Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 103.
-
Καινούργιος με mi4c
ΜήνυμαΗ μήπως έπρεπε να κατεβάσω αυτήν εδώ (μιας και σκοπεύω να βάλω stable rom) libra_images_V7.0.15.0.LXKCNCI_20151104.0000.4_5.1_cn_f6e955ee14.tgz (Stable)
-
Καινούργιος με mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Κρατα παρατεταμένα το power button και θα κλεισει ” Οκ το έκλεισα τωρα πηγαινοντας να αποσυμπιεσω σε αλλο Η/Υ το libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn_c4c2d80f2f (που κατεβασα απο εδω το Την τελευταία Fastboot DEVELOPER Rom (κατεβάστε τη από ΕΔΩ ) μου βγαζει τα παρακάτω ! C:\Users\Giannis\Desktop\ROM Mi4c\libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn_c4c2d80f2f.tgz: Το αρχείο συμπίεσης τερματίστηκε απρόοπτα ! C:\Users\Giannis\Desktop\ROM Mi4c\libra_images_5.11.26_2015110…
-
Καινούργιος με mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannis61: “Ξεκινησα την εγκατασταση με τον οδηγο express μου εβγαλε το παρακατω και δεν ξερω τι να κανω Unspecified error (0x80004005:error cannot load "c:\libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn\images\sbl1.mbn":no error) Τι κανω τωρα ; Μπορω να αποσυνδεσω το τηλεφωνο; πηγα να απ[οσυνδεσω το τηλεφωνο εχει μεινει στο FASTBOOT και δεν κανει τιποτα Βοηθεια παρακαλω ” Μπορω να το κλεισω να συνεχισω αυριο; και πως κλεινει; μιας και εχει οθονη FASTBOOT
-
Καινούργιος με mi4c
ΜήνυμαΞεκινησα την εγκατασταση με τον οδηγο express μου εβγαλε το παρακατω και δεν ξερω τι να κανω Unspecified error (0x80004005:error cannot load "c:\libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn\images\sbl1.mbn":no error) Τι κανω τωρα ; Μπορω να αποσυνδεσω το τηλεφωνο; πηγα να απ[οσυνδεσω το τηλεφωνο εχει μεινει στο FASTBOOT και δεν κανει τιποτα Βοηθεια παρακαλω
-
Ας βάλω και γώ την αγορά μου - Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi4c - Την ημερομηνία αγοράς: 20/11 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 25μέρες περίπου - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Όπως συνήθως μετά απο συνομιλία με Selina μου έδωσε και δώρο ακουστικά και απάντησαν στα mail…
-
Καινούργιος με mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Bodai: “ ” Όσο αφορά την απορία σου ρίξε την τελευταία stable που είναι στολίδι και ξαλάφρωσε. ” Η τελευταία stable (για mi4c ) είναι η παρακάτω; - Mi-4C (Libra) => xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V7.0.15.0.zip (MIUI V7 + TWRP)
-
Καινούργιος με mi4c
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ Bodai,mixaliscy
-
Φυσικά ολοι είμαστε μέσα μιας και αν " δεν στηρίξουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας ...πλακώσει " Απλά να ανοίξουμε λογαριασμό στο en.miui.com ??? ή κάνουμε και κάτι άλλο;;
-
Έρχονται 400 προσλήψεις σε Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας – Ποιοι έχουν προβάδισμα για τις θέσεις
ΜήνυμαΈρχονται 400 προσλήψεις σε Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας – Ποιοι έχουν προβάδισμα για τις θέσεις Με 400 νέες προσλήψεις θα στελεχωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας όλης της χώρας, σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. Hδη το υπουργείο Εργασίας βρίσκεται σε συνεννόηση με το υπουργείο Εσωτερικών για τη διάθεση του προσωπικού αυτού. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τα Κέντρα που βρίσκονται και στις 13 Περι…
-
Το σχέδιο για 20.000 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο – Πώς θα κατανεμηθούν – Πού θα δοθεί βαρύτητα
ΜήνυμαΤο σχέδιο για 20.000 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο – Πώς θα κατανεμηθούν – Πού θα δοθεί βαρύτητα Στην υλοποίηση 20.000 προσλήψεων μόνιμου προσωπικού εντός του 2016 θα προχωρήσει η κυβέρνηση, μετά και την ψήφιση του Προϋπολογισμού από τη Βουλή. Πρόκειται για μια κυβερνητική απόφαση που ήδη έχει γίνει γνωστή με δηλώσεις του υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορου Βερναρδάκη. Το υπουργείο Εσωτερικών έχει προχωρήσει στον προγραμματισμό των προσλήψεων τακτικού προσωπικού της επόμενης χρονιά…
-
Καινούργιος με mi4c
ΜήνυμαΉδη έχω παραλάβει το Mi-4c μια γρήγορη ματιά που έριξα γράφει Android version 5.1.1 MY47V , MIUI version MIOUI 7.0.4.0 (LXKCNCI) stable ποια ελληνική ROM να βάλω την stable Mi-4c (libra) η την dev GTV_5.12.3/4. Παρακαλώ πολύ να λάβετε υπ όψιν σας ότι είμαι άσχετος με αυτές τις διαδικασίες και δεν θέλω να ασχολουμε συνεχώς με αναβαθμίσεις. Τώρα οσ αναφορά την διαδικασία εφαρμογής ποιόν τροπο μιας και είμαι ασχετος να ακολουθήσω ΕΔΩ η τον οδηγό ΕΔΩ . Ευχαριστώ
-
Καινούργιος με mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Giannis61: “Παράθεση από Bodai: “Καλό θα ήταν να την αλλάξεις γιατι η εμπειρία έχει δείξει ότι τα xiaomi δεν τα πάνε πολύ καλά με τις κομμένες.. ” Θα την αλλάξω απλά τις ρυθμίσεις για να τις κάνω (αλλαγη ρομ κλπ) θέλω την κάρτα ή μπορώ να τις κάνω χωρίς κάρτα ” Άντε με το καλό να το παραλάβεις και καλορίζικο. Και... μην διανοηθείς ΚΑΝ να δοκιμάσεις ούτε μια φορά(λόγο υπέρμετρου ενθουσιασμού) την παλιά κάρτα. Καλύτερα πριν πας στο ταχυδρομείο, πήγαινε πρώτα κα…
-
Καινούργιος με mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Καλό θα ήταν να την αλλάξεις γιατι η εμπειρία έχει δείξει ότι τα xiaomi δεν τα πάνε πολύ καλά με τις κομμένες.. ” Θα την αλλάξω απλά τις ρυθμίσεις για να τις κάνω (αλλαγη ρομ κλπ) θέλω την κάρτα ή μπορώ να τις κάνω χωρίς κάρτα
-
Καινούργιος με mi4c
ΜήνυμαΚαλημέρα και γω παραλαμβάνω (με ειδοποίησαν από ΕΛΤΑ) σε λίγο και φυσικά όπως ο τίτλος . Μια κατ αρχήν ερώτηση (ισως φανεί λίγο χαζή) για να κάνω οποιαδήποτε ρύθμιση θέλει να είναι στο τηλέφωνο η sim ( μιας και θέλει micro και μένα είναι κανονική) οπότε να πάω να την αλλάξω.
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΚουνήθηκε και το δικό μου πακέτο και μάλλον αύριο-μεθαυριο παραλαμβάνω και... ξεκινάω να σας ζαλίζω για την ρύθμισή του 2015-11-20 11:07 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country - Cache Time: 2015-12-16 14:39 2015-11-27 16:47 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-11-23 11:07 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-11-20 11:07 Received from Customer Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 20-11-2015 11:07 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 16-12-2015 11:52 Ε…
-
Προδημοσίευση του προγράμματος "Νεοφυής Επιχειρηματικότητα" Αναμένεται Το πρόγραμμα θα στοχεύσει στην ανάπτυξη υγιούς νεοφυούς επιχειρηματικότητας ενισχύοντας τη δημιουργία πολύ μικρών και μικρών, βιώσιμων επιχειρήσεων που βασίζονται σε καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια. Δυνητικοί δικαιούχοι του προγράμματος, για την ίδρυση νέας επιχείρησης, είναι φυσικά πρόσωπα που έχουν γεννηθεί πριν την 1/1/1991 ή ενώσεις αυτών. Τα σχέδια που θα ενισχυθούν θα πρέπει να αφορούν στους ακόλουθους στρατηγικούς τομε…
-
Προδημοσίευση του προγράμματος "Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης"
ΜήνυμαΠροδημοσίευση του προγράμματος "Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης" Αναμένεται Το πρόγραμμα θα αφορά στην ενίσχυση πτυχιούχων τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν γεννηθεί πριν την 1/1/1991, για την έναρξη/υποστήριξη της άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας συναφούς με την ειδικότητά τους και την οργάνωση αυτοτελούς επαγγελματικού χώρου. Οι επαγγελματικές δραστηριότητες που θα χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα ενδεικτικά είναι οι ακόλουθες: Ιατρού, οδοντιάτρου,…
-
Προγράμματα «Ενίσχυσης της ρευστότητας και της απασχόλησης» για συνολικά 12.700 ωφελούμενους.
Μήνυμα1) Προγράμμα ενίσχυσης της ρευστότητας και της απασχόλησης κατά τη διάρκεια της κρίσης στις Διοικητικές Περιφέρειες του Άξονα Προτεραιότητας 7 (Κρήτη, Ιόνια Νησιά, Β. Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησος). 2) Προγράμμα ενίσχυσης της ρευστότητας και της απασχόλησης κατά τη διάρκεια της κρίσης στις Διοικητικές Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου. Λεπτομέρειες Προγράμματα Ενίσχυσης της ρευστότη…