Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 252.
-
To Mi4 ειναι σαφως καλυτερο. Απλα η νεα συσκευη δεν εστιαζει στα specs. Γνωμη μου πως καλα κανει. Προσπαθει να προσφερει λυση σε θεματα σοβαρα οπως πχ η μπαταρια και κρατησει το κοστος οσο πιο χαμηλα γινεται. Η 1080p οθονη ειναι πραγματικα το κατι διαφορετικο επισης για μια mid-range συσκευη. Ισως το μονο μικρο θεματακι ειναι τα 2GB μνημης που πιστευω πως δεν ειναι αρκετα. Αν δεν υπαρχει SD για να μεταφερεις εστω τα data των εφαρμογων τοτε εχεις θεμα μετα απο την εγκατασταση πολλων εφαρμογων. Αυ…
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παιδία πότε θα είναι έτοιμη για ΜΙ2?” Υπάρχει κάποιο θέμα απο οτι λενε με την εκδοση και γι αυτο αφαιρεθηκε και απο το miui.com. Εγω βεβαια την εχω εγκαταστησει και δεν εχω καποιο θεμα. Αλλα καλο θα ηταν να περιμενουμε τη νεα εκδοση που λογικα θα βγει σαν fix μεσα στη βδομαδα (αυριο-μεθαυριο) αλλιως Μ.Παρασκευή!
-
Το θέμα με το Data Limit εμφανιζεται κατα καιρους, μαλλον λογω του οτι αλλαζουν συνεχως την εφαρμογη σχετικα με το Data Plan, Daily Usage κλπ οποτε η εφαρμογη ανανεωνεται συνεχως και το notification επιστρεφει. Αυτο που ελαβες σημαινει πως μεσω Data βρηκε μια αναβαθμιση και θελει την εγκριση σου. Εαν δεν ξεκινησει οταν πατας το Notification και Accept στο μηνυμα που θα βγαλει τοτε πηγαινε σστην εφαρμογη Downloads και θα δεις την ληψη σου σε αναμονη. Απο εκει μπορεις να του πεις να κανει resume κ…
-
Παράθεση από Kalmichalis: “Παιδιά επιδη εγώ δεν θέλω να βάλω την gtv και θέλω να βάλω από το site miui.com η special edition έχει gapps?” Όχι δεν υπαρχουν GApps προεγκατεστημενα. Μπορεις να τα περασεις ευκολα ομως μονος σου μεσω του κινεζικου App Store.
-
Με τις επαφες δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Ισως ειναι κατι στις ρυθμισεις σου. Επισης η επιλογη Developer Options δεν υπαρχει ή τουλάχιστον δεν την βρισκω
-
Η νέα έκδοση για το Mi2s τα σπαει. Δεν ξερω τι προβλημα ειχε η ROM και την αφαιρεσαν απο το επισημο Site. Προσωπικά πιστεύω πως ότι θέμα δημιουργείται ειναι λογω χωρου. Το Lollipop δεσμευει πολυ παραπανω χωρο και δημιουργει θεματα και αναγκαζεται το κινητο να κανει kill διαφορα process κλπ. Γενικα αυτο ειναι λιγο προβλημα μιας και δεν δουλευουν τα Link2SD κλπ... Όσο για τον φιλο που εχει θεμα με το Play Store απλα καθαρισε τα Data απο εφαρμογες οπως το Facebook κλπ που πιανουν χωρο αρκετο και θα…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από periklis13: “Καλημερα παιδια! Απο εχθες που το εχω παρει στα χερια μου το εχω λιωσει, αλλα δε μπορω να βρω κατι... εχω USBcable που μπορω να συνδεσω το κιν(ΜΙ3), με το κοινο, απλο στικακι! Οταν ομως το συνδεω δε μπορω να δω καν τα αρχεια απο το στικακι, ουτε κανει τιποτα! Εχει κανεις καμια ιδεα? Δε ξερω κ απο τις ρυθμισεις αν χρεαιζεται κατι!” Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να βάλεις πρώτα το USB Stick στο cable και μετά να το συνδέσεις με το κινητό. Πολλές φορές μπερδεύει τα …
-
Κοίτα πολλά μπορεί να φταίνε... Αφού δεις ότι δεν είναι θέμα της θύρας USB του PC, τότε δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο σύνδεσης. Εγώ είχα ένα προβληματικό και μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα.
-
Είσαι ωραίος Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ
ΜήνυμαΌταν λέμε έχει GPS εννοούμε πώς υπάρχει ο δέκτης. Το hardware. Η εφαρμογή πλοήγησης που θα επιλέξεις είναι δικό σου θέμα. Το πιο απλό και free είναι το Maps της Google που σου είπα. Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ
ΜήνυμαΑνοίγεις απλά το Maps της Google. Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Πως μοιάζει το MIUI σας ?
Cr3ativ7 - - Themes Store
ΜήνυμαΥπάρχουν τρόποι. Απλά πολλές φορές μου έχει τύχει να μην αναγνωρίζει την προέλευση του διαμορφωμένου αρχείου και να μην κάνει apply. Υπάρχει το WSM tools το οποίο έχει μια λειτουργία τέτοια πάντως. Ψάξε το και αν σε ενδιαφέρει... Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Με το Super user δεν έχεις πρόβλημα. Για το Mi 2s πριν λίγο βγήκε η τελευταία έκδοση. Θα σουλουπωθεί και θα ανέβει μαζί με τις υπόλοιπες. Γνώμη μου για το Honghmi. Πρώτα wipe και μετά flash. Και όταν λέω wipe μέσω recovery. Αυτό μόνο όταν κάνετε flash για πρώτη φορά ή μετάβαση από μια άλλη έκδοση στην δικιά μας. Επίσης κρατήστε ένα αντίγραφο των αρχείων / δεδομένων σας και flash αβέρτα! Το MIUI είναι δομημένο έτσι ώστε να μην brickαρει. Και για τις σπάνιες περιπτώσεις, επειδή όλα γίνονται η επαν…
-
Η βοήθεια σχετικά με αυτό λοιπόν θα πρέπει να σου δοθεί από κάποιον που έχει αυτό το κινητό. Περίμενε μια απάντηση από τον administrator μιας και δεν βοηθάνε οι οδηγοί... Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Απλά κάνουν τους Κινέζους φαίνεται Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Το αν λειτουργεί σωστά μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις. Γενικά τα wipe data και chase γίνονται για να αποφεύγονται τα προβλήματα. Δεν είναι απαραίτητα. Απλά είναι κάτι τόσο απλό που σε γλιτώνει από προβλήματα. Το TWPR δεν είναι εγκατεστημένο? Μπαίνεις στο recovery και έχεις ακόμα το stock? Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Καφεδάκι?
ΜήνυμαΝα είναι η βαρεμάρα που με έχει πιάσει? Η επιθυμία να βοηθήσω όσο μπορώ? Μήπως ότι ζήλεψα από την συνάντηση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη? Δεν ξέρω τι από όλα αυτά. Αν κάποιος έχει όρεξη ή και πρόβλημα με το κινητό του και επιθυμεί να τον βοηθήσω σήμερα, ας στείλει ένα μήνυμα. Στείλτε ελεύθερα. Δεν χρεώνω Sent from my MI 2S using Tapatalk