Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Unfortunately, Updater has stopped. [SOLVED]

sentman - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Μόλις πραγματοποίησα την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα δουλεύουν ρολόι! Πήρε και το Android 7 και το νέο MIUI 8.5 Δεν πετάει κανένα error message πια! Ευχαριστώ πολύ για την προθυμία και τη βοήθεια σας παιδιά! Καλή συνέχεια

Μήνυμα

Δεν το έχω δοκιμάσει, όχι. Δεν με πολύ απασχολεί, ούτως ή άλλως είναι καινούρια συσκευή οπότε δεν θα είναι πολύ εκνευριστικό να εγκαταστήσω από την αρχή κάποια πράγματα. Θα το δω, και θα αφήσω feedback! Eυχαριστώ! =============== Αυγ 30th 2017, 2:40pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Αν πας στο System Update σου βγάζει να κάνεις ενημέρωση ? ” Όχι.. μου πετάει αυτό το error message

Μήνυμα

Βεβαίως! Παράλειψη μου, έπρεπε από πριν

Μήνυμα

Καλησπέρα! Είναι πολύ ευχάριστο που βρίσκω ένα τόσο οργανωμένο και προσεγμένο φόρουμ. Αντιμετωπίζω εδώ και μερικές μέρες ένα πρόβλημα με το κινητό μου τηλέφωνο. Πρόκειται για το Xiaomi Redmi Note 4x (Snapdragon) Δεν έχει κλείσει ακόμα μήνας από τότε που το αγόρασα. Το μήνυμα που μου πετάει κάθε φορά που κάνω εγκατάσταση/απεγκατάσταση μια εφαρμογή, ή όταν ελέγχω για updates είναι το εξής "Unfortunately, Updater has stopped. Send bug report to Mi for analysis? This report may contain Personally Id…