Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από petran66: “Παιδιά σος!!Έχω δώσει το δικό μου σ ένα φίλο και εγώ πήρα άλλο!!Όμως του το έδωσα κλειδωμένο. Θα το ξεκλείδωνε αυτός.Εν το μεταξύ ήρθε το μνμ ξεκλειδώματος στο δικό μου λογαριασμο και βάζω το κινητό με τον αριθμό που είχα και στο άλλο,όταν είχα κάνει την αίτηση,να το ξεκλειδώσω και προχωράει ελάχιστα και μου λέει: current account is different from the account info on the device! !!Όμως εγώ το αφαίρεσα το προηγούμενο από το λογαριασμό μου και έχω μόνο αυτο!!Τι στο καλό γίν…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “Global Dev (V6.3.18) : Διαφορες γλωσσες διαθεσιμες (ΟΧΙ Ελληνικα ομως), ΕΧΕΙ προεγκατεστημενα google apps. MΠΟΡΕΙΣ να ξεκλειδωσεις bootloader (οπως εχει προσφατα αναφερθει) με αυτη την ROM. MIUI Global Beta ROM 6.3.18 for Redmi Note 3 Qualcomm Released! Download Here! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ”
-
ΜήνυμαΠαράθεση από petran66: “Βρε σεις (!!!),γιατί ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια??Μάθετε να ψάχνετε και λίγο. Έχει χιλιοειπωθεί ότι για να ξεκλειδωσει πρέπει να φοράει την επίσημη κινέζικη developer rom!!!Τώρα, αν το δικό σας φοράει αλλη, υπάρχουν οδηγοί εδώ με απλά λόγο που δείχνουν πως να τη βαλετε!! Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γράψε λάθος φίλε global dev ήθελα να γράψω!!!
-
Μήνυμαμε την global stable δεν μπορουμε να ξεκλειδώσουμε?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@gegoul Εχεις ενεργοποιησει το OEM unlock από τις ρυθμισεις για προγραμματιστες? ” Το έχω κάνει και αυτό ναι.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “@gegoul Δοκίμασες να διαγράψεις το Mi Account στη συσκευή και να τον ξαναβάλεις; Μήπως έχει κολλήσει κάτι. Επίσης, έχεις κάνει ενεργοποίηση του αριθμού σου στο Mi account; (δηλαδή να έχει σταλεί το μήνυμα για ενεργοποίηση);; Γιατί συνήθως αυτό είναι το verify για τον λογαριασμό. Δεν κάνει τίποτα φίλε μου, απλά ότι μου έρχεται σαν ιδέα το ρίχνω μπας και διορθωθεί το πρόβλημα σου (και όποιου άλλου μελλοντικά θα το έχει). ” Τα έχω κάνει νομίζω εδώ και δύο μέρες που μου έχει…
-
ΜήνυμαΦίλε iAmLiakos σ'ευχαριστώ πολύ το έχω διαβάσει άλλα δεν βρίσκω λύση.
-
ΜήνυμαΤο κινητό φοράει Developer Rom MUIU 7 6.4.14 Είναι συνδεδεμένο με τον mi λογαριασμό που έχει πάρει τα δικαιώματα για unlock Εκδοση του MiUnlock 1.1.0317.1
-
ΜήνυμαΕίμαι λίγο άσχετος. Κάνω κατι λάθος ίσως και μου λέει "Your device isn't supported by Mi Unlock"
-
Μήνυμαμπορει να με βοοηθησει καποις σας παρακαλω? ελαβα εγκριση απο την xiaomi για ξεκλειδωμα του bootloader και ενω τρεχω το Mi Unlock μου βγαζει αυτο το μυνημα "Your device isn't supported by Mi Unlock"
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 2GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool Το έχω βάλει στο μάτι !!!