Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Εγκατασταση global rom

balgoth21 - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

*Update* Χωρις να προτρεπω κανεναν να κανει το ιδιο μιας και οντως ειναι καινουργια συσκευη, εγω προχωρησα με mi flash και περασα την global 10.4.2. Μετα το επιτυχες φλασαρισμα με πεταξε στο recovery menu οπου ελεγε οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη με τη rom που περασα και εδινε την επιλογη wipe data ή reboot. Εκανα reboot και το εβαλα σε fastboot. Εχοντας ηδη κατεβασει kai τη EU global rom 10.4.5 εκανα παλι flash 2 φορες με το mi flash αλλα απλα μου πεταξε success χωρις να κανει κατι και τις 2 φ…

• Εγκατασταση global rom

Μήνυμα

Σημερα ξεκλειδωσα το bootloader οποτε οποιος μπορει να βοηθησει με την ερωτηση που εκανα στο πρωτο ποστ θα το εκτιμουσα! Ευχαριστω

• Εγκατασταση global rom

Μήνυμα

ναι το ξεκινησα

• Εγκατασταση global rom

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Έχω διαβάσει ότι οδηγό βρήκα άλλα δε βγάζω άκρη οπότε κάνω ερώτηση μήπως ξέρετε. Έχω το note 8 pro 6/64 με chinese miui 10.4.8 stable και θέλω να περάσω global με τελευταία έκδοση miui 10.4.5. Το κινητό έχει arb index 1. Η ρομ που λέω να περάσω λέει 0. Διάβασα ότι το 1 σημαίνει ότι δεν είναι ενεργοποιημένο οπότε μπορώ μιας και δεν αλλάζω έκδοση android. Αλλά αλλού διάβασα ότι επειδή το καινούργιο arb είναι 0 δηλαδή πιο μικρο δε μπορώ. Αν κάποιος ξέρει ας μου πει παρακαλώ μη κ…