Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΝα ρωτήσω εγώ που έχω Redmi 3 και έχω multi και μου ήρθε το sms από xiaomi πρέπει πρώτα να περάσω την original rom (αγγλοκινέζικη) με κατέβασμα και το update app και μετά να το κάνω unlock. γιατι με την multi που έχω τώρα δεν ξεκλειδώνει σταματάει στο 50%
-
Να ρωτήσω αν ξέρετε. Κάνεις αίτηση για unlock σου έρχεται το sms και το προχωράς με το γνωστό τρόπο ( την εφαρμογή, σύνδεση και πατάμε unlock , και με τον ίδιο λογαριασμό Mi σε κινητό και στην εφαρμογή για unlock) Πρέπει να έχεις αγγλοκινέζικη rom ; Γιατί με την multi που έχω εγώ δεν το ξεκλειδώνει. Τι άλλο πρέπει να κάνωq
-
καλή τύχη NO.1 G2 MT2502A IP67 Waterproof 1.54 Inch Sapphire Mirror Steel Strap Smart Watch Support Health Tracking & Smart Reminding/Remote
-
Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Αν το έχουμε με multilang για να περάσουμε την ελληνική και να ξεκλειδώσουμε το boot χρειάζεται (με τη σειρά που τα γράφω) 1) να περάσουμε την original αγγλοκινέζικη (υποθέτω κατέβασμα από το site και με το update app) 2) να ξεκλειδώσουμε το boot με το γνωστό τρόπο sms στην xiaomi και την εφαρμογή στο pc που μας δίνει 3) και μετά την ελληνική που έχετε εδώ με αντιγραφή στο κινητό και χρήση του update app ? Σωστά έχω καταλάβει ?????
-
Redmi 3 Unlock
ΜήνυμαΝα ρωτήσω κάτι (είμαι αρχάριος στα xiaomi) Μου έστειλαν από Xiaomi το (sms) για να το κάνω unlock. Ποια είναι η γνώμη σας να προχωρήσω (για μελοντική χρήση) ? ή άμα το κάνω θα έχει προβλήματα το κινητό ? (Τώρα δουλεύει μια χαρά χωρίς unlock) Ευχαριστώ