Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 142.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Ευχαριστώ sunglasses.png
-
Παιδιά καλημέρα. Να υποθέσω 'οτι αυτο είναι καλό σημάδι; 2016-10-24 11:39 Shipmnet arrived at destination country Στα ΕΛΤΑ ομίχλη ακόμα.
-
21757-chinasmile-jpg Ευχαριστώ πολύ.
-
Geekbuing-singapore post έφυγε απο το κατάστημα σύμφωνα με τον Κινέζο 14-10
-
Δεν ξέρω το παραπανω μυνημα βγαζουν τα ελτα. Αχα ο.κ ευχαριστώ. Το σαββάτο δουλεύει το ταχυδρομείο;
-
Καλημέρα στην ομάδα και απο εμένα. Ερώτηση.Οταν φανεί το truck στα Ελτα ποσες μέρες περίπου να υπολογίζω; Ποιο συγκεκριμένα λαμβανω αυτο απο τα ελτα ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ20-10-201604:33 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
-
Ευχαριστώ μου ανέβασες το ηθικό
-
Παιδιά καλημέρα. Επιτέλους φάνηκε στο σύστημα το precius ,μόνο μια ερώτηση. Ζήτησα να έρθει με ταχυδρομείο. όλα καλά έρχεται με τα ελτά αλλά κατευθείαν από Χονγκ κονγκ χωρίs ενδιάμεση στάση.¨εχει τυχει σε κανέναν; και τι γινεται με το τελωνείο σε αυτη την περιπτωση;
-
Μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτήν την σπαζοκεφαλιά.Εκανα check to trucking number και μου βγαζει αυτο ServeCode ShipperCode Product Destination LastTrack RF******* VIATHK01-160913-0280 OZXBTH GREECE 16-09-24 11:46,Shipment information received ¨Ακυρο την βρήκα την απάντηση
-
Ευχαριστώ πολύ.
-
Μία γρήγορη ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Τα αρχικα SG απο που είναι;
-
Παιδιά καλημέρα.Επιτέλους μετά από 1 μήνα υπομονή (την ιστορία μου την έχω πει παραπάνω) μου έστειλαν tracking number.
-
Απ ότι είδα το GeekByuing δίνει εκπτωτικά κουπόνια απο σελίδες.
-
Βασικά να σου πω ότι θα περιμένω γιατί την παραγγελια την έκανα μετά απο παροτρυνση ενός φίλου που αγοράζει συνέχεια με τον συκεκριμένο τρόπο απο αυτό το μαγαζί και δεν έχει συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα.Παρ όλα αυτα εγώ ελπίζω διότι αν μπεις τώρα στο συγκεκριμένο μαγαζι και αναζητησεις το τηλεφωνο σου έχει αντιστροφη μετρηση σε ημέρες και ωρες για το πότε ξεκινάει 459 - Preorders Shipping in:04days,08:06:07. Βέβαια εγώ όταν έκανα την παραγγελία ήταν διαθέσιμο ενώ όταν μπήκα στο μαγαζι για…
-
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλες.Αφού όμως έφτασα μέχρι εδώ θα περιμένω ακόμα μία εβδομάδα και μετά θα προχωρησω σε ποιο ριζοσπαστικά μέτρα.Όσο με παίρνει δηλαδη.
-
13\9 Σε προηγουμενο μυνημα Απλά έχουν περάσει 3 εβδομάδες απο την παραγγελία και ανησυχώ λίγο. Μετά από αλληλογραφια 2 φορες μου είπαν την 2η φορά ότι το δέμα είναι έτοιμο και να κάνω λιγο υπομονή μέχρι να μου στείλουν το track number.Την προηγουμενη τεταρτη συγκεκριμένα.28\9 Οταν έκανα την παραγγελία το προιόν εμφανιζόταν διαθέσιμο.Ωστόσο μετά από 3 μέρες που ξαναμπήκα έλεγε για αποστολή απο το εργοστάσιο σε 20 μέρες. Στο 1ο e-mail που έστειλα μου είπαν ότι λόγο της ζήτησης είχε τελειώσει το απ…
-
Όχι το note 3.
-
Παιδιά καλημέρα.Σήμερα μουτ έστειλαν απο geekbyuing την εξης απάντηση Hi, dear, Thanks for your order. We are glad to tell you that the order has been packed and we will send it out. When sending out,you will get a tracking number. We apologize for the delay. If you have any problem,please feel free to contact us. Anyway we will try our best to help you. Have a nice day. Sincerely Debbie Η ανοησία από μέρους μου καθότι πρωτάρης απο κινεζομάγαζα ότι πλήρωσα με πιστωτική. Οπότε περιμένω υπομονετικ…
-
Ευχαριστώ πολύ θα σας ενημερώσω προσεχώς.