Την πήρα και την πούλησα επιτόπου @thodorisls πεταμένα λεφτά !!! Το βράδυ είναι το μαύρο της το χαλί μπροστά στην Mijia το ίδιο και σε επίπεδο ρυθμίσεων !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
@takman μπορείς να προσθέσεις και κάτι άλλο στο σενάριο (να ανοίξει μια λάμπα πχ) να δεις αν θα αλλάξει κάτι ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Κάποιες συσκευές δεν συνδέονται με τους Servers και παίρνουν τις ρυθμίσεις που σχετίζονται με την ώρα από το υφιστάμενο δίκτυο !!! Παρεπιπτόντως έχει κάποιος το Motion Sensor της Aqara (όχι το Mi) να μας επιβεβαιώσει ότι υπάρχει ρύθμιση για σενάριο του στυλ αν υπάρξει κίνηση και είναι σκοτεινά ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Σήμερα που πήγα να αλλάξω τις ώρες στα σενάρια που έχω κάνει τα οποία είχα βάλει σε ώρες Κίνας παρατήρησα ότι είχανε γυρίσει χωρίς να έχω κάνει εγώ κάτι σε ώρα Ελλάδος !!! Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Πριν λίγες μέρες έσκασε μια πολύ καλή προσφορά από το Geekbuying για τις εξωτερικές κάμερες της Yi από Γερμανία και έτσι με ένα φίλο τσιμπήσαμε 4 με τελική τιμή μεταφορικά και ασφάλεια στα 69 ευρώ το κομμάτι !!! Περιμένω τώρα τον ηλεκτρολόγο από βδομάδα για διάφορες δουλειές συν την τοποθέτηση τους και θα επανέλθω με εντυπώσεις αν και σέταρα αλλά και δοκίμασα την μια σε εσωτερικό χώρο μεν αλλά σε απόλυτο σκοτάδι δε και οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Μακάρι να λυθεί γιατί είναι παράλογο να έχουν την λειτουργία αυτή και να θέλουν σενάριο για να την πραγματοποιήσουν !!! Δες εδώ την Mijia !!!d19cdcae6e734b146e9bd82e75971cb1.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
@Jiasios τα έχω βάλει αλλά χωρίς να έχω συνδέσει με άλλο Gateway !!! Υποτίθεται όπως και οι Mijia που έχω πως πρέπει να είναι αυτόνομες !!! Και επιπλέον οι Mijia μόλις θέσω εντολή να στέλνουν ειδοποίηση μόλις δουν κίνηση το κάνουν χωρίς σενάριο !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
@Jiasios νομίζω πως είναι μεγάλη απογοήτευση οι συγκεκριμένες, εκτός του ότι το βράδυ δεν έχουν καμία σχέση με τις Mijia 1080p που έχω επιπλέον δεν στέλνουν καν ειδοποίηση στο κινητό όταν ανιχνεύσουν κίνηση ούτε όταν φτιάξω επιπλέον scenes !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Προσωρινά έχει ένα Bug και δείχνει μόνο ημέρα σε μένα σε iPhone, τους έστειλα Feedback και ελπίζω σύντομα να το λύσουν με Update Firmware !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δυστυχώς οι συγκεκριμένοι αιισθητήρες συνδέονται μόνο μέσω Bluetooth δλδ με κάποια συσκευή που είναι και Bluetooth Gateway όπως οι κάμερες της Mijia το Ceiling Light που βλέπεις στο screenshoot και νομίζω γιατί δεν την έχω και με την Bedside Lamp, όλα αυτά βέβαια για να μπορείς να τους "βλέπεις" και όταν είσαι εκτός σπιτιού γιατί όταν είσαι μέσα του βλέπεις απλά μέσω του Bluetooth του Smartphone σου !!! Επισυνάπτω και Screenshot !!!96608cfffa08aa878d0152f61f1c1559.jpg Sent from my iPhone using …
Αν μπορώ να καταλάβω καλά στο πρώτο σενάριο έχεις δώσει 2 εντολές που η μια ακυρώνει την άλλη !!! Καλό θα ήταν να κάνεις ένα που να λέει ότι αν ανοίξει η παγίδα ή ανιχνευτεί κίνηση να ενεργοποιείται ο συναγερμός και να τον οπλίζεις χειροκίνητα όπως έναν κλασικό συναγερμό και αν θες να το κάνεις πριν βγεις από την πόρτα σου βάλε και ένα delay !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro