Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 142.
-
Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση αν σας έτυχε φυσικά. Μεχρι σήμερα φόραγα στο τηλ. την DEV XTRV 7.2.9 και το ευρετήριο δίπλα στο τηλ. είχε ελληνικα τα γράμματα της αναζητησης. Σήμερα πέρασα την 7.2.23/24 και τα ελληνικά αντικατασταθηκαν απο αγγλικά Έχει κάποιος καμία ιδέα γιατί έγινε αυτό; Διορθώνεται κάπως; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
-
Παράθεση από Krasdimi: “o proximity ειναι αισθητήρας που αντιλαμβάνεται διαφορα στο φωτισμο και το σκοτάδι...χρησιμεύει συνήθως στην αυτοματη φωτεινότητα με το να την αυξανει οταν αντιλαμβανεται εντονο εξωτερικό φως και το αντιστροφο, και στο να σβήνει την οθόνη οταν πλησιαζουμε το κινητο στο αυτι κατα την πραγματοποιηση κλησεων βεβαιως βεβαιως.... ” Ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από gkalen: “@Manolis_Mar Πολύ σωστά διαβασες ... Πλέον δεν θα υπάρχει GTV , η XTRV θα είναι η ρομ του φόρουμ .. ” Ευχαριστώ πολύ για τον πολύτιμο χρόνο που μου διάθεσες =============== Δεκ 5th 2016, 1:52pm =============== Επειδή έχει στακάρει το μυαλό μου για να βάλω την 12.01 πάνω από την 11.24 κάνω μόνο wipe cashe \dalvik;
-
Παράθεση από gkalen: “@Manolis_Mar Βάλε την 6.12.1 την τελευταία .. Εσύ δηλαδή δεν βλέπεις διαφορά από τη GTV ??? ” Μισό δεν έχω δοκιμάσει την GTV απλά βάσει αυτών που διαβάζω στο forum με την λίστα αλλαγών - βελτιώσεων των κάθε ROMS έχω την εντύπωση ότι δεν είναι οι ίδιες. Συγνώμη κιόλας για το ζάλισμα.
-
Παράθεση από Teo teo: “Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από Teo teo: “Παράθεση από demakhs: “Αίτηση για Ξεκλείδωμα!! Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ (έτσι είναι οι ολοκληρωμένες απαντήσεις takis... ) ” οκ,το εκανα,περιμενω το sms ” Θα σου έρθει πολύ γρήγορα μην ανησυχείς !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” που είναι το sms οεο? ” Κιόλας ; σε κανα 2ημερο αν θυμάμαι καλά
-
Παράθεση από nikostatalias: “Παράθεση από Manolis_Mar: “Παράθεση από nikostatalias: “κανονικα σε FAT ....και το δαχτυλικό ναι απο τοτε που το πηρα =============== Νοε 21st 2016, 6:24pm =============== ” Καλησπέρα στην παρέα να δώσω και εγώ λίγο τα φώτα μου εδώ. Κατ αρχας αποκλείεται να ειναι το stick 2 tb. Καθαρή κλέφτικη κινεζιαΔιοτι αν μπεις και ψάξεις λίγο τις κατασκευάστριες εταιρείες καμία δεν έχει βγάλει 2tb stick και αν έχει βγάλει θα έχει αστρονομική τιμή.2) fat σε stick άνω των 2gb δεν …
-
Παράθεση από nikostatalias: “κανονικα σε FAT ....και το δαχτυλικό ναι απο τοτε που το πηρα =============== Νοε 21st 2016, 6:24pm =============== ” Καλησπέρα στην παρέα να δώσω και εγώ λίγο τα φώτα μου εδώ. Κατ αρχας αποκλείεται να ειναι το stick 2 tb. Καθαρή κλέφτικη κινεζια Διοτι αν μπεις και ψάξεις λίγο τις κατασκευάστριες εταιρείες καμία δεν έχει βγάλει 2tb stick και αν έχει βγάλει θα έχει αστρονομική τιμή. 2) fat σε stick άνω των 2gb δεν θά μπορείς να μεταφέρεις μεγάλα αρχεία. Αυτα υ.γ mono …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Manolis_Mar: “εχω επίσημη άδεια μπορώ όποτε θέλω να το ξεκλειδώνω η υπάρχει κάποιο όριο; ” Έχω την εντύπωση ότι η άδεια λήγει αν δεν το ξεκλειδώσεις μετά απο 3 μήνες..Αν το ξεκλειδώσεις ισχύει για πάντα.. Για το πρώτο δεν έχει αναφερθεί ακόμη κάτι τέτοιο... Ίσως να είναι μόνο στην θεωρία... ” Το έχω ξεκλειδώσει επίσημα μια φορά.Η ερώτηση είναι ότι μπορώ να το κλειδώνω - ξεκλειδώνω ας πουμε κάθε μέρα;