Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 121.
-
Ευχαριστω ολα οκ!
-
Tethering στο Mi4c
ΜήνυμαΤι ακριβως κανει το Wipe Cache & Dalvik Cache?Ειναι σημαντικο?
-
Μετα απο εγκατασταση super su απο reboot recovery νομιζω πως οταν εχω ανοιχτα τα δεδομενα καταναλωνεται η μπαταρια πιο γρηγορα..Απο πληρης φορτιση το πρωι μεχρι το απογευμα με νορμαλ χρηση ειχε παει 35%,που αλλες φορες το πολυ μεχρι 70%..
-
Tethering στο Mi4c
Μήνυμαολα οκ σε ευχαριστω πολυ απλα δεν ξερω αν εχει αποδυναμωθει το σημα του wi fi.Υπαρχει καμια βελτιωση γι'αυτο?
-
Tethering στο Mi4c
Μήνυματωρα εχει κολλησει στο αρχικο σημα mi..και δεν κανει τιποτα.
-
Tethering στο Mi4c
ΜήνυμαΕτσι ακριβως.Απλα τωρα εχω κατεβασα το supersus για να κανω root το τηλ.το ετρεξα και τωρα μου ανοιγει με την λιστα ποθ εχει insall,wipe,restore κτλπ.μπερδεμα η κατασταση..
-
Tethering στο Mi4c
ΜήνυμαKαλησπερα παιδια,εχω την gtv 6.1.21 και δεν παιζει το tethering..Μηπως πρεπει να βαλω μια stable και να να γινει root?
-
Απο το androidfilehost πως κατεβαζουμε?
-
sar
ΜήνυμαΜηπως ξερετε και για ΤΟ MI4C?
-
Παιδια stable rom για mi4c?
-
Αμα το κινητο μετα εχει θεματακια που δεν ειχα πριν (λεμε τωρα)μετα βαζω αυτην που ειχα με τον τροπο που μου ειπες η αυτο που εκανα εγω δηλ.με τον οδηγο εγκαταστασης?
-
Εχεις δικιο αλλα δεν καταλαβα οταν μου λες να βρω την προπροηγουμενη dev που δεν είναι rooted. Πως μπορω τελικα να βαλω την 6.3.3?Κανω το ιδιο που ανεφερες και στον vaska? Aφου δεν βλεπω γηπεδο ρε mixaliscy..δειξε λιγο επιεικεια..
-
Ενα αλλο σημαντικο ειναι οτι θελω να μην ειναι root για να παιζει nova go.Μπορει να γινει αυτο?
-
τι εννοεις αν εχω ηδη Marshmallow?
-
Τι διαφορες εχει με την 6.1.21 που φοραω τωρα?Αξιζει να την αλλαξω με την 6.3.3?
-
εχει βαλει κανεις την καινουργια rom 6.3.3? Αξιζει να την εγκαταστησω?Τωρα φοραω την 6.1.21
-
Βασικα το κινητο ειναι οκ (μονο κατι κολληματακια με την καμερα κανει που και που..)το θεμα με το nova go παρουσιαστηκε οταν μου ηρθε το κινητο και το εκανα root με την ελληνικη rom.Mετα με το που την ανοιγα την εφαρμογη μου ελεγε δεν υποστηριζεται σε root συσκευες..Τωρα τι μπορω να κανω?Θα χρειαστει factory reset και περασμα καινουργια stable που θα ειναι unroot?Και ποια ειναι αυτη? Ευχαριστω
-
Πρόβλημα με καμερα
ΜήνυμαΤωρα τελευται κολλαει η καμερα αμα το ζορισω λιγο με φωτο καπακι βιντεο και παλι φωτο..Εχω το MI4C με ελληνικη rom.Μηπως πρεπει να περασω πιο καινουργια ,τωρα φοραω την 6.1.21