Ευχαριστώ για την βοήθεια. Μιλάω για αυτό το fix. Audio Record Fix v2.1 for Redmi 4 Prime (markw) MIUI Global 8.2.1 and 8.2.4 - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
Σε official rom μπορούμε να βάλουμε TWRP? Και αν ναι υπάρχει οδηγός για το markw? Το τηλέφωνο είναι της γυναίκας η οποία δεν θέλει να πειραχτεί τπτ άλλο, απλά θέλω να της περάσω ένα fix μπας και φτιάξει ο ήχος στο βίντεο. Ευχαριστώ
Εγώ τις δοκίμασα σχεδόν όλες τις rom και κατέληξα στην RR. Αλλά την αυτονομία της miui δεν την φτάνει. Δεν ξαναβάζω προς το παρόν miui γιατί οι τελευταίες 9αρες που έβαλα μου κρασσαρουν πολλά προγράμματα παρόλο που έκανα format data και fr. Έχω το RN 4 Mido
Καλημέρα. Έβαλα χτες την τελευταία aroma rom 7.8.31 και μου κρασαρουν πολλά προγράμματα πχ YouTube Gmail Chrome μηνύματα κλπ κλπ με την προηγούμενη δεν είχα τέτοιο θεμα. Έχει συμβεί σε άλλον αυτό?
Dual boot εννοείς να έχεις διπλή ρομ μέσα? π.χ. μία Miui και μία aosp? Αν είναι αυτό έχω την εντύπωση ότι πρέπει να το υποστηρίζει και η ίδια η rom.(Hidden Content). Ναι αυτό εννοώ ξέρουμε αν το υποστηρίζει η miui.?
Παράθεση από beerman63: “Για κάποιο λόγο έχασα το split screen και το κουμπί του silent είμαι με miui 9.Ξερει κανείς γιατί? ” Το πρόβλημα λύθηκε ξαναπέρασα την ρομ και όλα είναι εντάξει
Καλησπέρα. Έπεσε το τηλέφωνό της γυναίκας μου κάτω και έσπασε το digitizer. Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά ξέρετε που μπορώ να το αλλάξω? είναι redmi 4 prime (markw). Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από κοτσοβωλο. Ευχαριστώ
Γειά σας. Η γυναίκα μου έχει το redmi 4 prime (markw) εγώ έχω το redmi note 4 mido παρατήρησα το εξής ενώ έχουμε τον ίδιο παροχο είμαστε στο ίδιο σημείο συγκεκριμένα στους φούρνους Ικαρίας εγώ στα δεδομένα έχω 4g ενώ το markw έχει στην καλύτερη H+. Λέτε η διαφορά να είναι στην 800 μπάντα που έχει το mido ή είναι θέμα κάποιας ρύθμισης στο markw?Ευχαριστώ
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από beerman63: “Καλησπέρα να κάνω μία ερώτηση αρχάριου. Επειδή κατά λάθος έκανα format στην κάρτα SD που είχα το backup της άρωμα και το μόνο backup που έχω είναι από aosp με το titanium backup μπορώ να πάρω τις εφαρμογές από την aosp και να τις βάλω στην άρωμα? Ευχαριστώ ” Το Titanium παίρνει μεμονωμένες εφαρμογές backup, μαζί με τα δεδομένα τους. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα να τις κάνεις restore στο MIUI, αρκεί να μην προσπαθήσεις να επαναφέρεις εφαρμογές συστ…
Καλησπέρα να κάνω μία ερώτηση αρχάριου. Επειδή κατά λάθος έκανα format στην κάρτα SD που είχα το backup της άρωμα και το μόνο backup που έχω είναι από aosp με το titanium backup μπορώ να πάρω τις εφαρμογές από την aosp και να τις βάλω στην άρωμα? Ευχαριστώ
Καλησπέρα.Περασα την άρωμα rom και από τότε δεν μου φορτίζει στο λάπτοπ έχει συμβεί και σε άλλον? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από takisfrag: “@beerman63 λοιπόν μπαίνεις twrp και πας με την σειρά Advaned -file manager- data-system- και κάτω κάτω θα δεις κάποια που λένε locksettings θα πατήσεις επάνω τους και μετά delete και swipe μετά πίσω και reboot to system ” Εισαι αρχοντας.Ευχαριστω πολυ