Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 84.
-
Καληαπερα γατόνια του forum. Με redmi pro (omega) είμαι και πάνω που έμαθα το φλασαρισμα της rom, από την 7.5.18 φαίνεται ότι κάτι έκανα λάθος και πλέον δεν μου bootαρει το twrp. Ερωτήσεις: Α) Να τσεκαρω αν ξανακλειδωθηκε ο bootloader, να εγκαταστήσω ξανά twrp με cmd και ύστερα φλασαρισμα της νέας rom?? Ή Β) να κάνω αναβάθμιση της νέας rom μέσω της αναβάθμισης του κινητού επιλέγοντας την αποθηκευμένη rom;;; Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.
-
Παράθεση από mparaxir: “περαστηκε η aroma στο mido μια χαρα διάλεξα καμερα της Google την επέλεξα μπας. και ειναι καλύτερη απο την μαμα ” Καλησπερα, όσοι έχετε περάσει aroma και έχετε επιλέξει την κάμερα της Google για πείτε μας εντυπώσεις... Ευχαριστώ
-
Update εντυπώσεων σε redmi pro (omega) Τις πρώτες ώρες υπήρχε η αίσθηση υψηλής θερμοκρασίας, όμως στην δεύτερη μέρα και μετά από μια πλήρη φόρτιση αυτό δεν παρατηρείται. Με την μπαταρία νομίζω ότι υπάρχει μια μικρή πτώση, ωστόσο επανεξετάζεται. Κατά τα υπόλοιπα, εφαρμογές, wi-fi, συγχρονισμός κλπ λειτουργεί άψογα. Επίσης έχω την αίσθηση ότι έχει βελτιωθεί η ποιότητα του ήχου κατά την κλήση, χωρίς να ξέρω αν οφείλεται στην rom, ας μας διαφωτίσει κάποιος. Αυτά, θα επανέλθω σε περίπτωση που διαπιστ…
-
Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από Mersey7: “Επίσης σε εμένα εκτός από τα δύο αρχεία zip για super user και magisk, μου εμφάνισε κι ένα με την ονομασία dolby.zip ” Το super user και magisk είναι για να κάνεις root το τηλέφωνο αν δεν το χρειάζεσαι δεν κάνεις τίποτα αν θέλεις να είσαι root τότε φλασαρεις το ενα απο τα δυο. Το dolby είναι για την ποιότητα του ήχου μπορείς να το φλασαρεις άνετα στο τέλος τα σβηνεις ολα. Υπάρχουν σε κάθε νεα rom που θα φλασαρεις ” Λεω να το αφήσω άνευ root λόγω εφαρ…
-
Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από Mersey7: “Μια απορία μόνο, μου ζήτησε λίγο πριν το reboot να κάνω εγκατάσταση νέου TWRP ” Οχι δεν κάνεις καμία εγκατάσταση.. θα μπεις πάλι twrp - ρυθμίσεις και θα ξετικαρεις την επιλογή να σε ρωτάει για εγκατάσταση twrp ” Ωραία, το κάνω αμέσως. Επίσης σε εμένα εκτός από τα δύο αρχεία zip για super user και magisk, μου εμφάνισε κι ένα με την ονομασία dolby.zip Τι είναι αυτό και τι κάνω; Επίσης, τα αρχεία αυτά να τα διαγράψω τώρα ή τα αφήνουμε μέχρι την επόμενη …
-
Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από Mersey7: “Ακούω γνώμες... ” Κατεβάζεις μπαίνεις twrp wipe cache & dalvik cache πίσω εγκατάσταση πάλι wipe cache & dalvikcache και είσαι έτοιμος δεν χάνεις τίποτα ” Έτοιμος και ανανεωμένος... Εύκολα και γρήγορα... Μια απορία μόνο, μου ζήτησε λίγο πριν το reboot να κάνω εγκατάσταση νέου TWRP. Δεν θυμάμαι τι επέλεξα για να είμαι ειλικρινής, ωστόσο αν μπορείτε ενημερώστε μας και για αυτό. Ευχαριστώ jpastos για την βοήθεια.
-
Εγω έχω μπερδευτεί, ως άσχετος που είμαι. Έχω redmi pro, φοράω την 7.5.4. Για να περάσω την 7.5.18 απλά την κατεβάζω και κάνω αναβάθμιση μέσα από το directory;;; Ή πρέπει να κάνω όλη την διαδικασία (fastboot, twrp wipe κλπ) από την αρχή;; Επίσης, μετά την εγκατάσταση της νέας rom χάνω δεδομένα, φώτο κλπ κλπ;;;; Ακούω γνώμες... Σας ευχαριστώ
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Mersey7: “θα μπορουσες να μου παραθεσεις το link;;; ” Εδώ είναι οι ρομ του Redmi Pro (omega). Αν δεν κάνω λάθος αυτό που έχεις ” Θα δοκιμάσω την 7.5.4 και βλέπουμε... Ευχαριστώ παίδες, είστε όλοι εξαιρετικοί!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την Developer. ” Σε εχω ζαλισει,το ξερω. Όταν λεμε developer, μιλαμε για ελληνικη;;; θα μπορουσες να μου παραθεσεις το link;;;
-
ΜήνυμαΛοιπόοοον... Καλημέρα καλημέρα!!! Όλα πήγαν τέλεια!! Έχω ένα redmi pro έτοιμο να υποδεχτεί μια νέα ελληνική ρομ... και ιδού η απορία... Ποια τρέχει μέχρι στιγμής καλύτερα;;;; Ακούω γνώμες, είμαι έτοιμος να βάλω την 8.1.2.0 του φόρουμ μας.... Τι λέτε;;;
-
ΜήνυμαΛοιπόν συνεχίζω εδώ μια και από τον γενικό οδηγό κατέληξα εδώ: Έχω το παρακάτω κινητό, κατεβάζω την αντίστοιχη dev rom ( 7.4.27) αλλά στην αναβάθμιση μου βγάζει «αδυναμία επαλήθευσης πακέτου ενημέρωσης» Μήπως να προχωρήσω στο βήμα ξεκλειδώματος με το εργαλείο; (Έκανα την αίτηση και μου έχει εγκριθεί)
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Τότε, επειδή παραδόξως αυτή η ROM παρόλο που είναι πειραγμένη, ξεκλειδώνει, κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader => Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Μόλις πάρεις την έγκριση προχωράς με αυτόν τον οδηγό => Ξεκλείδωμα του Bootloader. ” Έκανα την αίτηση, κατέβασα και το unlock tool από το forum μας και πλέον περιμένω την έγκριση από την Xiaomi. Προφανώς θα περιμένω 1-2 ημέρες οπότε για οτι προκ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Unofficial πειραγμένη είναι η ROM. Έχεις κάνει έλεγχο στον bootloader; => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” Ναι το κατάφερα αυτό, είναι κλειδωμένος.