Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.
-
+1 as CountZero
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Εγώ δεν καταλαβαίνω την τόση πρεμούρα με το ota. Η διαφορά με το κανονικό κατέβασμα είναι πραγματικά τρία ταπ παραπάνω. Αν έχεις φτάσει στο να μπορείς να παίρνεις το ota πάει να πει πως ξέρεις τι κάνεις. Άρα μια η άλλη είναι. Για την συνδρομή πιστεύω πως απλά είναι το ελάχιστο ευχαριστώ και δεύτερον απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχεια. Μια και οι vip παίρνουν ένα βαρος-κοστος για αυτούς που δεν θέλουν να το δώσουν. Άρα όλα είναι αλληλένδετα. Για μένα όσο λίγο μου ανα…
-
Καλημέρα παιδιά. Μετά από πολλές αναβολές είμαι κι εγώ VIP. Ευχαριστώ όλους για την προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
1 τελειώνει κανονικά το flash της fastboot. πράσινο κλπ κλπ όταν ξανά bootαρει δείχνει να φορτώνει XTRV (παράξενο) γυρίζει σε unlock SIM , και μετά προχωράει σε μήνυμα για decrypt τα partition και reset phone κάθε φορά γυρνάει σε RECOVERY 3.1.0.0 στο οποίο όλα τα μεγέθη φαίνονται 0ΜΒ και σαν να είναι άδεια. Δεν μπορεί να κάνει καμία εργασία στα partition, με μήνυμα failed to mount /data klp klp. ξεκίνησα ήδη κατέβασμα developer china για το 4Α , αλλά αν έχεις κάποια ιδέα για το ΜΙ3 ευχαρίστως θα…
-
Καλησπέρα Επιτροχάδην, ΜΙ3 2,5 ετών, φούσκωσε λόγω παρατεταμένης έκθεσης σε θερμοκρασίες η μπαταρία.( ας ειναι καλά το μαναράκι), δεν φόρτιζε (αναβόσβησμα κόκκινου led επί 18ωρου). αντικατέστησα μπαταρία, bootαρει αλλά μάλλον κάτι έχει καταστραφεί. (filesystem? sdcard? klp). Μπαίινει σε recovery 3.1.0.0. gr community και σε fastboot. αλλα όσο κι αν προσπάθησα δεν κατάφερα να προχωρήσω σε κάτι πιο πέρα. για όποιον έχει χρόνο και κέφι καλοκαιριάτικα κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί. Φορούσε XTRV 7.6κατι …
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Ένα χρόνο αναγνώστης. Έξι μήνες μέλος Συμμετοχή μηδέν. Σε όλους σας, τα Καλύτερα. Ευχαριστώ και ελπίζω σε ότι μπορώ να συμμετασχω
-
όλα καλα κι εδώ s