Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 171.
-
Καλησπερα Έχω την aroma developer 8.3.1 στο Redmi Pro.Προσφατα βγήκε η έκδοση 8.3.8 .Για να κάνω αναβάθμιση στην καινούργια έκδοση πρέπει να κάνω φλασάρισμα το αρχείο zip μόνο από το twrp ή μπορώ και από τον updater (δεν είμαι vip ) εκεί που λέει "Επιλέξτε το πακέτο αναβαθμισης" ; Αν πρεπει μόνο από twrp τότε να κάνω wipe μόνο τα cache ; Ευχαριστώ guys
-
Αναβαθμονομιση μπαταρίας
ΜήνυμαΓεια σας αγαπητοί Κατέχω το Redmi Pro Omega και είχα κάποια προβλήματα στο παρελθόν με την μπαταρία μου καθώς δεν μου δούλεψε σωστά το battery calibration ( διαγραφή του batterystats.bin ) αλλά ευτυχώς όλα αυτά έχουν λυθεί τώρα.Θελω απλά να ρωτήσω κάτι απορίες που έχω γενικά πάνω στο θέμα... Διάβασα ότι το battery calibration προτεινεται να γίνεται μετά από φλασαρισμα της rom.Αυτο τι σημαίνει ότι αν κάνουμε wipe όλο το κινητό (τα πάντα) και μετα φλασαρουμε τη καινούργια ρομ πρέπει τότε να κάνουμ…
-
Γεια σας Λοιπόν είχα εγκατστημενη την ελληνική xtrv stable rom και αποφάσισα μετά να γλασαρω την ελληνική xtrv developer.Αφου την εγκατέστησαν την dev και άρχισα να λειτουργώ το κινητό στα καλά καθούμενα μου χάνει την πρόσβαση root από το πουθενά χωρίς να κάνω κάτι... Εγώ θεώρησα ότι μάλλον είχε κάποιο πρόβλημα το αρχείο της rom που κατέβασα για φλασαρισμα... Έτσι το ξανακατεβασα (ήταν η μέχρι στιγμής πιο πρόσφατη έκδοση της xtrv dev rom) Αφού την εγκατεστησα μια χαρά ξανά στα καλά καθούμενα μου…
-
Manual battery calibration.
ΜήνυμαΕπισης γιατι το κινητο μου δεν μπορει ξεφορτισει πληρως.Οταν κλεισει επειδη ταχα "αδειασε η μπαταρια" μετα οταν το ανοιγω ανοιγει κανονικα.Και πρεπει να το ανοιγω αρκετες φορες και μετα να ξανακλεινει απι μονο του για να αδειασω τη μπαταρια.Επισης γιατι οταν κλεισει τελιεως απο μπαταρια δεν μου φτανει στο 0% ; Οσο και να το ξεζουμησω το λιγοτερο που φτανει ειναι στο 1% .Αποτελει προβλημα αυτο; Οταν ειχα κινεζικη official rom μου πηγαινε και στο 0% . Επισης αν κανω εκκινηση στο twrp recovery μου …
-
ΜήνυμαΛοιπιν παιδια συγνωμη για την καθυστερηση αλλα επειδη μετα το battery calibration παλι δεν ειδα βελτιωση βρηκα εναν διαφορετικο τροπο για battery calibration που φαινεται καλυτερος και θα τον ακολουθησω να ξανακανω μια δοκιμη και θα σας πω.Κατι αλλο τωρα,βρηκα πολλες αντιυετες γνωμες σχετικα με τη χρηση του αρχειου batterystats.bin και καποιοι δηλωνουν οτι η αναβαθμονομηση μπαταριας δεν εξαρταται απο αυτο το αρχειο.Τελικα τι αληθευει; Ευχαριστω πολυ.
-
ΜήνυμαΠαιδιά το θέμα αυτό δεν έχει να κάνει με την Rom αφού πριν κάνω battery calibration η διάρκεια της μπαταρίας ήταν μια χαρά. Αυτό που έκανα ήταν. Καθώς το έχω συνδεδεμένο στον φορτιστή και είναι 100% η μπαταρία έσβησα το αρχείο batterystats.bin με το root explorer και έκανα μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Πάλι έδειχνε η μπαταρία 100% και μετά από σύνδεσα το καλώδιο και το χρησιμοποιούν μέχρι να πέσει από μπαταρία. Μαζί με το αρχείο batterystats.bin υπήρχαν και άλλα παρόμοια αρχεία. Έπρεπε να σβήσ…
-
ΜήνυμαΠαιδιά πρόσφατα φλάσαρα την XTRV Stable στο Redmi Pro και αποφάσισα να κάνω ενα battery calibration. Όχι ότι είχα κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία αλλα αφού μόνο καλο κάνει τι θα έχανα; Έτσι νόμιζα... καθώς μετά από το manual battery calibration η μπαταρία τελειώνει ακόμα πιο γρήγορα και θέλει τρεις φορτήσεις την ημέρα από εκεί που χρειαζόταν μόνο μια την μέρα . Τι τρέχει; Έκανα προσεκτικά την διαδικασία.
-
Μμμμ...έχω φτάσει στο Twrp..υπάρχει τρόπος να ξέρουμε αν πρέπει να κάνουμε wipe το system; Ή να κάνω μόνο το Internal Storage; =============== Δεκ 7th 2017, 11:00pm =============== Τελικά θέλω να ενημερώσω ότι έκανα wipe και το Internal Storage και το System,καθαρίστηκε πλήρως το κινητό και μετά του πέρασα την ελληνική rom και όλα καλά.Οπότε στο Omega μπορεί να γίνει ο καθαρισμός στο System από Twrp χωρίς προβλήματα.
-
Γεια σας παιδιά, Ακολούθησα τα βήματα και εγκατέστησα με επιτυχία την Greek XTRV Developer ROM.Μετά είδα ότι είχε φωτογραφίες ,μουσική και τα λοιπά από το παλιό σύστημα.Γίνεται να εξαφανηστούν όλα αυτά; Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενού των ρυθμίσεων της ελληνικής rom αλλά μετά πάλι υπάρχουν αυτά τα ίχνη..πως μπορώ να κάνω πλήρη καθαρισμό του παλαιού συστήματος; Ίσως να κάνω wipe τα πάντα και το internal storage από το recovery και μετά να περάσω ξανά την XTRV; Κανονικά το fac…
-
Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε μου χαζομάρα μου,μπέρδεψα το όνομα της με την Stable 8.5.3.0 =============== Αυγ 26th 2017, 2:16pm =============== Έχω αρχίσει την διαδικασία και είμαι εδώ πέρα : Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) Κατέβασα την fastboot rom και το SP Flash Tool .Θέλει να κατεβάσω και το αρχείο MediaTek USB VCOM drivers και να απενεργοποιήσω το driver signature enforcement για να εγκαταστήσω τους οδηγούς,αλλά εγώ έχω από πριν εγκαταστήσει το xdi_1.0.2 .Χρειάζ…
-
Οκ τότε θα το κάνω πρώτα με updater. Από τις 3 παραπάνω rom ποιες είναι οι διαφορές τους ;; Εννοώ ποια απ'όλες είναι stable και ποια Dev.Ποια απ'όλες είναι η πιο νέα έκδοση.Ποια απ'όλες έχει τις περισσότερες βελτιώσεις και tweaks.Ποια είναι xtrv και ποια aroma για παράδειγμα ; Καμία από αυτές δεν έχει OTA έτσι ;; Το έχω μπερδέψει γενικά με τις εκδόσεις.Τα έχω κάνει αχταρμά