Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 108.
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
JeLaKos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑντε με το καλο να μας ερθουν
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
ΜήνυμαΝα σου πω την αληθεια δεν νομιζω να ευθηνεται ο κινεζος γι' αυτο.Μαλλον οι δικοι μας κανουν οτι νανε...
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
ΜήνυμαΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ03-01-201505:52ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) Επιτελους...Σε ποσσες μερες λετε να το εχω στα χερια μου?
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
ΜήνυμαΚαλα δεν περιμενα κατι καλυτερο απο μια δημοσια υπηρεσια
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
ΜήνυμαΥπομονη δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.Εγω που ειμαι χωρις Smartphone ποσο ποια υπομονη να κανω?
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
ΜήνυμαΕμενα παντος τα ιδια ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 18-12-2014 15:28 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
-
Xiaomi mi3 Αγορά
JeLaKos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΑχα επειδη γραφει overseas νομιζα με πλοιο ερχεται...Αυτο που μου λες ακουγεται καλυτερο Αντε να δουμε ποτε θα μας ερθουν...
-
Αντε παιδια ακομα δυο μερες μεινανε ψηφιστε!!!
-
Xiaomi mi3 Αγορά
ΜήνυμαDespatched to overseas (Country code: GR) Με πλοιο ερχεται?
-
Xiaomi mi3 Αγορά
ΜήνυμαΝαι οντως σημερα αλλαξε σε 18-12-201418-12-2014Received from Customer ευχαριστω
-
Xiaomi mi3 Αγορά
ΜήνυμαΠαιδια αυτο που μου βγαζει ειναι λογικο? 17-12-2014 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) το track number ειναι RF307617895SG με απλο ταχυδρομειο.
-
Απορια για το Mi3
ΜήνυμαΜαλιστα ευχαριστω Admin.
-
Απορια για το Mi3
ΜήνυμαΟχι εννοω συνδεοντας το κινητο στον υπολογιστη αν δεν εχεις καμερα στον υπολογιστη αν τον κινητο μπορει να χρησιμοποιηθει ως καμερα του υπολογιστη.
-
Απορια για το Mi3
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια θελω να ρωτησω αν καποιος το εχει δοκιμασει.Συνδεοντας το κινητο με τον υπολογιστη μπορει το κινητο να χρησιμοποιηση ως καμερα?
-
Xiaomi mi3 Αγορά
ΜήνυμαΕυχαριστω Τασο πηραμε τελικα την εξυπηρετηση και δωσανε κατευθειαν το κωδικο.
-
Xiaomi mi3 Αγορά
Μήνυμαεγινε θα πω την αδερφη μου να τους παρει τηλ το πρωι να δουμε τι θα πουνε ελπιζω να λυθει το προβλημα.
-
Xiaomi mi3 Αγορά
Μήνυμαναι φενετε οτι εχουν δεσμευσει 1.5 η 2.5 ευρω αλλα ακομα δεν τα εχουν τραβιξει.
-
Xiaomi mi3 Αγορά
Μήνυμακαι γω δεν τα ξερω καλα της αδερφης μου ειναι η καρτα της το ειπα να παρει τηλ την τραπεζα και λεει πως ειναι e-banking και θα φενοτανε....
-
Xiaomi mi3 Αγορά
ΜήνυμαΠαιδια περιμενω απο την παρασκευη να μου στειλουν τον κωδικο για να ενεργοποιησω το paypal.Μπορω να το παραγγειλω κατευθειαν με την χρεωστικη?Και αν ναι να το κανω η ειναι ρισκο να μην γινει κατι?
-
Xiaomi mi3 Αγορά
ΜήνυμαΑπλο ταχυδρομειο και ο Θεος βοηθος ευχαριστω παιδια...