Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 482.
-
Παράθεση από PJG: “Καλησπέρα, Βρήκα λύση στις χαμένες ειδοποιήσεις, κάνοντας downgrade στο mi Home της 22/11/2018, από το apk mirror. Έχει κανείς καταφέρει να δουλέψει αισθητήρες sonoff μέσα από το mi Home app; Έχει επιλογή για σύνδεση στα experimental features, συνδέεται με τον λογαριασμό ewelink αλλά δεν βλέπει το sonoff...” Όλα τα experimental features μπορούν να λειτουργήσουν ΜΟΝΟ αν ενεργοποιήσεις τις αντίστοιχες εφαρμογές στην Κίνα ή αν έχεις κάποιον VPN που κατά την διάρκεια της ενεργοποί…
-
Παράθεση από zananiro: “@mslave @Ikariapower ευχαριστώ. Όντως, εννοώ να συνδέεται στο Mi home app και μέσω αυτού να αλληλεπιδρά με το Gateway, sorry που σας μπέρδεψα. Οπότε νομίζω είμαι οκ, απλά να βρω μια κάμερα μένει...αν έχει κάποιος να προτείνει μια μέχρι 35€ θα του ήμουν ευγνώμων χμμμ παλιά που ήταν λιγότερες οι επιλογές ήταν πιο απλά τα πράγματα... Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk” Πάρε αυτή είναι δοκιμασμένη !!! pp_009991451325.html?wid=1433363 Sent from my iPad using Tapatalk P…
-
Παράθεση από kougis: “Παράθεση από Ikariapower: “@zananiro την έχει φίλος από εδώ μέσα που τον ξέρω προσωπικά, δεν είναι καλή κάμερα !!! Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε μια άλλη της Xiaomi !!! Οποιαδήποτε κάμερα της Xiaomi συνδέεται με το Mi Home App και όχι με το Gateway δλδ είναι αυτόνομες αλλά τις βλέπεις από το ίδιο App που θα βλέπεις και τα υπόλοιπα !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro” Δεν ξέρω τι είδες και λες ότι δεν είναι καλή ή σε τι υστερεί από τις άλλες. Πάντως κάνει τη νύχτα μέρα! S…
-
@zananiro την έχει φίλος από εδώ μέσα που τον ξέρω προσωπικά, δεν είναι καλή κάμερα !!! Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε μια άλλη της Xiaomi !!! Οποιαδήποτε κάμερα της Xiaomi συνδέεται με το Mi Home App και όχι με το Gateway δλδ είναι αυτόνομες αλλά τις βλέπεις από το ίδιο App που θα βλέπεις και τα υπόλοιπα !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
@zananiro οι δυο κάμερες που αναφέρεις είναι ίδιες αλλά ΜΗΝ την πάρεις !!! Είναι η φθηνή έκδοση αυτής εδώ Original Xiaomi Mijia Smart IP WiFi 1080P 2.4G&5.0G Wireless 130 Wide Angle 10m Night Vision Hierarchical Detection-in Smart Remote Control from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group που έχει BLE Gateway και πολλά παραπάνω χαρακτηριστικά !!! Δυστυχώς την έχουν σταματήσει και την βρίσκεις με δυσκολία μεγάλη σε κάποια καταστήματα, ίσως και eBay/Amazon !!! Sent from my iPad usi…
-
@Dimitris Ntais κάτι παίζει με το δίκτυο σου (δεν ξέρω τι να σου πω να τσεκάρεις) δεύτερον για να προσθέσεις IKEA λάμπα θέλει το Gateway της Xiaomi και όχι της Aqara !!! Εγώ τρεις μέρες τώρα όλα καλά εκτός από ένα lag όταν ανοίγω μια Yeelight λάμπα με έναν Aqara διακόπτη αλλά το είχα και ποιο παλιά με το Xiaomi Gateway και έστρωσε με update οπότε δεν ανησυχώ !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από stanger: “@Ikariapower το δοκίμασες; Σου παίζει; Sent from my iPhone using Tapatalk” Δεν έχω λάμπα αλλά τις προηγούμενες φορές που έκανα εικονική προσθήκη έλεγε ότι πρέπει να αναβαθμίσω το Gateway, αυτή την φορά έψαξε την λάμπα που υποτίθεται ήθελα να προσθέσω !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από RpMz: “Το Siri σου λειτουργεί? Σε ένα iphone 5s και σε Ipad λειτουργεί κανονικά. Αλλά σε ένα τρίτο ipad που ήρθε πρόσφατα στα χέρια μου, δεν αναγνωρίζει το application όταν δίνω το voice command. Μέσα απο το Mi Home έχω δώσει κανονικά τα voice commands. Θέλω να το ενεργοποιήσω μόνιμα, να βάλω και κανα δύο λάμπες, ώστε να ξεκινήσω το οικοσύστημα να το διαχειρίζομαι μέ voice control.” Ναι κανονικά, δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
@Antonisgg Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η εφαρμογή της Xiaomi είναι πιο όμορφη όμως το θέμα απόκρισης το οποίο είναι και πολύ σημαντικό ορισμένες φορές δεν μπορείς να το παραβλέψεις, μόλις ανοίγω την εφαρμογή όλα είναι έτοιμα προς χρήση ούτε refresh ούτε τίποτε !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Για όποιον ενδιαφέρεται να πάρει διακοπτάκι της Xiaomi και να το κολλήσει στον τοίχο να ΜΗΝ το κάνει διότι το κουμπί του reset είναι από πίσω και εάν χρειαστεί κάποια στιγμή πρέπει να το ξεκολλήσει από τον τοίχο με ότι συνέπειες έχει αυτό για να γίνει reset, προτιμάτε το Aqara το οποίο έχει το κουμπί σε εμφανές σημείο !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από RpMz: “Με τα σενάρια που έχεις στο Mi Home, φτιάχνεις αντίστοιχα στο AppleHome? Το περιμένω και εγώ πως και πώς να έρθει, για να ξεκινήσω το στήσιμο.” Ναι αλλά με άλλο τρόπο, εδώ ένα μικρό παράδειγμα How to use HomeKit to control lights at specific times – The Sweet Setup !!! Το παράδοξο που έζησα είναι ότι μόλις προσπάθησα με το iPhone να προσθέσω το Aqara hub στο Mi Home ήταν πρακτικά αδύνατον γιατί με έκανε απευθείας redirect στο App της Apple οπότε για να το έχω και στα δυο αναγ…
-
@Dimitris Ntais δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τον ήχο και δεν θα το κάνω και τώρα γιατί έχω πολύ καλό συναγερμό, @RpMz η Aqara App μπροστά στην Mi δεν πιάνει μια οπότε μην ασχοληθείτε καθόλου έτσι και αλλιώς μπορεί να γίνει η δουλειά απευθείας από την Mi !!! Η μετάβαση είναι εύκολη, δε χρειάζεται να καταργήσεις την συσκευή από το παλιό hub για να το προσθέσεις στο καινούργιο απλά πας στο καινούργιο κάνεις την διαδικασία (add child device) πατάς το κουμπάκι reset στην συσκευή που θες να μεταφέρεις π…