 17 λεπτά sot η μπαταρία χάνει περίπου 40%.Είναι λογικό αυτό ή κάτι τρέχει στο background και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? Ευχαριστώ
Καλησπέρα. Σε προηγούμενες developer roms η κουρτίνα ήταν χωρισμένη στα δύο αριστερά οι ειδοποιήσεις δεξιά τα διάφορα wifi data κλπ κλπ. Στις τελευταίες δεν υπάρχει αυτό. Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης? Ευχαριστώ
Καλημέρα. Έχω το mi 9 lite. Κατέβασα την ρομ στο pc την έβαλα στο κινητό πάλι τα ίδια error 7. Βάζω την προηγούμενη από πάνω αλλά μου κάνει συνέχεια εκκίνηση στο recovery. Πρέπει να κάνω wipe για να την βάλω? Ευχαριστώ
Απεγκατέστησα κάποιες εφαρμογές που είχα βάλει και η μπαταρία βελτιώθηκε κατά πολύ. Κάποια από αυτές έκανε την ζημιά. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Στις 9 το πρωί είχα 54% μπαταρία τώρα η ώρα είναι περίπου 2 και είμαι εδώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67248/
Καλησπέρα. Εδώ και 2-3 μέρες παρατήρησα ότι έχει μεγαλώσει η κατανάλωση μπαταρίας χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στο στήσιμο του τηλεφώνου. Η ρομ που φοράει είναι η MIUI 11.2 20.3.26forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67242/
Έβαλα χτες την XTRV rom. Πολύ ωραία χωρίς τα Google apps για κλήσεις και επαφές χωρίς τις εφαρμογές της xiaomi. Το κινητό πάει τρένο. Εντωμεταξύ είχα ξεχάσει πως είναι να φορτίζεις το κινητό κάθε 36 ώρες και όχι κάθε 12
Καλημέρα στην ομάδα. Επειδή έχω πάνω από 2 χρόνια να βάλω ρομ του φόρουμ κάνω μία σύνοψη. Βάζω την twrp με τον αυτόματο τρόπο του kwstpap κάνω format data και περνάω την ρομ. Σωστά?