Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-96 από 96.
-
Ζητώ συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά είμαι λίγο μπερδεμένος αναφορικά με το συυμβατό με την έκδοση αυτή xposed framework. Η συσκευή μου είναι η kenzo. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά αντιμετωπίζω κάπως αυξημένη χρήση μπαταρίας σε σχέση με το παρελθόν. Παραθέτω πληροφορίες για το kenzo μου, καθώς και το Battery use: image.png image.png Μπορώ να κάνω κάτι για να διορθώσω κάπως τη χρήση του "Android";
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “μετα από δύο μήνες με stable γυρισα στην 7.2.16 dev. Ελληνική.κ ήρθε το mail με την 7.2.24 η οποία μάλλον είναι nougat??!την περναω σπο πάνω ή θέλει παλι fr?? Το πρωί του εκανα απο stable se dev.” Είμαι και γω μπερδεμένος. Στο changelog αναφέρει Android N. Τελικά είναι 7ρα η developer? Ευχαριστώ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από soulg: “Παράθεση από Obiwan: “Τελικα μετα απο σχεδόν 2 εβδομάδες χρησης της 6.11.17 μπορω να πω οτι ειναι super, τόσο super που μπορεί να μην βάλω αλλη! Αν μου λέγατε πως να αφαιρέσω και τα κινεζικα "Βιντεο" και "Μουσική" θα ηταν τέλειο! ” Όντως είναι!!! Αν δεν είχε προβλήματα απόδοσης το wifi, που θα σε προδώσει σε limited περιβάλλον (μου χρειάζεται τακτικά εμένα ισχυρό wifi) θα την έβαζα στην προσωπική μου λίστα 'ημι-stable' και θα πάρκαρα εκεί κι εγώ μέχρι να βγει η επόμενη καλύτ…
-
Όσοι έχετε επαφές από διάφορες χώρες δοκιμάστε και το Twitch 2 contacts formatter. Εμένα μου έλυσε τα χέρια. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Είμαι από τους πιο φρέσκους εδώ μεσα και την προηγούμενη έκδοση την προλαβα στο redmi note 3 μου μόνο για 2 ημέρες. Xτες το απόγευμα μιλώντας ενώ βρισκόμουν μέσα σε ταξί και χρησιμοποιώντας πάντοτε 4g (vodafone), αντιμετώπισα πρόβλημα καθώς η γραμμή έπεφτε συνεχώς. Ελπίζω το 4g fix που αναγράφεται στο changelog να σχετίζεται με το παραπάνω και να το έχει διορθώσει. Κατά τ´ άλλα είναι εμφανής η διαφορά στην διάρκεια μπαταρίας και ας την έχω περάσει στο τηλέφωνο μόνο 12 ώρες. Το μοναδικό πρόβλημα …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sioannis: “Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι προχωρήστε άφοβα..... Βγήκε και για το Kenzo ” αν δεν δω λινκ δεν πιστεύω τίποτα !!!!!!!11!!1!!!” 96ac8d34d00705b0896694e603b9c5dc.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@sioannis Όχι δεν θα υπάρχει για Kenzo αυτή τη βδομάδα , βγήκε suspended για πρόβλημα με το fingerprint ..” Πριν λίγο έλαβα mail με το Link πάντως εγώ. Να μην προχωρήσω σε αναβάθμιση; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από Thracia: “@Dimitra Kgianni Απο εδώ MIUI 8 Global Beta ROM 6.8.18 Released: Full Changelog and Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Κατέβασε . την redmi note 3 Qualcomm Την recovery. Κατέβασε την κατευθείαν στο κινητό Μετα θα πας στον updater και θα κάνεις απο εκεί το update Εννοείται λογαριασμός και αίτησή ” Έχω την εντύπωση ότι αυτές είναι οι global και όχι οι κινέζικες. Στις κινέζικες αναγράφεται το cn στην ονομασία του αρχείου.
-
Είναι ένας επίσημος εναλλακτικός τρόπος να εγκαθιστάς τις επίσημες rom από το pc σου, βάζοντας το κινητό σε fastboot mode. Παρόλα αυτά δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω καθώς εγώ τη διαδικασία την έκανα από Linux OS (αποσυμπίεσα το tgz και έτρεξα ένα έτοιμο script που υπάρχει εντός για την εγκατάσταση της ROM). Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι η RΟΜ που χρησιμοποίησα δεν ήταν η τελευταία αλλά η 6.8.18:
-
Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Δεν ξέρω τι να πω, όλα σε μένα τυχαίνουν. Κατέβασα στο κινητό μου την china dev, για να ξεκλειδώσω, και πάλι μου γράφει Can't verify update, το κινητό είναι καινούργιο του κουτιού...Ολα σε μένα? ” Όχι δε συμβαίνουν μόνο σε σένα. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και επειδή βαρέθηκα να δοκιμάζω με τον updater, τελικά κατέβασα το tgz και το πέρασα μέσω fastboot. Τελικά η κινέζικη dev μπήκε μια χαρά και στη συνέχεια έκανα το unlock με επιτυχία.
-
Θέλω να γράψω δύο σχόλια ως εντελώς νέος χρήστης του xiaomi/miui και πολύ παλιός χρήστης CM/AOSP roms. - Το CM είναι πολύ ελαφρύ και σπαρτιάτικο, αλλά δεν είναι bug free. Θα σου συμβούν κατά καιρούς διάφορα τα οποία θα σε εκνευρίσουν - Το miui έχει κατ' εμέ έναν πολύ περιοριστικό launcher. Το ίδιο όμως ισχύει και για το CM, αλλά και για τον επίσημο της google. Με τόσους aftermarket όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρούμε έναν που να μας κάνει - Το miui έχει ενσωματωμένα πρόσθετα (διαχείρηση bac…
-
Καλησπέρα σας! Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συγκριμένη rom. Αγόρασα χθες το Redmi Note 3 Pro από ανάγκη, καθώς μου έσπασε το OPO3 και χρειαζόμουν ένα αξιόπιστο κινητό Δεν είχα φανταστεί βέβαια ότι θα ψωνίσω κάτι τόσο καλό στα χρήματα αυτά. Η διαδικασία για μένα ήταν η εξής: - Εγκατάσταση chinese developer με fastboot (Από Archlinux) - μου ήρθε με Global 8.2.9.99 - Unlock - Eγκατάσταση twrp και boot.img με adb/fastboot από Linux (διάβασα τον οδηγό εδώ στο forum, αλλά δυστυχώς δε μου δο…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
tuxx - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαKαλώς σας βρίσκω όλους! Νέος κάτοχος και εγώ του redmi note pro. Το αγόρασα από ελλάδα με την τελευταία stable global. Αφού μου βγήκε η πίστη (could not verify κλπ..) κάνοντας διάφορες δοκιμές μέσα από τον updater, τελικά κατέβασα την κινέζικη 6.8.18, την πέρασα με fastboot από το linux desktop μου και στη συνέχεια το unlock έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα από την εφαρμογή των windows.