Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.

• την ίδια τελικά!

• @derveni Έκανα αίτηση στο Apply for unlocking Mi devices, έγραψα μια πλούσια έκθεση στο οποίο έθεσα τα επιχειρήματα μου! Η αναμονή είναι μεγάλη άλλα αξίζει..

• Παράθεση από derveni: “@petran66 Βλέπω να σε παίρνω βοηθό μου, τέτοιες αναλύσεις κάνω εγώ με φωτογραφίες, αλλά το ιστορικό πολύ φτωχό, θα χρειαζόταν καλύτερα να βάλεις όλο το ιστορικό από την αρχή τι είχε ποια rom τι δρόμο μετά που ακολούθησες ποια rom έβαλες κ.λ.π. ως το τέλος. ” θα ήταν τιμή μου! η αλήθεια είναι ότι κράτησα αρχείο prtscreen καθ' όλη τη διάρκεια που εκτελούσα τους οδηγούς, άλλα σήμερα το πρώι τα διέγραψα. Παράθεση από George Kaggelaris: “Τελικά κλείδωσε ο bootloader; ” δυστυχώς…

• καλησπέρα κύριοι, το flashαρισμα έγινε επιτυχώς. Μόλις έκανα power up το κινητό και περιμένω να δω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εύχομαι να μπορούσα να κάνω manually calibrate battery αν γίνεται φυσικά μέσο του TWRP. =============== Μαι 29th 2017, 4:44pm =============== Μέχρι στιγμής όλα φαίνονται επιθυμητά! Επόμενος στόχος είναι το ξεκλείδωμα του bootloader. Χίλια ευχαριστώ στους @sakis0547 @makisfz @George Kaggelaris @derveni @NasDriver για τις άμεσες απαντήσεις και την πολύτιμη βοήθειά τους.

• καλημέρα και καλή βδομάδα! έκανα όλα τα βήματα όπως αναφέρονταν στον οδηγό.. στο 49% μου εμφάνισε αυτό το μήνυμα και στη συσκευή εμφανίζει το μήνυμα "Ready to Reboot" όταν το πατάω αναγράφεται το μήνυμα "Νo OS Installed! Are you sure you wish to reboot?"

• αυτό είναι ευχάριστο, με γλίτωσε από μεγάλη αναμονή! αν σας είναι εύκολο να μου δείχνατε το επόμενο βήμα για να μην κάνω κάτι λάθος.

• καλησπέρα και πάλι! συγγνώμη για την αργοπορία.. ακολούθησα όλα τα βήματα, ορίστε το αποτέλεσμα.

• Ναι είναι παλιά, όντως! Πως μπορώ να παω σε καινούργια έκδοση αφού δεν μου δείχνει πως υπάρχουν διαθέσιμες αναβάθμισεις?

• Καλησπέρα σε όλους! Συγχαρητήρια για το forum και την καλή δουλειά που κάνετε! Το πρώτο μου post και νέος στον χώρο των xiaomi.. θελωντας να αναβαθμίσω το κινητό ήρθα αντιμέτωπος με άγνωστο πρόβλημα (χαχαχα). Θέλω να κάνω αναβάθμιση το miui και όταν πατάω έλεγχος για αναβάθμισεις δεν μου εμφανίζει τίποτα. Επίσης θέλω να μάθω αν υπάρχει και είναι διαθέσιμο το Android 6 ή 7 (ακόμα καλύτερα) για την συγκεκριμένη συσκευή.. αν ναι πως μπορώ να υλοποιήσω?! Παρακάτω είναι οι εικόνες από την συσκευή. Ευ…