Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 94.
-
Εχει αυτες τις δυο γρατζουνιες imgur.com/a/rRzZrQ0 . Που δεν ενοχλουν . Οχι δεν τον ξερω . Απλα το redmi note 9s εχει και 4gb ram που με χαλαει λιγο. Καποια αλλη καλυτερη επιλοφη εχουμε σε αυτα τα χρηματα ? Μετα βρισκω το mi 9t pro γυρω στα 250 και δεν ξερω αν αξιζει το 50ρικο για τον καλυτερο επεξεργαστη(δεν παιζω games στο κινητο)
-
Τελικα το καλο μου redmi note 3 pro μετα απο 4 χρονιας αψογης συμβιωσης απεβιωσε και ψαχνω για αντικαταστατη. Εχω βρει το mi 9t 6gb/128 μεταχειρισμενο γυρω στους 8 μηνες στα 200 ευρω και σκευτομαι να το παρω ή να παρω το redmi note 9s καινουργια απλα βλεπω οτι εχει χειροτερη οθονη κυριως , απο καμερες δεν ξερω τι γινεται. Τι θα κανατε στη θεση μου ? Εχετε καποια καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα ? Ευχαριστω
-
Παράθεση από amavroudis: “Προβλημα: Δεν ανοιγει Ακο μη γράφεις τα ίδια σε πολλά διαφορετικά νήματα... Απαγορεύεται. ” Συγνωμη απλα εχει πολλα σημεια που μπορεις να γραψεις και δεν ξερω που τα βλεπει ποιο πολυ κοσμος
-
Καλησπερα μου επεσε μεσα σε λιγο νερο και το εκλεισα αμεσως γιατι φοβηθηκα μην βραχυκυκλώσει. Μετα απο κανα 10λεπτο ανοιξα απο πισω το καπακι,δεν ειχε ιχνος νερου μεσα, παρολα αυτα το στεχνοσα με πιστολακι μηπως ειχε κατι. Τωρα προσπαθω να το ανοιξω και δεν ανοιγει και οταν το βαζω με το φορτιστη στην μπριζα μου αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι(ηταν φορτισμενο γυρο στο 60% οταν το εκλεισα). Εχετε καμια ιδεα αν μπορουμε να κανουμε καλα τον ασθενη ? Ευχαριστω
-
Καλησπερα μου επεσε μεσα σε λιγο νερο και το εκλεισα αμεσως γιατι φοβηθηκα μην βραχυκυκλώσει. Μετα απο κανα 10λεπτο ανοιξα απο πισω το καπακι,δεν ειχε ιχνος νερου μεσα, παρολα αυτα το στεχνοσα με πιστολακι μηπως ειχε κατι. Τωρα προσπαθω να το ανοιξω και δεν ανοιγει και οταν το βαζω με το φορτιστη στην μπριζα μου αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι(ηταν φορτισμενο γυρο στο 60% οταν το εκλεισα). Εχετε καμια ιδεα αν μπορουμε να κανουμε καλα τον ασθενη ? Ευχαριστω
-
Ρυθμιση μπαταριας
ΜήνυμαOfficial απο οτι θυμαμαι αυτη ειναι.
-
Ρυθμιση μπαταριας
ΜήνυμαΕχω την MIUI 10 global 8.11.22 Beta . Πως μπορω να το κανω αυτο ?
-
Ρυθμιση μπαταριας
ΜήνυμαΚαλησπερα πριν μια βδομαδα αλλαξα την μπαταρια του κινητου αλλα νομιζω οτι θελει καποια ρυθμισει(δεν την διαβαζει σωστα) . Για παραδειγμα εχει τυχει να ειναι στο 3% και να κανω συνεχομενη χρηση για 1:30-2 ωρες και να μην πεφτει καθολου . Ενω υπο αλλες συνθηκες θα ειχε πεσει απο το 30%-20%. Υπαρχει καποιος τροπος να τη ρυθμισω να δουλευει σωστα ? Ευχαριστω
-
Αγορα καινουργια xiaomaras
ΜήνυμαΞέρουμε ποια σκρουτζομαγα έχουν εγγύηση από το Infiquest να το πάρω από εκεί καλύτερα ?
-
Επειδή βιάζομαι από εδω ποια να διαλέξω ? Ευχαριστώ
-
Μπορείς να δεις λίγο το λινκ ? Λέει ότι έχει frame . Βασικά μήπως μπορούμε να τη βρούμε Ελλάδα για να την έχω λίγο σύντομα ? Δεν ξέρω που να ψάξω στην Ελλάδα
-
Καλησπερα έχω ένα xiaomi redmi note 6 pro και μου έσπασε η οθόνη . Έχω βρει κάτι τετοιο να το τσιμπισω ? Αλλάζει εύκολα ?
-
ΜήνυμαΓενικα μαλλον απο ελλαδα θα το παρω τελικα οποτε παω περιπου στα 215€ . Το mi9 SE που ειναι γυρω στα 230-240 τι διαφορες εχει απο το mi9 lite ?
-
ΜήνυμαΟποτε με εφυγα με κλειστα ματια για mi 9 lite ?
-
ΜήνυμαΚαλησπερα μετα απο δικια σας συμβουλη πριν 3 χρονια πηρα το απιστευρο value for money τοτε xiaomi redmi note 3 pro απο κινα το οποιο εχει κρατησει μεχρι τωρα χωρις κανενα απολυτος προβλημα !!! Ηρθε ομως η ωρα του να το αλλαξω . Θα ηθελα παλι κατι που να μπορεσει να κρατησει αλλα 2-3 χρονια και να μην με απογοητευση. Οπως δεν με απογοητευσε σκυλος note 3 πολυ ανθεκτικο σε πολυ χρηση και πολλες τουμπες τοσα χρονια . Οποτε ψαχνω παλι κατι value for money στα 250 αντε max 300.. Εχω δει το redmi note…