Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 252.

• Εντυπώσεις για το MI2-S

creativ7 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Who does that? 2 μήνες χωρίς Xiaomi! Είναι πολύ... Πέρα από αυτά. Το κινητό με ποντίκι τα σπάει! Έχω πάθει την πλάκα μου! Άσε που κάνει wake όταν το κουνάς... Απίστευτο! Τώρα μόνο μένει να δω πως θα το κάνω να φορτίζει παράλληλα Sent from my MI 2S using Tapatalk 4

Μήνυμα

Αν κατάλαβα καλά ψάχνεις τον πλοηγό. Κάποιο πρόγραμμα. Μάλλον δεν γνωρίζεις τι σημαίνει GPS. Αν έχω δίκιο πες μου για να σου απαντήσω. Sent from my MI 2S using Tapatalk 4

• Fake Συσκευη

Μήνυμα

Λυπάμαι αλλά για fake συσκευή δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και δεν ξέρω τι ισχύει. Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κατεβάσεις από το Miui.com τον Google installer που είναι σε μορφή . apk και να κάνεις εγκατάσταση. Μιας και το recovery δε νομίζω να δουλεύει. Sent from my MI 2S using Tapatalk 4

• Fake Συσκευη

Μήνυμα

το benchmark που έτρεξε ήταν το antutu? Δοκίμασε να κατεβάσεις αυτό -> Quick System Info Pro και πες μου σε παρακαλώ τι σου λέει, γιατί το antutu μπορεί να το μπερδεύει κανένα script. Αν και για να ξέρετε κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος και πιο εύκολος τρόπος για να τσεκάρεις εάν είναι real ή fake είναι να τραβήξεις ένα ss και να δεις τα specs της...

• Fake Συσκευη

Μήνυμα

Ποιο αρχείο κατέβασες? Μπορείς να μου δώσεις ένα link?

• Fake Συσκευη

Μήνυμα

Λοιπόν το να βάλεις το play store είναι εύκολο. Η συσκευή σου είναι αυθεντική. Τώρα κάνε αυτό που σου είπα παραπάνω. Θες να έχεις ελληνικά? Κατέβασε το αρχείο του Miui Android. Θες την επίσημη ROM? Κατέβασε από Miui.com... Η διαδικασία που σου είπα είναι απλή. Κοτσάρεις το κινητό στο pc σβήνεις τα πάντα μέσα από την sd (γνώμη μου) για να μην κρατήσει το παραμικρό setting και περνάς χύμα στο δίσκο το αρχείο που θα έχεις μετονομάσει σε update.zip... Πατάς wipe όπου βρεις και μετά update from chace…

• Fake Συσκευη

Μήνυμα

Γενικά τα recovery που υπάρχουν για το κινητό αυτό δεν είναι πολλά.. Μιας και αυτό που έχεις εσύ δεν είναι κάποιο από τα ευρέως γνωστά θα σου πρότεινα να το αλλάξεις και να βάλεις ή το CWM ή ένα από τα 2-3 touch που κυκλοφορούν. Αυτό για να μπορούμε να σε βοηθήσουμε μιας και δεν ξέρω τι παίζει με αυτό που έχεις σε περίπτωση που συναντήσεις πρόβλημα. Πάντως δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις... Το κινητό σου είναι μια χαρά... Το πολύ πολύ κάνε ένα wipe κτλ, όπου δεις wipe πάτα OK, δεν παθαίνει τ…

• Ναι. Πρέπει να κάνεις root. Όχι δεν έχει τον αντίστοιχο kernel. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Ο kernel δεν είναι απαραίτητο να αλλαχθεί. Συνήθως τον kernel θα τον βρεις εκεί που βρήκες και την ROM. Βασικά ανάλογα με το κινητό η διαδικασία εισαγωγής του kernel διαφέρει. Τα Google apps συνήθως θα τα βρεις σε ένα zip file που θα εγκατασταθεί μετά από την ROM. Πότε back To back πότε κάνοντας ένα reboot ενδιάμεσα. Το multi language το περνάς και αυτό με τον ίδιο τρόπο όπως τα Google apps. Sent from my MI…

• Επιλογή συσκευής MI2S VS MI2A

Μήνυμα

Πάρε το Mi2s. Εάν το ζητούμενο σου είναι να έχει ένα φοβερό κινητό που να κάνει τα πάντα και για πολύ καιρό ακόμα. Βασικά αν θες τη γνώμη μου με 1GB RAM δεν πας πουθενά...

• Galaxy s III

creativ7 - - SAMSUNG

Μήνυμα

Κοίτα επειδή δεν είναι και ότι πιο εύκολο να κάνει κανείς έναν οδηγό, αυτό που μπορώ να κάνω αν θες είναι να μπω στο chat και να σε βοηθήσω όπου κολλήσεις... Αν θες εδώ είμαι...

• Fake Συσκευη

Μήνυμα

Φώτο please

• Fake Συσκευη

Μήνυμα

Αυτό το πράγμα που τράβηξες φωτογραφία στην αρχή. Αυτή η μαύρη οθόνη. Πάνω πάνω λέει την έκδοση .

• Fake Συσκευη

Μήνυμα

Βασικά ποιο recovery έχεις?

• Fake Συσκευη

Μήνυμα

Σαν τι να κάνεις? Απλά το κινητό είναι δουλεμένο. Αν θες μπορείς να κάνεις reset και να περάσεις μια άλλη ROM ή και την ίδια from scratch. Αν θες τώρα να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση μπορείς να χρησιμοποιήσεις το mi flash και να το επαναφέρεις. Stock recover κλπ.

• Wipe και από την αρχή!

• Chat

creativ7 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μα γιατί κανείς δεν μπαίνει στο chat?

Μήνυμα

Επίσης λέω να πουλήσω το 16άρι οπότε όποιος ενδιαφέρεται για άμεση παράδοση ας στείλει κανένα μήνυμα...

Μήνυμα

Το ίδιο έχει αλλά στο s δουλεύει καλύτερα. Γενικά το s δεν είναι μόνο ένα overclock στην cpu. Έχει και άλλα πολλά tweaks under the hood. Παραμένει πάντως ένα πάρα πολύ καλό gps. Τώρα για εκπτώσεις και λοιπά δεν ξέρω. Κάτι έχει αλλά τι ακριβώς... Βέβαια μπορεί να είναι λίγο δουλεμένο το τηλέφωνο όπως του φίλου που παρέλαβε λίγες μέρες πριν. Ίσως γι αυτό και η έκπτωση ...

Μήνυμα

Έχω κάνει πλοήγηση και τα σπάει. Μπαταρία μεγαλύτερη παίρνει μόνο αν αλλάξεις και το καπάκι το οποίο πάει με την μπαταρία. Γενικά τι να σου πω... Η τεχνολογία τρέχει! Αν περιμένεις πάντα λίγο ακόμα και λίγο ακόμα μάλλον βλέπω να το χάνεις το τρένο :D. Αυτά από εμένα. By the way βλέπω μέσα στην εβδομάδα να παραγγέλνω ένα ακόμα κινητάκι...

Μήνυμα

Mi2s 32GB! Αυτή είναι η απάντηση! Αν σε νοιάζει το GPS όπως λες τότε το "s" είναι μονόδρομος! Τώρα αν μπορείς και θες να περιμένεις ...