Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.
-
Παράθεση από amavroudis: “Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο καλλίτερα να σε καταλάβω ” φυσικα.. από ότι έχω καταλάβει τα υπόλοιπα XIAOMI έχουν στον caller την επιλογη της call ID, δηλαδη χωρις να χρησιμοποιεις κάποια εξωτερικη app να σου δειχνει τα στοιχεια ενος αγνωστου caller (ειτε εισερχομενα ειτε εξερχομενα). Στο POCO δε βλεπω τετοια επιλογη. Μηπως δεν υπαρχει λογω miui 10 ? edit: να αντιστοιχει δηλαδη εναν τηλεφωνικο αριθμο στον ιδιοκτητη του πχ οπως κανει το trucaller id
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mihalis1983: “Καλησπέρα. Μια ερώτηση αν και φοβάμαι πως η απάντηση θα είναι όχι: Υπάρχει τρόπος να κλείσει το full screen caller id για τις εισερχόμενες; Δηλαδή φωτογραφία πλήρους οθόνης όταν κάποιος καλεί;” Εμένα πάλι είναι μια μικρή φώτο στο πάνω μέρος. Με τελευταία dev. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από drivth: “Ρυθμίσεις, προβολή. Είναι πειραματικό ακόμα, δεν εφαρμόζεται καθολικά παρά σε μερικά σημεία όπως στην κλήση, στην gallery για τις φωτό, στις ρυθμίσεις των καρτών SIM.” Δεν το βλέπω σε μένα. Η για οφθαλμίατρο η κάτι κάνω λάθος. c60e26cf07032d5c047be53469038162.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MIUI 10 Global Beta ROM 9.1.24 Full Changelog LocalizationFixed - Some text is not translated into the corresponding language in the message app [All devices] Settings Optimized: Dark mode can be searched in settings. [POCO F1] Messaging Fixed: Notifications Sender name not displayed in Messaging App. [Redmi Note 6 pro] WeatherFixed - Weather info display error in some languages [All Devices] ClockFixed - Fixed a problem with the flashing button on the timer page.Fixed - Clock application is dis…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από flowin_through: “Με την 9.1.10 και 9.1.3 έχω 6 ώρες μπαταρία από 10, αρχικά δεν το είχα καταλάβει γιατί πάλι καλές είναι για τη μέρα, αλλά 6 από 10 ώρες είναι μεγάλη διαφορά και γύρισα στην 8.12.27. Η 9.1.17 πώς πάει;” Με την τωρινή 9.1.10 έβγαλα 13 ώρες. Τις τελευταίες 2 μέρες που λόγω εργασίας έχω ανοικτό πολύ συχνά και το GPS μαζί με το WiFi και Bluetooth, στο τέλος της εργασιακής μέρας είμαι με περίπου 5.30-6.00 ώρες οθόνη και 40-49% μπαταρία. Κανονικές ρυθμίσεις στις εφαρμογές …
-
Samsung Galaxy S6
ΜήνυμαTo POCO ήρθε προς αντικατάσταση του τίμιου (αν και ολίγον υπερτιμημένου) S6. Σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω σε κάμερα ασφάλειας στο σπίτι και ίσως για το μωρό. Έχω βρει το Alfred Webviewer ως εφαρμογή και φαίνεται τίμια. Έχω ακόμα λίγο χρόνο μέχρι να το στήσω μόνιμα. Έχει κανείς μήπως κάτι καλύτερο υπόψιν; που να εκμεταλλεύεται το φακό του S6 ιδίως σε σκοτεινό περιβάλλον;
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Cosmote (Internet)
ypnos - - Cosmote (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΠαράθεση από geo13z: “Cosmote vdsl 50 στην ανατολική Θεσσαλονίκη είχα για τέσσερα περίπου χρόνια. Οι ταχύτητες ποτέ δεν ξεπέρασαν τα 30 mbps. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα έφτασε στα 16mbps και δεν μπορούσαν με τίποτα να την ανεβάσουν. Παρόλα αυτά ούτε κουβέντα για μείωση τιμής. Άλλαξα πάροχο και έχω τώρα 30 πάλι. Και με αρκετά φθηνότερο συμβόλαιο. Έχω την εντύπωση ότι μετά τις αλλαγές που κάνανε στην περιοχή μου για την αναβάθμιση του δικτύου τους, το μπέρδεψαν λίγο το πράγμα μη πω τίποτε χειρότε…
-
Touch lag Έχει δωθεί από Poco Ινδίας ως tip για τη βελτίωση του touch lag που έχουμε κάποιοι. Hard reboot: πατάς το κουμπί POWER παρατεταμένα για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι η συσκευή να κάνει επανεκκίνηση. Μπορεί να είναι placebo αλλά προσωπικά βλέπω διαφορά στην πληκτρολόγηση με slide τρόπο. Καλύτερη απόκριση. Ίσως λίγο παραπάνω από όσο χρειαζόταν. Το δοκίμασε κανείς άλλος; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έκανα χαζομάρα που την άφησα να πέσει τόσο αλλά μια που έγινε έκανα το screenshot. Στατιστικά δεν έχω τώρα γιατί ήδη την έχω φορτίσει. Νορμάλ χρήση. Κλήσεις, social, chats, φωτογραφίες, internet, παιχνίδια. Φόρτιση έπειτα από περίπου 36 ώρες. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk