Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
-
dt2w
Μήνυμα.
-
dt2w
ΜήνυμαΑυτή τη στιγμή φοράει Android one.Παράθεση: “”
-
dt2w
ΜήνυμαΕίναι official; ξέρουμε αν έχει προβλήματα;
-
dt2w
ΜήνυμαMIUI ROM Downloads
-
dt2w
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις miui στο Α2. Νομίζω γίνεται, δες στο xda. Edit: τώρα είδα ότι έχεις το mi a2 Lite που έχει miui... ” Εννοεις αυτό εδώ; είναι official από την xiaomi; Ρωταω γιατι θα ήθελα να βάλω miui αλλά θα ήθελα κάτι official και ππυ έχει φτιαχτεί από την εταιρεία γιατι δε θέλω να έχω θεματακια... Αν ναι μπορείς να μου πεις τη διαδικασία που την περνάω; Αν θέλω να το επιστρέψω πάλι με Android one μπορώ;
-
redmi 4x miui 10
Μήνυμαεπειδη τελικα δε με βολεψε μππρω να περασω παλι την τελευταια stable Και official rom χωρις να κλειδωθει ο Bootloader Και μετα να το ρουταρω ; επισης αν το κανω αυτο μετα αν κανω καποια αναβαθμιση Ota θα χασω το root Και το ξεκλειδωμα του bootloader;
-
redmi 4x miui 10
Μήνυμανα την περασω μεσω Twrp;
-
redmi 4x miui 10
Μήνυμαδε σε καταλαβα... εγω ειχα κατεβασει την ρομ μεσα στο κινητο και αφου εκανα φορματ δεν εχει σβηστει; τωρα πως θα την περασω; αν σου ειαι ευκολο πες μου λιγο βημα βημα να καταλαβω λιγο
-
redmi 4x miui 10
Μήνυμαειπα και εγω ολα κυλανε ομαλα δεν θα τυχει κατι...χαχαχα ακολουθησα τον οδηγο για το Twrp και εκανα και το φορματ που λεει και τωρα εχει κολλησει στο Logo της xiaomi Και λεει κατω unlocked... τι κανω τωρα; εβαλα την 3.2.2 με τον δευτερο τροπο
-
redmi 4x miui 10
Μήνυμα„“ Καλημέρα σας Από τι ειδα βγήκε stable για το Santini με miui 10 Αρωμα.... Ξέρουμε εαν εχει καποιο θεματακι; Επισης εγώ το έχω ξεκλειδώσει μόνο και είμαι global απλα ακολουθώ τη διαδικασία για Mido;
-
redmi 4x miui 10
ΜήνυμαΑυτή είναι Aroma η xtrv; Βασικα μπορείς να μου εξηγήσεις τι υπάρχει για το κινητο μου και με τι διαφορές; Η developer θα εχει καποιο θεμα;
-
redmi 4x miui 10
Μήνυμαδεν υπαρχει stable; βασικα θελω να ειναι stable για να μην εχω θεματα γιατι το χρησιμοπιω σαν βασικο κινητο... και θελω να ειναι αρωμα για να την παραμετροπιησω.... η xtrv με Miui 10 υαρχει stable;
-
redmi 4x miui 10
Μήνυμααυτη ειναι stable η developer;
-
redmi 4x miui 10
Μήνυμακαλησπερα εχω ξεκλειδωσει το bootlader του κινητου και θελω τωρα να περασω την αρωμα αλλα εχω ενα θεματακι... υπαρχει εκδοση με miui 10 η μονο με 9 ;