Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 482.

• Παράθεση από Harrytzo: “Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω την home cam 360° 720p. Η τιμή στο skroutz είναι αρκετά καλή σχετικά με την τιμή που περίμενα. Διάβασα όμως κάποια σχόλια σχετικά με την ανίχνευση κίνησης. Την έχει κανείς να πει εντυπώσεις; Με ενδιαφέρουν οι άμμεσες ειδοποιήσεις μήπως και προλάβω το κακό εάν τυχόν γίνει κάτι. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με λιγότερο από 10 € παραπάνω μπορείς να πάρεις από το Gearbest την καινούργια την 1080p, δε νομίζω ό…

• Παράθεση από Tasos_c: “Δεν έχω κάτι περίεργο σε όνομα ! Όνομα σε Λατινικά και 2 3 αριθμούς δίπλα . Μπήκα και στο firewall του router και δεν έχει επιλογή για απενεργοποίηση μόνο hight mid και low και από το mid το έβαλα στο low . Άλλαξα επίσης και το dns από το router και από το κινητό και έβαλα 8.8.8.8 και 8.8.4.4 αλλά και πάλι δεν λέει να συνδεθεί!” Όχι το firewall του router αλλά του παρόχου, για αυτό σου είπα ότι πρέπει να μιλήσεις με τον πάροχο !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Tasos_c: “Επανέρχομαι στο θέμα που είχα με το πρόβλημα σύνδεσης του gateway στο δίκτυο μου . Σήμερα το δοκίμασα να το σεταρω σε άλλο δίκτυο και συνδέθηκε απευθείας ! Δοκίμασα ξανά στο δικό μου και δε συνδέθηκε ξανά . Άλλαξα και όνομα δικτύου μήπως παίζει ρόλο αυτό. Παίζει να ξέρει κανένας παιδιά τι μπορεί να φταίει και να μη συνδέεται;” Δες αν το firewall του router είναι ενεργό και αν ναι απενεργοποίησε το ειδικά αν έχεις ΟΤΕ (πρέπει να καλέσεις τον πάροχο) και δεύτερη κίνηση να αλ…

• Παράθεση από Jiasios: “Μολις κυκλοφορησε και η Aqara Gateway στα 22€” Είναι ώρες που νομίζω πως μας τρολάρεις !!! Γιατί κάθε φορά που λες για κάτι καινούργιο δεν ρίχνεις και το λινκ ή τουλάχιστον να πεις σε ποιο μαγαζί και πρέπει να κάνουμε τον κόσμο ανάκατο για να δούμε που είναι αυτά που λες !!! Χωρίς παρεξήγηση αλλά μην παιδεύεις τον κόσμο, αν είναι να λέμε κάτι να το λέμε ολοκληρωμένο !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Ikariapower - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Μόλις μπεις στους αυτοματισμούς πάει το κινεζικό σύννεφο !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Ikariapower - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Κανένα από τα δυο δεν έχει θερμοκρασία και υγρασία (τα έχω και τα δυο) όσο για την αγορά αν έχεις Android όποιο βρεις ποιο φθηνό και αν έχεις iOS το Aqara γιατί κατά πως φαίνεται θα μπει στο οικοσύστημα της Apple απαλλαγμένο από servers !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από kukukali: “Λιγο που κοιταξα την εφαρμογη στο IOS δειχνει οτι πρεπει να ξανακανεις pair.... :S” Αν είναι να απαλλαγώ από τους καταραμένους σέρβερς της Xiaomi δε με πειράζει καθόλου !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από kukukali: “Και για να αναψουν τα αιματα.... Aqara home (απο τη Lumi, μαλλον ετσι επισημοποιηθηκε η συνεργασια τους) Gateway που μιλα αγγλικα???? Ισως να ειναι μαρκετινιστικο αλλα πρωτη φορα βλεπω επισημο βιντεο απο Xiaomi με gateway να μιλα αγγλικα How to set up Aqara Temperature and Humidity Sensor” Το καλύτερο όλων για τους iOS users είναι ότι αυτά τα καινούργια προϊόντα θα έχουν integration με το Apple Home Kit χωρίς να παρεμβάλλονται οι server της Xiaomi & Aqara, χτυπάω παλαμάκι…

• Παράθεση από Jiasios: “aqara-product-catalog.pdf” Ωραίος αλλά δεν εννοούσαμε αυτό, τα λινκ από τα καταστήματα με τις τιμές θέλουμε !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• @Jiasios θα μας δώσεις λινκ για τα νέα προϊόντα ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Jiasios: “Ξεκινησαν τα νεα προιοντα aqara: gateway, θερμοστάτης, αισθητήρας κραδασμων, ρελε, ελεγκτης led, USB hub. Στα 26€ ο αισθητηρας κραδασμων. Πανε τα λεφτα των διακοπων!” Που ;;; Δώσε link στον λαό !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Μου απάντησε η Orvibo τελικά ότι για να δουλέψει αυτό πρέπει να κάνεις λογαριασμό στην Κίνα και επειδή εδώ δεν έχουμε επιλογή server όπως με την Xiaomi το βλέπουν από την IP, κρίμα !!! Και φυσικά δεν νομίζω να υπάρχει VPN που να σου δίνει IP Κίνας οπότε πήρα απλά ένα καλό προϊόν το οποίο θα πρέπει να δουλεύω ανεξάρτητα από το υπόλοιπο Smart Home and life goes on !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από psybill: “Κριμα, και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις τι φταίει. Η εφαρμογή της orvibo έχει server να διαλέξεις ή είναι ενιαία η διαχείριση?” Ενιαία !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• @psybill μου είχαν πει ότι αυτό υσχίει για το bind αλλά το κατάφερα μετά από κάποια αναβάθμιση της εφαρμογής οπότε υπέθεσα ότι μπορώ να προσθέσω την πρίζα αλλά μέχρι στιγμής άνθρακας ο θησαυρός, ενώ ο λογαριασμός είναι συνδεμένος και παίρνει και την εντολή του συγχρονισμού μέσα από το μενού δεν βλέπει το Mi Home την πρίζα !!! Το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω μήπως πάλι με κάποιο update στρώσει και αυτό !!! Παρεπιπτόντως το status της πρίζας φαίνεται ακαριαία με το που ανοίξει η εφαρμογή…

• Παράθεση από skiabox: “Επίσης δεν έχω καταφέρει να την κάνω να μιλήσει άλλη γλώσσα από τα κινέζικα(δοκίμασα με το φλασάκι που κυκλοφορεί εδώ μέσα) και δουλεύει μόνο αν επιλέξεις China Mainland!” Μην ασχολείσαι με την γλώσσα δεν έχει νόημα όσο για το reset έχει μια τρύπα στα πλάγια όπου χωράει ένας συνδετήρας και κάνεις την δουλειά σου !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Σήμερα έκανα το μετέωρο βήμα του πελαργού, πήρα πριζούλα Orbivo η οποία συνδέεται στο Mi Home μέσω του Lab features !!! Τώρα θα μου πεις γιατί, είναι απλό δεν θέλει αντάπτορες και αν δουλεύει σωστά μου λύνει πολλά προβλήματα αλλά αν δεν δουλεύει το κόστος δεν είναι και μεγάλο 20 € από Ελλάδα !!! Συνδέω αύριο και σας λέω τι γίνεται, προς το παρόν πάρτε δυο φωτογραφίες !!!cccf99b7e2360b5dfdcc22a9084c4a0c.jpgc0dd1236c654349295c1dbd59915f202.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από skiabox: “Καλημέρα! Εχω μια mi home security camera και δεν μπορώ να την κάνω pair με το καινούριο κινητό! Μου λέει πρώτα κάνε unpair με το παλιό! Εντωμεταξύ το παλιό επειδή το έδωσα στον πατέρα μου έχει άλλη sim και έχει γίνει και reset οπότε μπαίνει από άλλο google account! Καμιά ιδέα παιδιά;Ευχαριστώ!” Κάνε της ένα hard reset !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από RpMz: “Επίσης έχουν βάλει δοκιμαστικά στο iOS Mi Home, μέσω GPS μόλις φύγεις/ έρθεις απο μία τοποθεσία, να ενεργοποιηθεί/ απενεργοποιηθεί σενάριο. Αλλά για εδώ Ελλάδα μάλλον δεν λειτουργεί. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55126/” Καλό βέβαια θα ήταν να μην το κάνεις γιατί το συνεχόμενα ανοιχτό GPS θα ”λιώσει” την μπαταρία !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παρατήρησα ότι μετά το τελευταίο update στις ειδοποιήσεις έφτιαξε η γλώσσα και η ώρα, δείτε αυτές που είναι στην κορυφή είναι με την παλιά έκδοση και οι τελευταίες με την καινούργια !!!6cfdc493a93a79c167db8b00e1e725fb.png Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Σήμερα ήρθε ένα Aqara διακοπτάκι από Banggood και επιτέλους είναι το σωστό με τις 4 εντολές, στο Gearbest δεν υπάρχει ή δεν το βρίσκω και μάλιστα με αγγλικό μενού !!!093c066a862d60489194d4ccd72019ec.pngecfeab14d49312942a5175b159b9d742.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro