Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 120.
-
Παράθεση από geoanto555: “Όντως.. 1024χ768. Δεν την λες και χάλια όμως.. μια χαρά ειναι.. ” Στο αλμπουμ του κινητου ειναι σιγουρα γυρω στα 5MB μεγεθος και εδω αυτη που ανεβηκε μονο 76.4kb !!! Εχει χασει πολλες λεπτομεριες.. Θα προσπαθησω να την ανεβασω σωστα αλλα με παιδευει το tapatalk δε ξερω γιατι... Παράθεση από DrSaG: “Πείτε μου λίγο με ποιο App και τι settings βγάζετε τέτοιες φώτο (αρκετά καλες) ? Πιάνω την ποιότητα των δικών σας κατά 60% μόνο. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk …
-
Γεια σας παιδια, χθες εκει που σερφαρα σε διαφορες ιστοσελιδες μου πεταξε μια περιεργη σελιδα και δε ξερω αν πρεπει να ανησυχησω μιας και δε βλεπω κατι περιεργο στη συμπεριφορα του κινητου. Ειμαι με ελληνικη stable 7.3.2.0 και browser δεν εχω βαλει καποιον εξτρα, αυτο που εχει το miui δηλαδη. Εκει λοιπον που κοιταζα ενα site, στη κατω μερια της οθονης ειχε βγαλει μια εικονα και καλα αν θελω να εγκαταστησω ενα παιχνιδι απο το google play και καλα. Ετσι οπως ηταν η εικονιτσα αυτη ειχε και ενα Χ πα…
-
Παράθεση από geomos: “@Ronnie10 Πολυ ωραία θήκη. Έχεις κάποιο λινκ? ” Φυσικα φιλε μου. Την παρηγγειλα απο αυτο εδω το μαγαζι Slim Silicone Matte Skin Soft TPU Cover Case for Xiaomi Hongmi Redmi 3 2 NOTE2 3 | eBay Στο shipping μαλιστα ειχε 2 επιλογες, ειτε το τελειως free shiping οπου το tracking number δεν ισχυει μολις φυγει απο κινα και η αλλη επιλογη με 1-2 δολαρια (δε θυμαμαι ακριβως) παραπανω για να το στειλει ως συστημενο. Προτιμησα την δευτερη επιλογη και σε 20 μερες το ειχα στα χερια μου.…
-
Μερικές φοτος και από μένα με την καρπουζοκοκκινη θηκουλα :p a270c4f7b77bdd98001d457319b54ea0.jpg 497c85efe36a6e3ebe23487f6e3be2c5.jpg 51977113d58d8cbcf6f96d7acd7774a6.jpg 1a01fa0a69638decc517f8e1d75c7e03.jpg 6a7cd06e16735b47ebbd6f365de58639.jpg df450dee2d0289b11009ad4ab5b38e08.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδια εχει δοκιμασει κανεις την FreeDCam? Εχω διαβασει καλα σχολια για το συγκεκριμενο software και οτι εκμεταλευεται τη καμερα στο επακρο αποθηκευοντας Raw και DNG φορματ τις κοντα στα 30mb οπου μετα τις μετατρεπεις σε jpg ευκολα. Αναλυτικες πληροφοριες διαβασα εδω FreeDCam unleash your camera power! (review and tutorial) - App - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Ας βαλω και εγω τις πρωτες μου φωτος... Σημερινες με λιγα συνεφα. Απο ρυθμισεις στη ποιοτητα εικονας υψηλη. Ολα τα υπολοιπα default. ελληνικη stable 7.3.2.0 χωρις HDR forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14774/ με HDR forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14775/ Βρηκα και μια φοτο προτου βαλω την 7.3.2.0 οταν ημουν με την china dev 6.5.19 η οποια φαινεται να ηταν ηλιολουστη εκεινη η μερα αρα και πιο πολλες "πληροφοριες" για την καμερα. Λεω δε πειραζει ας βγαλω μια παρομια απο ιδια θεσ…
-
Φιλε μου και εγω ελπιζω και πιστευω με καθε Update στις roms να βλεπουμε διαφορα προς το καλυτερο φυσικα στο θεμα καμερας και να εκμεταλευτει στο επακρο καποια στιγμη τον sensor που φοραει. Στη καινουρια Global stable 7.3.2.0 για Redmi Note 3 (SD) που μολις βγηκε στο changelog αναφερει για βελτιστοποιηση της καμερας. Αναλυτικα ολο το changelog της v7.3.2.0 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14185/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14186/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachmen…
-
Εψαξα και εγω λιγο και βρηκα καποια eshops απο κινα που πουλανε την LCD οθονη για redmi note 3 οπως High Quality LCD Display +Digitizer Touch Screen Assembly For Xiaomi Hongmi Redmi Note 3 Cellphone Pro 5.5 Xiaomi Redmi Note 3 LCD Display Touch Screen + Tools New 5.5inch 1920X1080 FHD Digitizer Assembly Replacement For Pro / Prime και οδηγους για το πως να γινει η αντικατασταση εδω Xiaomi Redmi Note 3 Teardown 7 & Replacing Screen Display How to replace xiaomi redmi note 3G/4G LCD if Broken/dama…
-
Αυθεντικό ή ψεύτικο
ΜήνυμαΟκ! Προφανως ηταν καποια αντανακλαση! Thanks για την αμεση απαντηση!
-
Αυθεντικό ή ψεύτικο
ΜήνυμαΝα ρωτησω και εγω κατι το φιλο που δημιουργησε το θεμα αλλα και ολλους οσοι γνωριζουν για να ξερουμε και εμεις πως ειναι τα αυθεντικα εμφανισιακα. Με αφορμη τη φοτο αυτη που ανεβασε ο φιλος forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14111/ παρατηρω εκει που ειναι το λογοτυπο mi να κοκκινιζει.. Η αληθεια ειναι οτι στο διαδικτυο οτι φοτος εχω δει απο διαφορα μαγαζια η απο παρουσιασεις το λογοτυπο αυτο να διαφερει στο χρωμα.. Αλλου το χω δει να ψιλομαυριζει... αλλου να ειναι ασπρο περιπου, αλλου ασ…
-
Εψαξα στο φορουμ δεν βρηκα κατι αντιστοιχο. Οποτε ειπα να ανοιξω εδω ενα θεμα γενικα. Οπως λεει και ο τιτλος, ποιος τυπος θηκης πιστευεται πως ειναι καλυτερος για τα κινητα μας και γιατι; Φυσικα πρωτο λογο εχει η προστασια αλλα και σε συνδιασμο με μια ωραια θηκη εμφανισιακα θα ηταν οτι καλυτερο. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα silicone γιατι νομιζω ειναι λεπτες αρκετα και σε καποιο πεσιμο απο μικρο υψος, λογικα θα προστατεψει καπως καλυτερα το κινητο απο μια hard case...
-
Παιδια ο senser του κινητου rn3pro ειναι σιγουρα s5k3p3 ;; ρωταω γιατι δεν εχω δει καποια επισημη αναφορα στο διαδικτυο... Αν ισχυει οντως ποια αλλα κινητα φορανε τον ιδιο γιατι θα ηταν ενδιαφερον να βλεπαμε συγκριση μεταξυ τους στη cam, ισως καταλαβαιναμε οντως οτι ειναι θεμα soft η παιζει κατι αλλο... Με λιγο ψαξιμο μονο δυο κινητα ειδα να το φορανε... Vernee Apollo Lite και Ulefone Future....
-
Γεια σας παιδια. Καινουριο μελος και εγω και επισης στην οικογενεια xiaomi. Εχω ενα μεγαλο διλημμα λοιπον εδω και μερες (βασικα ειμαι σκασμενος για τη βιαστικη κινηση). Τη προηγουμενη βδομαδα παρηγγειλα (205 ευρω) και σταλθηκε απο γνωστο κινεζομαγαζο (δε το εχω παραλαβει ακομα φυσικα), το redmi note 3 pro. Μεχρι τωρα ημουν με ενα πολυ παλιο LG L7 4.3" οθονη το οποιο με τρελανε στα κοληματα και απιστευτα αργο και παρεδωσε πνευμα απο πτωση Φανταζομαι η αλλαγη αυτη κινητου θα ειναι η μερα με τη νυχ…