Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-252 από 252.

• newbie-αγορα mi2s απο Κινα

creativ7 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Βγάλε καμιά φωτογραφία το κινητό να το δούμε. 99 τοις 100 αγόρασες μούφα κινητό. Η ανάλυση της οθόνης δεν αλλάζει για κανένα λόγο. Όπως καταλαβαίνεις η rom της miui δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση στο κινητό σου μιας και δεν σχεδιάστηκε για αυτό. Βάλε όμως pics να σου πω σίγουρα μιας και τα specs του κινητού δε μπορείς να τα βρεις.

• Εντυπώσεις για το MI2-S

creativ7 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Μια χαρά. Το φόρτισα χθες στις 23.30 περίπου και τώρα είμαι στο 76.

Μήνυμα

Το κινητό είναι έτοιμο. Κανένα πρόβλημα so far. Όλα καλά με apps. Η εγκατάσταση του play store εύκολη. Το account στην xiaomi επίσης πανεύκολο. Όλα τέλεια!

Μήνυμα

16 GB . Akoma oute ellhnika den evala! Loipon to kinhto den yparxei apla! Mono apo to back cover katalavaineis poso mprosta einai oi kinezoi! Speechless ...

Μήνυμα

Και τώρα μια ερώτηση για δυνατούς λύτες! Μαντέψτε τι κρατάω στα χέρια μου...

Μήνυμα

Βασικά δεν με πήραν τηλ. Από τις 12 που μου έβγαλε το ανάλογο status στο tracking service περίμενα να με πάρουν. Τίποτα, τελικά τους πήρα εγώ με την τρίτη φορά κατά τις 5 βρήκα μια να μου πει τι και πως. 100 ο εκτελωνιστής συν τα έξοδα. Αλλιώς λέει να την ενημερώσω κλπ για να πάω από Τρίτη μιας και έχουμε και τριήμερο να το κάνω μόνος μου. Γενικά αυτό που δεν ξέρω είναι πως υπολογίζεται το επιπλέον κόστος. Σύμφωνα με την τιμή που αναγράφεται στο πακέτο ή το ανοίγουν το πακέτο?

Μήνυμα

Αυτό δεν παίζει. Πιο πολύ για το γαμώτο! Δεν παίρνουν φράγκο. Θα πεταχτώ να το εκτελωνίσω μόνος μου. Απλά δεν ξέρω πόσο θα μου πάνε τα έξοδα εκτελωνισμού. Το πακετάκι γράφει 20 ευρώ ή δολάρια, κάτι τέτοιο. Μήπως μπορεί κανείς να με διαφωτίσει?

Μήνυμα

Παράθεση από creativ7: “Και επειδή το πράγμα ήταν too good to be true, το πακετάκι κόλλησε στο τελωνείο..... Άντε να δούμε τώρα τι κάνουμε. DHL σου λέει μετά.” Και αν κάποιος έχει κανένα γνωστό στο τελωνείο μπας και γλυτώσουμε, τώρα είναι η ώρα για να το πει !!!

Μήνυμα

Και επειδή το πράγμα ήταν too good to be true, το πακετάκι κόλλησε στο τελωνείο..... Άντε να δούμε τώρα τι κάνουμε. DHL σου λέει μετά.

Μήνυμα

308 και αμέσως μετά κάνει drop 10€ . Το 16άρι πήρα για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Δεν είμαι της φώτο γενικά και τα 16 GB μου είναι υπέρ αρκετά.

Μήνυμα

Παράθεση από ronin13: “Δεν εχει καποιο αλλο ανθεκτικο γυαλι μπροστα? Γιατι στα σχολια στο gsmarena καποιος μιλαει για DragonTail στο Mi2 (αρα και στο Mi2S?)....” Το glass είναι όντως το dragontail. Δεν παθαίνει τίποτα! Βέβαια σε όλα μου τα κινητά HTC Desire και One S, πάντα με miui λειτουργικό, δεν είχα ποτέ screen protector και δεν έχουν το παραμικρό στην οθόνη. Βέβαια για το mi2s έχει κάνει το ίδιο το ibuygou test. Ομολογουμένως εξεπλάγην!!!

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Έχω παραγγείλει το mi2s από ibuygou με DHL. Το αργότερο την άλλη Τρίτη (έχουμε και 3ήμερο) θα το έχω πιστεύω. Είμαι φανατικός του λειτουργικού αυτού χρόνια τώρα. Για να δούμε τώρα τι λέει και σαν κατασκευαστής.