Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 482.
-
Παράθεση από kougis: “Παράθεση από Ikariapower: “Σήμερα παρέλαβα την και καλά αναβαθμισμένη πρίζα της Xiaomi που προστίθεται χωρίς τη βοήθεια του Hub και μαντέψτε ... δεν έχει ηλεκτρική προστασία συσκευών (Κόψιμο ρεύματος μόλις φορτίσει η συσκευή που έχουμε συνδέσει και επαναφορά στην λειτουργία που ήταν σε περίπτωση διακοπής ρεύματος) που έχει η απλή και πιο φθηνή δηλαδή το μόνο που έχει παραπάνω είναι δύο θύρες USB, απλά μην την πάρετε εάν έχετε ήδη το Hub πάρτε την πιο φθηνή που κάνει και περ…
-
Παράθεση από marsele: “καλησπέρα, με ενδιαφέρει να αγοράσω το xiaomi multifunction gateway upgrade και windows -doors sensors και να το χρησιμοποιήσω για αρχή σαν ένα μίνι σύστημα ασφαλείας έτσι ώστε να με ειδοποιεί όταν ανοίγουν οι πόρτες και όταν κλείνουν. Από ποιο κατάστημα να προτιμήσω να αγοράσω;; Οι αγορές θα γίνουν τμηματικά έτσι ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο τελωνείου. Είναι εύκολο στο στήσιμο αυτό;;” Να τα πάρεις όλα μαζί από Gearbest και να επιλέξεις αποστολή με Belgium registered α…
-
Παράθεση από kougis: “Δεν μπορείς να έχεις σύστημα ασφαλείας και να παρουσιάζει τέτοια προβλήματα. Να βγάζει αισθητήρες off για κάποιο χρονικό διάστημα και όλα αυτά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα. Δεν είναι σύστημα ασφάλειας αυτό. Δεν παρέχει ασφάλεια. Sent from my iPhone using Tapatalk” Δεν νομίζω κάποιος που καταλαβαίνει πέντε πράγματα να στηριχθεί καθολικά σε αυτήν την λύση για σύστημα ασφαλείας, δεν μπορεί να αντικαταστήσει για παράδειγμα ένα συναγερμό Paradox που έχω στο σπίτι !!! Λειτουργεί επ…
-
Παράθεση από stanger: “Ikariapower thank u, ρωτάω γιατί 1-2 φορές μου έχει βγάλει έναν door sensor offline χωρίς να έχει κάποιο θέμα η μπαταρία του, σου έχει τύχει και εσένα?” Δεν φταίει η μπαταρία είναι θέμα εσωτερικού δικτύου δλδ πόσο μακριά είναι η παγίδα από το hub και firewall στην γραμμή του παρόχου (όχι του ρούτερ της γραμμής) !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από Harrytzo: “Καλησπέρα. Χρειάζομαι έναν ακόμη body sensor. Λέω να πάω στον κλασικό xiaomi. Να προτιμήσω μήπως τον aqara? Έχουν καμία διαφορά; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Body sensor ;;; Μήπως εννοείς temperature and humidity sensor ;;; Αν εννοείς αυτό ο Aqara είναι καλύτερος διότι εάν κάνεις κάποιο σενάριο μετράει την θερμοκρασία σε ποιο τακτά χρονικά διαστήματα από τον Mi οπότε έχεις καλύτερα αποτελέσματα !!! Εάν εννοείς motion sensor και πάλι ο Aqara ε…
-
Yeelight E27 +miHome app
Ikariapower - - Yeelight
ΜήνυμαΝαι !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Yeelight E27 +miHome app
Ikariapower - - Yeelight
ΜήνυμαΤι να κάνουμε θα το δουλεύουμε από 2 App !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Yeelight E27 +miHome app
Ikariapower - - Yeelight
ΜήνυμαΟι παλιές είναι, την ομαδοποίηση την έχεις κάνει από το Mi Home App ή από το Yeelight App ;;; Άστο μόλις το τσέκαρα και εγώ, μάλλον είναι πρόβλημα του νέου firmware που έσκασε σήμερα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Yeelight E27 +miHome app
Ikariapower - - Yeelight
ΜήνυμαΤις παλιές ή τις καινούργιες ;;; Ποιο firmware φοράνε ;;; Ανέβασε ένα screenshot !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
@psybill Το είχα αντιμετωπίσει με το Bedside Lamp, το άφησα στην ησυχία του και μετά από κάποιο καιρό πήρε την αναβάθμιση αν και νομίζω πως πρέπει να ήταν διαφορετική από αυτή που είχε πρόβλημα γιατί συνήθως κάπως έτσι γίνεται όταν κάτι δεν λειτουργεί σωστά !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από Xatzi13: “Καλησπέρα και από μένα. Σήμερα αγόρασα τον βραστήρα από το ελληνικό Mistore μιας και είναι σε καλή προσφορά. Το θέμα είναι ότι δεν το βλέπει το Mihome μου που είναι σεταρισμένο σε κινέζικους σέρβερ, ενώ από τον ευρωπαικό τον βλέπει. Το Mihome που έχω σεταρισμένο στους κινέζικους έχει πάνω από κάμερες dafang, xiaofang μέχρι αφυγραντήρες, control hub, θερμόμετρα κλπ. Το ερώτημα είναι το εξής, εάν το γυρίσω στους ευρωπαικούς σέρβερ θα βλέπει όλα τα υπόλοιπα ή τσάμπα θα το κάν…
-
Παράθεση από Vega: “Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από Vega: “εχω συνδέσει aqara camera ,motion sensor ,window sensor .ολα δουλεύουν μια χαρά μόνο που ειδοποίησης δεν έρχονται στο κινητό. έχει βρει κάποιος λύση να το κάνει να δουλεύει, γιατι χάνεται όλοι η ουσία αν δεν δουλεύει αυτό. ” Άλλαξε για μια στιγμή server και ξαναγύρνα στον κινεζικό και μετά πες αν έπιασε !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” ρε φιλε δούλεψε ευχαριστώ, πως το κάνω τώρα να στέλνει ειδοποίησης μόνο οταν θέλω ε…
-
Παράθεση από Vega: “εχω συνδέσει aqara camera ,motion sensor ,window sensor .ολα δουλεύουν μια χαρά μόνο που ειδοποίησης δεν έρχονται στο κινητό. έχει βρει κάποιος λύση να το κάνει να δουλεύει, γιατι χάνεται όλοι η ουσία αν δεν δουλεύει αυτό.” Άλλαξε για μια στιγμή server και ξαναγύρνα στον κινεζικό και μετά πες αν έπιασε !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro